Mark& Spencer (M&S) - 2 тема

• 52 868
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Fitzgerald да ще бъда благодарна,ако ми измериш блузките.Ако имаш и техен панталон или долнище...
И да попитам на снимките ти видях ботушки на Некст 8 номер.Дететнцето ти кой български номер носи и каква е цената им?
Благодаря!

Дължина на блузката(гръбче)-39см, ширина-30см, ръкав 38см. Нямам панталонче, питай Бингъл-може тя да има... Peace
Дъщеря ми е с краче 15 см, т.е. тези ботушки от Некст са й съвсем точни (вътре стелката им е около 16-16,3 см), не мога да ти отговоря точно кой номер носи по Бг номерация, просто е ного относително, може би 25???
Иначе ботушките от Некст са 20 лири и лично на мен страшно много ми харесват-много са топлички и на живо са много красиви Flutter

# 106
днес получихме поръчка от МиС, пусната към адреса на Гъбата в Англия, много бързо я получихме /на адрес е била миналата събота, днес си я взехме/, но има артикул който е фактуриран в акаунта, но не е изпратен, нито го има в бележките, които бяха с пратките  Rolling Eyes очевидно е грешка на МиС, някой друг случвало ли му се е и как процедират- връщат пари, или пращат стоката за тяхна сметка  Rolling Eyes

# 107
Мини,не ми се е случвало,но пиши им.Всъщност,предполагам,че вече си го направила Grinning Досега винаги,когато ми се е случвало такова нещо /в SportsDirect и FragranceDirect/ са ми връщали парите Peace

# 108
на мен ми се случи и все още  чакам парите за 4 артикула,не са и мои даже ooooh!

# 109
Днес ще ми донесат почти всички пакети от Марк и Спенсър. Само последния пакет е в Англия в него са нещата от намалението, играчките за елха и едни силиконови форми.

# 110
аз да споделя, писах им за липсата и че ако не им е проблем предпочитам да ми я изпратят ризата, та днес са я пуснали като самостоятелна поръчка с нулево заплащане и утре ще е на адреса

# 111
аз да споделя, писах им за липсата и че ако не им е проблем предпочитам да ми я изпратят ризата, та днес са я пуснали като самостоятелна поръчка с нулево заплащане и утре ще е на адреса

Супер!

# 112
Днес ще ми донесат почти всички пакети от Марк и Спенсър. Само последния пакет е в Англия в него са нещата от намалението, играчките за елха и едни силиконови форми.

Stryper, супер, обаче не трябваше ли нещата да дойдат в края не месеца или аз нещо не съм разбрала. Или пък е някаква предишна поръчка, в която аз за съжаление не участвам Simple Smile

# 113
Какво им става на M&S,направо не знам.Още не са ми изпратили поръчка,направена миналия вторник...сега пак е  Rolling Eyes вторник-цяла седмица! Crossing Arms

# 114
Какво им става на M&S,направо не знам.Още не са ми изпратили поръчка,направена миналия вторник...сега пак е  Rolling Eyes вторник-цяла седмица! Crossing Arms

Пиши им. На мен така ми мотаха 2 поръчки и накрая не ги пратиха. А други 2 си ги пратиха с 1 седмица закъснение.

Вайда, някои пакети от тази поръчка са стигнали в Англия в деня преди да тръгне камиона.
За съжаление не е всичко. Вече ги разпределих и ще пиша на лични. Повечето неща са тук. Няма ги играчките за елха (последната поръчка) и няколко неща, които са били в единични пакети и са стигнали в Англия на следващия ден.

# 115
Същата работа като с предишната поръчка-след 1 седмица в очакване да я шипнат получих днес имейл,че едно нещо липсва,а на останалите 19 на брой  отлагат изпращането с още седмица и разделят на два пакета-абсолютно същия сценарий!Само че миналия път ги изпратиха на следващия и по-следващия ден,а не след седмица.Да видим сега wait Защо започнаха да правят такива изпълнения,доскоро всичко беше ок-дали е нещо предколедно не знам.

# 116
  • Пловдив
аз в неделя пуснах едни бодита и вчера бяха шипнати

# 117
Включвам се само да кажа едно благодаря на Stryper   bouquet, получих си нещата, дребния е много доволен от костюма на скелет войник Grinning

# 118
 Hug

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 17:43 от dorin@

# 119
Бельото на МиС е просто невероятно, просто думи нямам  Peace
получих и играчки, много са сладурски
този пингвин е доста големичък и много сладурски
тази елхичка е текстилна
тези са дребнички

това ми се струва умалено, размер 12-18 месеца е точно на Преслава на 10 месеца, не е от най-едрите деца, по-скоро е дългичка

другата седмица чакам основната порция от играчки за елхата
искам да ги изкупя всичките  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт