Mark& Spencer (M&S) - 2 тема

• 52 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Да,промоцията с намалените интернационални доставки е супер,стига да доставяха до тук без нужда от обяснения и диктуване по телефона.Интересното е,че присъстваме и в списъка с нормалните доставки,и в този с поръчките от participating UK stores,но както  и да е-няма я БГ в падащото меню за шипинг адреса Tired
И.Яд ме е,че онзи ден си платих доставката до UK адреса,а малко след това изскочи офертата за едното пени Crossing Arms

Някой поръчвал ли си е стъкларии?

# 91

Поръчвах керамика, но още чакам доставката. Ще споделя здрава ли е като дойде Simple Smile

# 92
  • София
Бингъл благодаря за подробната информация и ти си знаеш защо...Hug
През Gabco ли поръчваш от М&С или друга фирма?
М&С в БГ са се поувлекли с цените и съм решила да поръчвам директно от там,интересува ме най-бързо как може да стане това.
И също така да попитам за реалните размери на дрешки 3-4 или 4-5 за момиче.Струват ми се уголемени.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 10:21 от Ali&Meli

# 93
Да,промоцията с намалените интернационални доставки е супер,стига да доставяха до тук без нужда от обяснения и диктуване по телефона.Интересното е,че присъстваме и в списъка с нормалните доставки,и в този с поръчките от participating UK stores,но както  и да е-няма я БГ в падащото меню за шипинг адреса Tired
И.Яд ме е,че онзи ден си платих доставката до UK адреса,а малко след това изскочи офертата за едното пени Crossing Arms

бингъл, ако знаеш каква епопея и каква кореспонденция оживена разразихме с CS по повод това, че ни няма в падащото прозорче...... #Cussing out Едва на втората седмица от е-мейли, препратки към техническия отдел и умело замаскирани ругатни,нейсе една дама със шотландска фамилия отговори по същество. Няма такива безхаберници, няма такива идиотски отговори!  #2gunfire

# 94
Бингъл благодаря за подробната информация и ти си знаеш защо...Hug
През Gabco ли поръчваш от М&С или друга фирма?
М&С в БГ са се поувлекли с цените и съм решила да поръчвам директно от там,интересува ме най-бързо как може да стане това.
И също така да попитам за реалните размери на дрешки 3-4 или 4-5 за момиче.Струват ми се уголемени.
Малко са уголемени, в сравнение да речем с Next, но не е толкова голяма разликата както е с George.
Мисля, че като размери са съвсем малко над нормалното... Peace
Наскоро поръчах  жилетчица и лотче от 3 блузки р-р 4-5  http://maggiemalul.snimka.bg/children/m-amp-s.442638.15911681 , ако искаш да премеря?

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 12:22 от Fitzgerald

# 95
Момичета искам да поръчам само една дрешка, някой ще може ли да ме включи към неговата поръчка плащам веднага Rolling Eyes виждам че тече промоция за 1 п. до английски адрес, а само за едно нещо не ми се ще да ангажирам фирма, ако може с някои да се комбинираме ще съм много благодарна Hug

# 96
  • София
Миналата есен когато пазарувах за новородената си дъщеря имаха голямо разнообразие от бодита с дълъг и къс ръкав, био-памук и т.н. Сега имат само 1-2 модела.  Защо ли е тази промяна или може би не предлагат всичко on-line?

# 97
Момичета, прясна информация от Mark& Spencer.  Днес мъжът ми прави два пъти опит да поръча по телефона. Първият път му се е паднал хълцащ шотладндец, та не са се разбрали много, но сега чичото е бил по-внятен. Та, на въпроса - поръчки по телефона до БГ не се приемат. И двамата чичовци от M&S  са били категорични. Мъжът ми е попитал, защо тогава отново ни има в списъка за  международна доставка и такса от 5 лири, на което служителят/внятният/ му е отговорил, че тези промоции са нови, предколедни и ако ни има, това означава, че ще може би ще направят изключение и ще пусната директна доставка до България. Казал е, че ще провери въпроса и ще пита Техническия отдел. Посъветвал ни е да проверяваме в сайта, като до 24-48 часа ще е наясно дали ще се приемат поръчки до БГ или е техническа грешка.  Peace
Хайде дано!!!!! Praynig

# 98
Пуснах една поръчка до английски адрес. Уж мина успешно, имам и е-мейл, обаче досега са заявили само 1-та лира, за която така и не разбрах защо я дърпат. Останалите пари дори не са блокирани.
Дали може да има някакъв проблем? Чудя се да пиша ли на превозвача да очакват пратка на мое име или да чакам да изтеглят парите и тогава  newsm78

# 99
Пуснах една поръчка до английски адрес. Уж мина успешно, имам и е-мейл, обаче досега са заявили само 1-та лира, за която така и не разбрах защо я дърпат. Останалите пари дори не са блокирани.
Дали може да има някакъв проблем? Чудя се да пиша ли на превозвача да очакват пратка на мое име или да чакам да изтеглят парите и тогава  newsm78

Можеш да изчакаш докато получиш мейл от сайта че пратката ти е изпратена - аз го получавам в рамките на 1-2 дни от поръчката - и тогава да пишеш на фирмата, ако се притесняваш. Макар че аз лично им пиша още същия ден.

# 100
  • София
Fitzgerald да ще бъда благодарна,ако ми измериш блузките.Ако имаш и техен панталон или долнище...
И да попитам на снимките ти видях ботушки на Некст 8 номер.Дететнцето ти кой български номер носи и каква е цената им?
Благодаря!

# 101
Ali&Meli,да-чрез тях Hug
chevroleta,интересна информация,но дали не е поредното им връткане Rolling Eyes
SZA,да щажеш после за керамиката Grinning

Според мен дрешките си отговарят,не са уголемени,поне тези за момичета,дъщеря ми е на 3г9м,105см,до есента й взимах 3-4,но вече 4-5/панталоните от лятото са й къси/3-4/.Бебешките-може би да-боди 3-6м и сега си го носи/10м/.

# 102
1та лира и аз питах тук защо я дърпат, явно никой не е наясно, предполагам е заради обработка на поръчката ли, ама такова за първи път срещам  newsm78

# 103
1та лира и аз питах тук защо я дърпат, явно никой не е наясно, предполагам е заради обработка на поръчката ли, ама такова за първи път срещам  newsm78

Тази лира не я ли блокират само? Защото аз не я виждам в разпечатката на картата. А като блокирана сума не мога да я засека. При мен се блокирват и разблокирват без да имам обяснение. Важното е на края на месеца сметките ми да излезнат.

# 104
Спешно търся човек за поръчка за тази вечер newsm78

Общи условия

Активация на акаунт