Ходих при двама гастроентериолози , които ми казват диагноза :Ентероколит . Направих си чревни изследвания - посявка , резултатите бяха отрицателни . Лека , почти тъпа болка и то понякога усещам в дясно по хода на дебелото черво , но според тях няма някакъв сериозен проблем, а аз все си мисля за най- лошото ...
Изписаха ми Лакто 4 - пробиотик и Имодиум, Смекта . Личната лекарка преди да отида на специалисти ми изписа АБ- Азитрокс , но нямаше никакъв ефект от приема му . Преди два месеца като си правих изследванията СУЕ то ми беше 50 на втория час , всички други стойности в норма . Два месеца по-късно преди два дни си направих нови изследвания , които са супер , левкоцити в норма , диференциално броене - о, кей , HB-141, но СУЕ то на втория час 35, всъщност точно така е написано :12/35 . Разстройство нямам от две седмици , но температурата ми всеки ден има моменти , в които се покачва до 37.1 , мускулни болки
Много съм обезпокоена
Какво може да се окаже това ...
Какви други изследвания да си правя не знам . Ехография на коремни органи вече ми правиха три пъти и казват , че всичко е наред , но аз се безпокоя да не би да е нещо на дебелото черво , и каква друга инфекция може да има чревна , за да вдигам температура постоянно