Mark& Spencer (M&S) - 2 тема

• 52 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
аз си пуснах сама поръчката - това което ще платя за доставка до БГе 1,2 лири, просто с посредник. даже уж до вкъщи ще ми го докорат, но ще видим  Simple Smile

# 706
Здравейте!
Ако някой пуска поръчка, нека ми пише на лични какви са условията! Ще съм много благодарна!
 Вчера бях в магазин на МиС и до играчките видях едни малки бебешки вентилаторчета ( перките са им направени от плат, за да не се нарани детето). Много ми харесаха вентилаторчетата ( духаха много нежно и приятно Embarassed)
Ако някой ги е виждал в сайта , нека даде линк!

# 707
здравейте,
дали някой си е купувал дамски обувки от сайта? поръчах едни сандали 6-ца и сега се чудя ще ми станати ли - нося 39-ти номер. не посмях да поръчам 7-ца, защото пише че отговаряли на 41-ви номер.
Определено трябва да ти станат. Обувките им са с точна номерация, т.е. 37 си отговаря на 4, 38 на 5 и така нататък.
Аз нося 37-37,5 и имам 3 тяхни чифта Footglove(купувани от времето когато бяха с по-елегантен дизайн Mr. Green), едните са даже 4,5(37.5) но са ми леко големи, макар че пак ми стават Peace

# 708
А някой дали знае код за безплатна доставка? Искам да поръчам слънчеви очила.

# 709
  • Пловдив
FREEDL51 - не знам дали е валиден още.
VCODEMAY - 10% Discount off Everything with our Exclusive M&S Voucher Code. Hurry One Day ONLY - 20/05/10
SNSMAY10 - £5 discount off all Classic Clothing orders at Marks and Spencer when you spend over £30

# 710
момичета ,някой планира ли да прави поръчка?искам да се включа с 2-3 блузки. Peace

# 711
И на мен ми се ще да се включа в обща поръчка, ако някой организира скоро....

# 712
Някой ако има хавлии от сайта всякакви - за лице, за ръце, за баня, за плажа, нека даде малко отзиви!

# 713
  • София
Аз съм взимала хавлия за плаж,харесва ми,плътна е,хубав наситеносин цвят,но не мога да дам отзиви,защото още не съм я ползвала.
От детските халатчета също имам,но те по принцип не са за след баня,защото са от полиестер и не попиват добре.Иначе е качествено-не пуска боя,не се е събрало или размъкнало.

# 714
Аз гледах в магазина хавлиите за плаж и мнооого добре пасват на банския ми...сега чакам код за безплатна доставка и ще поръчам поне две...но за другите хавлии още се колебая дали въобще има смисъл да поръчвам от там..

# 715
Здравейте, още ли нямат директна доставка до БГ?

# 716
Имат, 15 лири е и се поръчва по телефона в Англия от т.нар. participating stores-тях ги има в сайта.

# 717
Имат, 15 лири е и се поръчва по телефона в Англия от т.нар. participating stores-тях ги има в сайта.
Мерси за отговора!   bouquet Реших, че вече сме влезли в списъка на белите държави и вече можем да поръчваме директно онлайн  Joy

# 718
Не, не сме, Албания е по-бяла държава, до там доставят само за 7.50 лири. Нас ни прецака съществуващия в София магазин на марката и скоро няма шанс да ни включат в ''белия списък". Но ми направи впечатление, че страни, в които има техни магазини(като напр. Кипър, Гърция, Малта Гибралтар, Тайланд и т.н.) не могат да поръчват онлайн, а само по телефона, като нас, ако това може да е някакво успокоение Crossing Arms.

# 719
Гадно е, тъй като очилата, които в сайта са 5-6 лири в магазините в моловете са 50 лева.

Общи условия

Активация на акаунт