Mark& Spencer (M&S) - 2 тема

• 52 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
пуснах поръчката  bouquet

# 226
Поръчката от 9ти вечерта която пуснах е доставена на англииски адрес GrinningДоста бързи са въпреки празниците,ако избързат и с последната поръчка всичко ще дойде до България преди Коледа santa2

# 227
  • София
Момичета,електроуреди може ли да се поръчват и имат ли международна гаранция,или е както от Ла Редут на риск?
Аз в последната поръчка съм забравила да поръчам една блузка  Blush,та ще следя кога след празниците пак ще се пуска  Peace Дали ще има намаления тогава?

# 228
По време на намаленията трябва да се поръчва много бързо.
Аз ще пускам днес поръчката. Чакам да ми пишат за един размер.

# 229
Ще видим дали ще има намаления,но тогава наистина нещата им свършват за една вечер,ще дебнем,някои ако види да пише в темата PeaceТова беше последната поръчка за декември но веднага след нова година започваме пак PeaceВинаги има какво да се поръча,този сайт ме побърка Crazy

# 230
Еййй, жалко...току що попаднах на темата и си харесах едни ботушки в сайта. Ще се включа в следващата поръчка. Simple Smile

# 231
Аз не поръчах всичко, което исках, Може пак да се организираме. Тъкмо ще видим след Коледа дали няма да има намаления.

# 232
Аз не поръчах всичко, което исках, Може пак да се организираме. Тъкмо ще видим след Коледа дали няма да има намаления.
Момичета, по телефона ли поръчвате или до англ.адрес? Сега като фирмите превозвачи спират работа, как ще се доставят поръчките?

# 233
Ще видим дали ще има намаления,

от 27 декември  Wink

# 234
  • Софето
Ако може малко помощ, аз не мога с размерите на чорапките да се ориентирам. Какъв е размера за 1,5-2 г. деца. Примерно за тези чорапки какво има какво няма?
http://www.marksandspencer.com/Pairs-Cotton-Rich-Assorted-Socks/ … p;rh=n%3A47105031

# 235
  • Пловдив
Тези чорапки са малки за детето, за което искаш да ги вземеш. Ориентирай се по размера на обувчиците.  Мисля, че размер 3-5.5 е подходящият за вас.
Дъщеря ми е на 2г и половина и носи чорапки 5.5 размер, въпреки че обувките й са размер 7.

# 236
Момичета, помогнете ми за размера на тези ботушки. Кой размер е 33 номер? Няма оправия и това си е.
http://www.marksandspencer.com/Walkmates-Younger-Stitch-Detail-S … ;rh=n%3A44205030#

# 237
Аз мисля към сряда да пусна ако иска някой да пише на скайп или лични

# 238
Момичета, помогнете ми за размера на тези ботушки. Кой размер е 33 номер? Няма оправия и това си е.
http://www.marksandspencer.com/Walkmates-Younger-Stitch-Detail-S … ;rh=n%3A44205030#
Няма от тези 33 до 27ми са,33 номер е 1ца тоест след 13 ти Peace

# 239
Stryper, благодаря ти, че ме включи в общата поръчка, а освен това за прекрасната комуникация с теб!
За намаленията, моля, имай ме пак в предвид!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт