Бебешки аспиратор за нос MARIMER® – за нежно отпушване на бебешки нослета

• 20 867
  • 9
  •   1
Отговори
  • www.bg-mamma.com
****************************** рекламна публикация ******************************

Цена: 8,50 лв.

Защо да използваме бебешкия аспиратор за нос MARIMER®?

През първата година от живота си, бебетата дишат само през носа си и все още не са усвоили умението да го издухват. Имунната им система е незряла, а тесните носни канали не подпомагат прочистването на секретите, допълнително възпрепядствано от факта, че бебетата прекарват по-голямата част от времето в легнало положение.

Носните секрети, които запушват нослето на Вашето бебе, затрудняват много дишането. С използването на бебешкия аспиратор за нос MARIMER®, Вие помагате на бебето си да почисти тези секрети.

Почистването на бебешкото носле трябва да се извърши на два етапа:

1. Поставяне на изотоничен разтвор на морска вода (под формата на спрей за нос или ампули) за овлажняване на носната лигавица.

2. Изсмукване на секретите, които запушват нослето на бебето.

MARIMER® - Ново поколение изключително практични продукти, които осигуряват нежно почистване на секретите, които запушват нослето на Вашето бебе.

Специално профилираният накрайник на аспиратора осигурява съвършено свързване с ноздрата на бебето, без да създава опасност от нараняване на нежната лигавица на носа.

Аспираторът е произведен от нечуплив материал и е пригоден за стерилизация. Почиства се лесно, тъй като няма ръбове и трудно достъпни места.

Как се използва бебешкият аспиратор за нос?

1. Измийте ръцете си;
2. Сглобете бебешкия аспиратор за нос;
3. Сложете бебето в легнало положение и повдигнете главата. Поставете накрайника за уста в устата си. Ръбът ще Ви помогне да го задържите между зъбите си;
4. Поставете накрайника за нос в една от ноздрите на бебето;
5. Внимателно всмукнете. Секретите ще се съберат в резервоара;
6. Сменете ноздрата.

Капването на физиологичен разтвор или изотоничен разтвор на морска вода във всяка ноздра ще улесни изсмукването на секретите.

Защо да използваме именно изотоничния разтвор на морска вода MARIMER®?

Морската вода, която влиза в състава на MARIMER® се добива от област до залива Saint-Malo във Франция, при условия, гарантиращи възможно най-високо качество. В този залив са най-сериозните приливи и отливи във Франция и непрестанното смесване на водата осигурява богатото разнообразие на минерали в MARIMER® /мед, манган, магнезий, желязо, цинк и др./

Районът непрекъснато се контролира от CROSS (Regional Operational Centers for Monitoring and Sea Rescue).

Без консерванти и активни химикали.

Серията включва и изотничен разтвор под формата на Спрей за нос и Единични дози.

Цена: 7,50 лв.     Цена: 6 лв. (12 единични дози)

# 1
Купих такава помпичка по препоръка на педиатъра, но Катето така и не ми позволи да я използвам. Изглежда ми добра, но не мога да го потвърдя от опит.

# 2
  • Sofia
Имам подобна, друга марка, но върши страхотна работа! На този принцип е, така че предполагам, че и тази ще е добра!

# 3
Аз съм ползвала такава с синът ми и съм много доволна!Е не същата марка,но на същия принцип! Peace

# 4
Преди една -две седмици бебето беше хремаво със запушен нос и не можеше да смуче. Ползвах точно тази помпичка. Ако дръпнеш слабо не издърпва, ако дръпнеш по-силно имам чуство,че му издърпва и мозъка с къркорещ звук. Найстина издърпва всичко и с много доволна от резултата, но дали не може да му навреди на бебето такова изсмукване? newsm78

# 5
А откъде мога да си го купя, не съм го виждала?

# 6
Ние не даваме нищо да ни се постави в носа и особено от физиологичния разтвор и този аспиратор много плачем  Rolling Eyes

# 7
  • София
А откъде мога да си го купя, не съм го виждала?
По аптеките го има. Много съм доволна! Не може да се сравни с обикновените помпички по ефективност.

# 8
Oт няколко дни използвам този аспиратор за бебето,несравним е с всичко използвано досега Peace.Супер ефикасно!С две ръце го препоръчвам на всички.

# 9
  • Видин
Аз съм ползвала такъв.Всъщност, нямам толкова сила, че да изсмуча сополите,които са навътре.Истината е само в аспиратора, които се ползва с прахосмукачка и електрическия аспиратор  Peace Разбира се, става дума, когато сополите не са се показали, но пречат на бебето да диша,спи и яде

Общи условия

Активация на акаунт