Mark& Spencer (M&S) - 2 тема

• 52 859
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Аз също ще пускам обща поръчка от Пловдив съм но навсякъде пращам с поща или куриер Peace

# 151
Кътърите вече ги няма, няма как да дам линк, съжалявам.

# 152
мисля, че са изчерпани, бяха в Куукуеар, Бейкъри
имам подобни от Майтойс купувани, ако искаш разгледай там,  мисля и цените бяха подобни

Ауууу. Ако са мини формичките от Майтоус - те наистина са супер мини. 2 см някъде. Аз лично не бих си играла да правя сладки с тях.

# 153
Момичета кой кога мисли да пуска поръчка за да се подготвя евентуално

# 154
Момичета кой кога мисли да пуска поръчка за да се подготвя евентуално

Аз пускам до края на седмицата. Исках да е сряда, но още чакам да преведат парите.

# 155
Stryper пуснах ти превод и лс. Peace

# 156
  • София
към Stryper :

Драснах ти набързо ЛС по повод поръчката, която мислиш да пускаш , ако не съм позакъсняла вече  Thinking

# 157
Аз ще пускам в понеделник Peace

# 158
В момента почнаха да променят някои цени. Сигурно утре ще обявят намаление на някои стоки. Не е всичко По 3-4 неща са в категориите, които гледам. Но имат червен надпис - Special Price.

Доставката пак е 3.50 лири. Мислих, че до Коледа е 1 пени

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 01:29 от Stryper

# 159
  • София
Писах ти пак ЛС, ако имаш време , ми отговори. Съжалявам , че толкова късно ти драснах отговора.

# 160
Писах ти пак ЛС, ако имаш време , ми отговори. Съжалявам , че толкова късно ти драснах отговора.

Да не обърка нещо? Имам 2 съобщения, а аз вече пуснах поръчката. Не съм писала, че ще я пусна в понеделник.

Всичко, което поръчах е подготвено за изпращане и парите са изтеглени. До 2-3 дена ще е на адреса в Англия. В неделя трябва да тръгне към София.

# 161
Утре пускам поръчка все още има място Peace

# 162
И при мен има не съм я пуснала още newsm78

# 163
http://mimito.snimka.bg/other/next-mandmdirect.366033.16203976

получих си днес коледната украса, невероятно красиви са им нещата  Hug

ох, забравих да кажа, нали имаше една риза, която не бяха пратили в предната поръчка, е писах им, казаха- ще ви я пратим ... и са я пратили ... цели три пъти  Joy Joy Joy
сега да се чудя как да им ги връщам, нали съм все много честна
накрая като с редут да не стане да им върна и да имам да плащам по случая  Crazy

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 11:12 от mini_79

# 164
http://mimito.snimka.bg/other/next-mandmdirect.366033.16203976

получих си днес коледната украса, невероятно красиви са им нещата  Hug

ох, забравих да кажа, нали имаше една риза, която не бяха пратили в предната поръчка, е писах им, казаха- ще ви я пратим ... и са я пратили ... цели три пъти  Joy Joy Joy
сега да се чудя как да им ги връщам, нали съм все много честна
накрая като с редут да не стане да им върна и да имам да плащам по случая  Crazy

Ти пусни ризките тук, да ги видим, пък може и да не се наложи да ги връщаш Laughing

Общи условия

Активация на акаунт