Mark& Spencer (M&S) - 2 тема

• 52 867
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
mini_79, кафявите и червените топки за елха пластмасови ли са?

# 121
да  Rolling Eyes и пингвина и той

# 122
Мини, май си приличаме с теб  Laughing Много обичам играчки, а Коледните украси, коледните сладки и въобще всичко коледно ми е голяма слабост.

Вайда, много ти благодаря за милите думи  Hug
Нещо се обърках с 3 срещи по едно и също време, но за другия път може направо да седнем някъде да се запознаем всички.

# 123
  • София

Не са ли хубави? Питам те, защото днес гледах коледна украса в Комсед и честно казано повечето неща бяха пластмасови, но толкова много и грозно им личеше, че не бих дала и 1 лев за тях.

# 124
Аз имам играчки за елха от Марк и Спенсър от миналата година. Хубави са. Пластмасови и перфектни за 3 годишен младеж, който винаги може да събори елхата.

# 125
Не, напротив хубави са си
просто стъклените играчки са доста скъпи, пък и не са много практични в къща с малки деца
аз дори елхичка имам изкуствена Simple Smile
като попорастнат ще си купим в саксия, за сега не смея
утре на светло ще ти ги снимам да ги видиш реално как изглеждат

# 126
  • София
Аз миналата Коледа купих стъклени тук в София и даже им треперих докато ги докарам вкъщи с колата и да не ги смачкам с други покупки.Дъщеря ми обаче ги пазеше и не съм имала проблеми. Инак имам пластмасови от МЕТРО и съм доволна, но тези днес направо ме потресоха - коледна топка,а личи с един ужасен ръб мястото, където са съединени двете полукълба ooooh!
На първата Коледа на детето имахме,както винаги естествена елха, но от следващата вече сме с изкуствена по разбираеми причини.

# 127

ето ви обещани снимки, сами преценете, снимах ги отблизо

# 128
и аз си получих нещата от намаленията благодарение на габко,доста бързо пристигнаха,но пак да кажа не използвах безплатна доставка а ги пуснах спешна поръчка до английски адзрес струваше ми 4 и нещо паунда не помня точно но на следващия ден бяха там.Струва си определено отколкото да се хабят 2 седмици нерви в чакане.Дрешките и коледните бодита са супер,както винаги,от пластмасовите им играчки не съм доволна Tired

# 129
Общата поръчка беше над 150 лири и имаше право на безплатна доставка и то premium. Това, за което си платила 4 лири.
Само, че ми даде дати след 10 дена. Може би защото нещата бяха повече.
За другите поръчки пуснах обикновена доставка и стигнаха с premium-a.

# 130
е явно да и аз като съм пускала общи тръгваха след седмица newsm78

# 131
Оф - все пак да питам. Някой иска ли нещо от бельото на Марк и Спенсър?
Има оферта 3 за 2. Аз искам 1 нещо. Накрая ще го пусна само него.

Ето това го получи едно момиче в поръчката.

http://www.marksandspencer.com/Limited-Collection-Cotton-Rich-Sh … amp;mnSBrand=core

Цветовете са черно и червено.

Искам да го поръчам. Но не ми се пуска поръчка само с 1 нещо.

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 00:09 от Stryper

# 132
И аз ще пусна една поръчка в понеделник или вторник ако се съберем до тогава  Peace ако иска някой да пише на скайп или лични

# 133
Само от този вид ли трябва да е бельото?

Оф - все пак да питам. Някой иска ли нещо от бельото на Марк и Спенсър?
Има оферта 3 за 2. Аз искам 1 нещо. Накрая ще го пусна само него.

Ето това го получи едно момиче в поръчката.

http://www.marksandspencer.com/Limited-Collection-Cotton-Rich-Sh … amp;mnSBrand=core

Цветовете са черно и червено.

Искам да го поръчам. Но не ми се пуска поръчка само с 1 нещо.

# 134
  • На черешата
 Аз имам тяхно бельо, нищо особенно, но пък са сравнително качествени. За тази цена си струва.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт