Mark& Spencer (M&S) - 2 тема

• 53 271
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Аз ползвах габко,последният курс им е на 20ти  Peace
И аз ползвах тях, но сега вече не мога. Имам няколко пратки от Е-bay и сега тръпна дали ще стигнат преди 20-ти или ще ги отпиша изобщо. Rolling Eyes
Все се надявах да има някой дежурен посредник да посреща пратките поне  Mr. Green

От Гив Транспорт днес ми писаха, че английският им офис ще приема пратки по празниците.

# 256
Аз ползвах габко,последният курс им е на 20ти  Peace
И аз ползвах тях, но сега вече не мога. Имам няколко пратки от Е-bay и сега тръпна дали ще стигнат преди 20-ти или ще ги отпиша изобщо. Rolling Eyes
Все се надявах да има някой дежурен посредник да посреща пратките поне  Mr. Green

От Гив Транспорт днес ми писаха, че английският им офис ще приема пратки по празниците.
ИЕЕЕЕЕ. Ако харесам нещо, направо ще го пращам към тях. newsm10

# 257
Вижте, на мен също ми е изключително неприятно всичко това, не си мислете, че умишлено съм искала да създавам такива неприятности както за себе си, за ЧуШлИвО ЛюТе, или за всички, които четат.  Peace
Изпратих мъжът ми пак да провери сметката на банкомат, парите са били там, изтеглил ги е!
Извинявам се на ЧуШлИвО ЛюТе, както и на всички, станали свидетели на разправията!
Да, извлечението е от банкомат, за последните пет транзакции.

Бахти одисеята и истерията! Аз ако съм на момимечата, които правят общи поръчки, посто няма да приемам поръчка от теб за да си спестя главоболията.

# 258
Вижте, на мен също ми е изключително неприятно всичко това, не си мислете, че умишлено съм искала да създавам такива неприятности както за себе си, за ЧуШлИвО ЛюТе, или за всички, които четат.  Peace
Изпратих мъжът ми пак да провери сметката на банкомат, парите са били там, изтеглил ги е!
Извинявам се на ЧуШлИвО ЛюТе, както и на всички, станали свидетели на разправията!
Да, извлечението е от банкомат, за последните пет транзакции.

Бахти одисеята и истерията! Аз ако съм на момимечата, които правят общи поръчки, посто няма да приемам поръчка от теб за да си спестя главоболията.
Да, права си! Embarassed

# 259
 Hug Mного се радвам, че се изясниха нещата и сега ще можем нормално да си общуваме Hug
И да питам някой скоро мисли ли да поръчва, че пак си харесах 1-2-3 неща Mr. Green

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 20:48 от velv

# 260
е хайде потрай една седмица де Laughingще има намаления ще ги дебнем Laughing

# 261
Ако се пусне сега поръчка ще дойде през януари, тъй като последните курсове са до 20.12

По-добре да изчакаме да видим дали ще има намаления.

# 262
Поръчката ни е изпратена днес. Има достатъчно време, за да стигне преди последния курс на Габко. Стискам палци да стане и веднага след Коледа да е при нас.

# 263
Мерси за инфото, Ели и аз стискам палци да си получим нещата другата седмица Peace

# 264
Ели /Stryper/, благодаря ти за всичко!   bouquet С теб да се комуникира е просто удоволствие, а това че си точна и много коректна и че лесно се работи с теб, те момичетата в темата си го знаят! Heart Eyes

Днес си получих нещата - супер са. Доволна съм от избора си, и материите и размерите са ок. Трябваше, обаче, да те послушам за размера на моята блуза  Blush, големичка ми е, но ще я подаря на една приятелка, а аз ще си взема по малка.

Имай ме предвид, когато правиш нова поръчка.

# 265
В петък пускам поръчка ако има желаещи на лс или скайп Peace

# 266
4erna perla, Didka_b, Благодаря ви  Hug

# 267
  • София
Момичета освен с дебитна карта на ЦКБ, с какви други дебитни пазарувате от M&S Hug

# 268
American Express
Visa
и двете на пощенска банка

# 269
Момичета, ето това :

http://www.marksandspencer.com/50-Ben-10-Bedset/dp/B002X14K1O?ie … rand=core&rh=

Някой знае ли дали е като покривало за легло или е по-скоро спално бельо, и дали покривалото е единично или е двойно и в него може да се сложи одеяло. Не мога да разбера и колко е дълго покривалото, 3 фута нищо не ми говори.

Общи условия

Активация на акаунт