Mark& Spencer (M&S) - 2 тема

• 52 783
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Ако искате може да се организираме за София. В този сайт винаги има какво да си харесам.

Искам Hug Hug Вече писах на лс на ЧуШлИвО ЛюТе , но все ми харесват нови и нови неща Crazy
Само за питам, за да не спамя излишно пощенските ви кутии:
Как процедирате при общи поръчки - всички ви пращат на лс какво искат и като се запълни поръчката какво следва newsm78 Съжалявам за глупавия въпрос, но досега не съм поръчвала Embarassed

# 211
  • София

Добър ден!  според вас това http://www.marksandspencer.com/Pure-Cotton-Pull-Corduroy-Trouser … rand=core&rh= топло ли е, демек има ли поларен подплат или е декоративно?
И някой ще прави ли обща поръчка в най-близкото време?

Ами за показаното от теб не знам,но имам това ,което ми се вижда същото,само че със синя подплата(виж на третата снимка отстрани).Аз много го харесвам панталончето,подплатата не е декоративна,но не е и поларена,памучна си е.На мен ми се струва малко умалено и препоръчвам да се взима номер по-голямо,още повече че и дължината се регулира с подгъване  Peace 
Аз също всеки път като гледам сайта все нещо още си харесвам,та ще следя за обща поръчка  Simple Smile

# 212

[/quote]

.На мен ми се струва малко умалено и препоръчвам да се взима номер по-голямо,още повече че и дължината се регулира с подгъване  Peace 
Аз също всеки път като гледам сайта все нещо още си харесвам,та ще следя за обща поръчка  Simple Smile
[/quote]

ти ме уби Laughing тъкмо се бях разбрала с нумерацията, а сега пак съмнения Mr. Green кой номер да вземе за момче на 2.10 98см/15кг за да може да го носи до късна пролет. говоря за това http://www.marksandspencer.com/Pure-Cotton-Denim-Braces-Jeans/dp … p;rh=n%3A46448031

# 213

Искам Hug Hug Вече писах на лс на ЧуШлИвО ЛюТе , но все ми харесват нови и нови неща Crazy
Как процедирате при общи поръчки - всички ви пращат на лс какво искат и като се запълни поръчката какво следва newsm78 Съжалявам за глупавия въпрос, но досега не съм поръчвала Embarassed

Харесваш си нещата. Превеждаш пари до определен срок и после някой пуска поръчката до адреса в Англия.
Когато пристигнат в България се разбирате как ще си ги вземеш.
Аз лично предпочитам да ги дам директно без да пращам по пощата.
С еконт също става.

# 214

Харесваш си нещата. Превеждаш пари до определен срок и после някой пуска поръчката до адреса в Англия.
Когато пристигнат в България се разбирате как ще си ги вземеш.
Аз лично предпочитам да ги дам директно без да пращам по пощата.
С еконт също става.

Благодаря! Аз съм си харесала, с паричките също съм готова, само чакам да каже някой, че пуска и ще се обадя! Имаме офис на еконт много близо до вкъщи, но не ми е никакъв проблем и лично да си ги взема:)))
Само парите за нещата ли се превеждат( плюс 3 Паунда)? Или си се заплаща определена сума на кг+% за доставчика?

# 215
  • София
Anirri,моето момче е на 2 и половина,15 кг,високо 95 см,взех му за 3-4 годинки и сега му е точно.За дънковото не знам,да каже който го има  Rolling Eyes

# 216
Хайде,пускам последна обща за годината ,давайте на скайп или лични Hug

# 217
Anirri,моето момче е на 2 и половина,15 кг,високо 95 см,взех му за 3-4 годинки и сега му е точно.За дънковото не знам,да каже който го има  Rolling Eyes

Благодаря!!! Ще поръчам 4-5, в крайна сметка и есента ще го носи (Боже, колко ми е голямо детето)

# 218

Благодаря!!! Ще поръчам 4-5, в крайна сметка и есента ще го носи (Боже, колко ми е голямо детето)

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 17:02 от liletka

# 219
Искам само да уточня че трябва да хванем последния за годината курс от Англия за насам така че до утре на обяд да сте ми пратили линковете и превели паричките Peace

# 220

Добър ден!  според вас това http://www.marksandspencer.com/Pure-Cotton-Pull-Corduroy-Trouser … rand=core&rh= топло ли е, демек има ли поларен подплат или е декоративно?
И някой ще прави ли обща поръчка в най-близкото време?

Има подплата-100% памук Peace.

# 221
Благодаря за бързината на двете майчета които още следобяд ми пратиха линковете и преведоха паричките  bouquetутре очаквам останалите които ми писаха да се включат Peace

# 222
Ще пускам със сигурност поръчка. Който иска да се включи да пише на лични.
Няма гаранция, че ще стигне до 18-ти в Англия. Имайте го предвид. И не разчитайте на коледни подаръци от тази поръчка.

# 223
 Stryper аз пуснах снощи имаше си опция доставка преди Коледа и ми дадоха дата 15ти значи ако пусна утре ще ми дадат 17ти а винаги доставят 2-3 дни по-рано поне при мен.Но и аз казвам,път срок няма,който взел подарък взел Peace

# 224
Ок. Дано дойде по-бързо. Ще е хубаво да се приключи преди Коледа с всички поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт