Mark& Spencer (M&S) - 2 тема

• 52 862
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
През нощта пуснах поръчката. На мен ми харесва това, което съм взимала.
Но аз търся точно определени неща - да са памучни и класически модели.

# 136
Харесах си тези чаршафи, ако някой има да сподели......

http://www.marksandspencer.com/Marks-and-Spencer-Stitched-Flower … ;rh=n%3A121044031

# 137
2 майки ми писаха за нова поръчка от Марк и Спенсър. По-голямата част от предишната поръчка вече я раздадох. Останалите неща ще дойдат в началото на другата седмица.
Ако някой иска да се включи в нова поръчка нека ми пише. Мога да я пусна в четвъртък или петък.
Доставката е 3 лири.

Относно чаршафите. Взех ето тези за дъщеря ми:
http://www.marksandspencer.com/Marks-and-Spencer-Sparkle-Reversi … rand=core&rh=

Не са лоши. Не знам защо чаршафите от редут ми харесват повече. Тези са ми много корави. Но може би това ще се оправи нататък.

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 04:21 от Stryper

# 138
аз също ще  пускам желаещи има  ли newsm78

# 139
Извинявам се, но се изписва Marks & Spencer. И точно така се чете - Маркс.

# 140
Извинявам се, но се изписва Marks & Spencer. И точно така се чете - Маркс.

Да - така е. Съжалявам  - ще го имам предвид в бъдеще.

# 141
Много ме моткат мен с последната ми поръчка,взех да се разочаровам доста.От 10-ти е!И само през няколко дни ми пускат мейли с отлагане на доставката и някой пролипсвал през това време артикул.А уж са 2-7 раб. дни.Те нещата са ми от коледната серия в промоцията 3 за 2 и съответно така се нарушава и съчетанието на бройки за промоцията и тя отпада.Какво им става,вече дори не им разглеждам сайта Tired

# 142
Да много са зян и на мен ми отлагат доставката постоянно

# 143
Айде и тук да отчета поръчката от M&S (дори две, които получих накуп). Извинявам се на тези, които четат и в темата за UK пазаруването, че се повтарям.

- Мини кътъри за сладки, наистина са доста мини (ето тук и тук се виждат).
- Комплект звезди
- Много красива ръчно рисувана чиния за торта и солнички (сол и пипер) от същата серия, но за съжаление ми е дошла само едната солничка, другата я няма и сега ще се разправям... Чинията дойде здрава, но в Англия е пристигнала счупена и е са я връщали. Има съвсем леко обелено на ръбчето отдолу, не се вижда. Но си е рисково според мен да се поръчва чупливо, особено ако не е много евтино.
- Една книга с Коледни рецепти
- Гумени ботушки на Макуин за големия ми син, номер 12, но са уголемени (което е нормално де за гумени ботуши, винаги трябва да са по-големи, но тези ми се струват още повече - не ме притеснява, тъй като ни трябват за пролетта и другата есен). Той много си ги хареса и дори настоя да излезе с тях въпреки жегата навън Simple Smile
- Две долнища, сиво (докато го снимам и Гого го беше обул) и синьо, за 9 лири двете, пак за голямото ми момче, размер 5-6 (116 см), явно си отговарят, защото са му аха-аха къси, той е висок 118 см. Но са много хубави, леко ватирани.
- Ето тези дънки за мен от намалението, струваха 12 лири, размер 12 medium, ако някой иска размери да казва. Тук се вижда по-добре цвета. Според мен си отговарят на размера, само че както на всички дънки на M&S, които имам, в талията са ми широки... не знам защо така  newsm78

# 144
Много ме моткат мен с последната ми поръчка,взех да се разочаровам доста.От 10-ти е!И само през няколко дни ми пускат мейли с отлагане на доставката и някой пролипсвал през това време артикул.А уж са 2-7 раб. дни.Те нещата са ми от коледната серия в промоцията 3 за 2 и съответно така се нарушава и съчетанието на бройки за промоцията и тя отпада.Какво им става,вече дори не им разглеждам сайта Tired

Наистина ли ти отпада промоцията? В lasensa не изпратиха 1 пижамка от оферта 2 за 20 лири. И за другата си взеха 10 лири.
Аз пуснах 2 малки поръчки през уикенда. И двете са изпратени на следващия ден. Но бяха с по 1 нещо.

# 145
  • у дома
Може ли линк към мини кетъри за сладките,че каквато съм заспала ,не го откривам...

# 146
мисля, че са изчерпани, бяха в Куукуеар, Бейкъри
имам подобни от Майтойс купувани, ако искаш разгледай там,  мисля и цените бяха подобни

# 147
Момичета,дрехите им отговарят ли си на номерата?

# 148
Момичета,дрехите им отговарят ли си на номерата?
Имам само блузки от тях до сега, отговарят си според мен. Имам и бельо, също си отговаря.

# 149
Ще пускам обща поръчка за враца и Монтана ако има желаещи-тук или на скайпа Peace

Общи условия

Активация на акаунт