Mark& Spencer (M&S) - 2 тема

• 52 803
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
И аз благодаря на Stryper за включването ми в общатапоръчка - страхотна си Ели  chef

# 241
Цитат
ЧуШлИвО ЛюТе, ти така и не ми върна парите! Това се нарича кражба! Аз съм с чиста съвест - отказах се от поръчка с теб, а ти ме излъга! Остани си със здраве! Твои думи:"Призовавам всички да бъдем коректни и добри,Коледа идва не може за дребни неща да се нападаме и заплашваме така" В това се изразява моята заплаха!
Shocked Shocked Shocked

# 242
Момичета, я се изяснете. В този форум толкова пъти сме си помагали.  Сигурна съм, че това може да се оправи. Тъпо е да се нападайте една друга.

# 243
,

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 13:22 от Мариана.

# 244
Мариана. какви са тези неща?Моля ви се ,големи хора сме какви са тези подписи,ще ти изпратя на лични платежното ми да видиш кога са ми дръпнати парите от моята карта и че са със статус осчетоводени при мен,ще ида утре и до банката ако не вярваш на електронното извлечение що за глупости пишеш и то във форума,та аз пускам поръчки постоянно може ли да пишеш такива лъжи и да ме клеветиш така Shocked ooooh!
Ако обичаш заповядай на лични да се изясним и изтрии подписа ми иначе ще се обърна към модератор,не мисля че тук е мястото дза копирам платежни Naughty

# 245
Последната проверка на картата е днес в 15 часа, парите ги нямаше.
В петък подадох молба и за интернет банкиране, ще проверя утре.

# 246
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ - излагате се.
Едната сметка е в ОББ, другата в Райфайзен  банк. Парите са пуснати на 11-ти - петък.
Днес е понеделник. Изчакайте до утре и тогава пишете. Никой не осчетоводява преводи събота и неделя. А и от една банкова сметка до друга се превеждат пари за 1-3 работни дни.

# 247
  • у дома
Мариана,как не те е срам така грозно да нападаш ЧуШлИвО ЛюТе !!!Аз имам доста поръчки с нея и никога не съм имала проблем,винаги е била коректна,да не говорим,че единия път тези от Спорта бяха объркали маратонките ми и пратили други обувки и тя си пое ангажимента да ги продава,а на мен ми върна парите...
А ти като имаш претенции на минутата,даже не -на секундата да ти се пуска поръчка-пускай си я сама,кой ти пречи-момичето ,което организира поръчка е зависимо от доста хора,тя не разполага със собствени средства,за да ги пуска моменталически,а пуска,когато всички преведат парички...само че като гледам броя на публикациите ти явно не си наясно с това...и честно казано много е грозно държанието ти!!!

# 248
Последната проверка на картата е днес в 15 часа, парите ги нямаше.
В петък подадох молба и за интернет банкиране, ще проверя утре.

Мисля, че прекаляваш. Значи от 11ти до 14ти са 3 дни с 2 почивни дни, така че може и наистина да не са още по сметката ти, но щом ЧуШлИвО ЛюТе ти доказва с извлечение от банката, нямаш право да я обвиняваш така. Това момиче поръчва отвсякъде на хиляди хора и всички са доволни. Лично знам че е изключително честно момиче. И се научи да си решаваш проблемите на лични  Peace Никой тук не е длъжен да ти чете истериите и нападките. Хайде прекрати и ако имаш нещо за изясняване си го изяснавай на лични  Peace
Заставам зад ЧуШлИвО ЛюТе познавам я като коректен, честен и разбран човек  Peace

Аз докато си изпратя поста вие сте изказали мислите ми.

Мариана смятам , че вече няма да ти четем нападките към ЧуШлИвО ЛюТе , нали?

# 249
Само да кажа на Мариана, че ако е правила извлечението на банкомат, няма и да ги има, защото банковите преводи дори и да постъпят в сметката, по картата са видими чак когато мине обработка  на Борика за съответната банка! Преводи се осчетоводяват преди обяд и следобед към 16 часа в повечето банки!
Тоест ти дори не си изчакала и вторите преводи днес, а се нахвърляш с такива думи и подписи във форума!
Моля, първо имайте някаква обща култура за преводи, поръчки, платежна система и тогава пишете, че някой е крадец!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 250
Вижте, на мен също ми е изключително неприятно всичко това, не си мислете, че умишлено съм искала да създавам такива неприятности както за себе си, за ЧуШлИвО ЛюТе, или за всички, които четат.  Peace
Изпратих мъжът ми пак да провери сметката на банкомат, парите са били там, изтеглил ги е!
Извинявам се на ЧуШлИвО ЛюТе, както и на всички, станали свидетели на разправията!
Да, извлечението е от банкомат, за последните пет транзакции.

# 251
Благодаря на всички които ме подкрепиха,изтривам предните си мнения който видял видял.От тук нататък да говорим само за поръчките Hug

# 252
Eми аз освен пак да попитам кой посредник ще ползвате преди и по време на празниците?  Rolling Eyes

# 253
Аз ползвах габко,последният курс им е на 20ти  Peace

# 254
Аз ползвах габко,последният курс им е на 20ти  Peace
И аз ползвах тях, но сега вече не мога. Имам няколко пратки от Е-bay и сега тръпна дали ще стигнат преди 20-ти или ще ги отпиша изобщо. Rolling Eyes
Все се надявах да има някой дежурен посредник да посреща пратките поне  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт