Mark& Spencer (M&S) - 2 тема

• 52 845
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
http://mimito.snimka.bg/other/next-mandmdirect.366033.16203976

получих си днес коледната украса, невероятно красиви са им нещата  Hug

ох, забравих да кажа, нали имаше една риза, която не бяха пратили в предната поръчка, е писах им, казаха- ще ви я пратим ... и са я пратили ... цели три пъти  Joy Joy Joy
сега да се чудя как да им ги връщам, нали съм все много честна
накрая като с редут да не стане да им върна и да имам да плащам по случая  Crazy

Пиши им да си удържат парите, а ти ги предложи тук или в продавалника. Така няма да плащаш. Или първо виж дали някой ще ги иска, че да не си останат за теб Simple Smile

# 166
desita1234 пълна ти е кутията със съобщениа,та за това да те питам тук,имали още място в твоята поръчка и кога ще я пускаш

# 167
И аз получих от коледната украса - комплекта с кафявите топки в различни големини, по-малките кафяви и жълти топки и червени 'дискове' като тези. Нямам търпение да украсим елхата!  Grinning

# 168
Аз пускам утре поръчка имам още място Peace

# 169
  • София
Има ли евентуално някой от София за поръчка от M&S?Някой,който да прави поръчка.

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 22:16 от Ali&Meli

# 170
  • София
Аз съм желаещ, определено.
Как става поръчката, за колко време и цена?

# 171
Всички поръчки, които пуснах са изпратени. Даже вчерашната е изпратена днес, Предишните 2 са получени на адреса в Англия и  в неделя ще пътуват към България.

До края на следващата седмица трябва да са при мен. Още чакам последния курс на Чоча с нещата, които са получили на 12.11.

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 13:30 от Stryper

# 172
Днес си поръчах една шапка от сайта. Доста време я гледам, все се надявах да я намалят или кодче да се появи, обаче не. Та я пуснах. На малката шапчицата дето я бях харесала е свършила, ама много чаках Rolling Eyes

# 173
Коя шапка хареса? Аз си търся дамска шапка и досега имам 2 несполучливи поръчки. Но са все спортни.

# 174
Коя шапка хареса? Аз си търся дамска шапка и досега имам 2 несполучливи поръчки. Но са все спортни.

http://www.marksandspencer.com/Per-Una-Pure-Floral-Cloche/dp/B00 … amp;mnSBrand=core
Eто тази. Нямам представа как ще ми стои. По-добре щеше да е, ако беше кафява, ама има само черни. Много се надявам да е сполучлива покупка, защото няма да мога да я върна, а си е пари.

# 175
Ако не се харесаш - идват празници и може да я подариш на някой.

Добре изглежда. Само е много различен от стила, който търся.

Дано ти хареса!

# 176
Ако не се харесаш - идват празници и може да я подариш на някой.

Добре изглежда. Само е много различен от стила, който търся.

Дано ти хареса!

Ох, на мен ми харесва, но се притеснявам как ще ми стои. Но аз зимата без шапка не мога, много съм зиморничава. Имам друга, но вече не я харесвам и трябва да сменя. Ще се похваля като дойде. Grinning

# 177
пуснах поръчката снощи всичко ще пътува в един пакет,на 13ти ще тръгне от англия,дано няма проблеми Peace

# 178
Датите, които дават са много ориентировъчни. Моята трябваше да тръгне на 8-ми, а са я пратили още вчера.

Пакетите също са ориентировъчни. Предишните поръчки бяха големи и ги раздробиха.

# 179
Stryper  Hug Чудя се кога спиш? Rolling Eyes Значи ще има маратонки съпружеското тяло,с голям кеф си ги избра-това му е коледния подарък. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт