Mark& Spencer (M&S) - 2 тема

• 52 812
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Stryper  Hug Чудя се кога спиш? Rolling Eyes Значи ще има маратонки съпружеското тяло,с голям кеф си ги избра-това му е коледния подарък. Grinning
и аз това съм се чудила Laughing

# 181
A,нали съм недоспала та обърках темата със спортсдирект. ooooh!Ама нищо де,ще го прочетеш. Blush Сори за офф-а.

# 182
за колко време идват сега,за 10дни ли

# 183
за колко време идват сега,за 10дни ли,чакам две неща от обща поръчка някъде от 10-12.11,не се ли бави много,а бяха така експедитивни преди два месеца

# 184
Моята шапка вече е изпратена към адреса на Габко Joy На 8-ми трябва да е там, така че до 20ти трябва да си я получа. Нямам търпение Party

# 185
  • насън...
здравейте,
като си говорите за срокове, да попитам...понеделник пуснах поръчка, по-скоро вторник, че беше вече доста късно/рано  Laughing а още нямам потвърдителен е-мейл за изпращане на нещата...получих само автоматичния за заявката...нормално ли е това или да им пиша?

# 186
здравейте,
като си говорите за срокове, да попитам...понеделник пуснах поръчка, по-скоро вторник, че беше вече доста късно/рано  Laughing а още нямам потвърдителен е-мейл за изпращане на нещата...получих само автоматичния за заявката...нормално ли е това или да им пиша?

Погледни си акаунта. Какво пише при пратката ти.

˙·٠●Бодливка●٠·˙  Joy

Спя при всяка  възможност  - преди малко станах. 

# 187
  • София
Към Stryper:
Пак ти пратих ЛС.

# 188
Момичета,някой ще правили поръчка скоро?Искам да поръчам една рокличка за племенницата ми,защото много я иска,ако може да ме включи някой към неговата поръчка.

# 189
Мога да пусна нова поръчка ако има желаещи Peace

# 190
  • насън...
благодаря за вниманието stryper, но днес го получих прословутия мейл и даже вече пратката е получена...много са бързи....докато получа известие, че са ми пратили нещата, те взели че даже дошли... hahaha

# 191
пак да питам бавили ли са ви поръчки цял месец

# 192
пак да питам бавили ли са ви поръчки цял месец

Май 3 седмици ми е рекорда. Накрая я отказаха. Пиши им.

# 193
Мога да пусна нова поръчка ако има желаещи Peace
[/quote
Дано да се съберем за поръчка тази седмица,че да дойде до коледа,ако пускаш пиши ми Peace

# 194
Писах ти,ще пускам поръчка,има още място пишете ми на лс Peace

Общи условия

Активация на акаунт