Mark& Spencer (M&S) - 2 тема

• 52 752
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Момичета, как точно поръчвате по телефона? С кого общувате? Давате кодовете на артикулите, казвате цвят, ако има такава опция, давате си номера на кредитната карта ... така ли? А чрез посредник, как става? От Еконт доволни ли сте? В първия пост има информация за цената на доставката до бг, но сега явно нещата са променени.
Прочетох много неща от темата, но не разбрах съвсем...
  bouquet

# 721
  • София
Здравейте, момичета!
Не знам как поръчвате вие, но на мен ми се изправи косата с тях за 3 дена.Направо полудях.3 пъти до сега съм им звъняла по телефона и сигурно 10 пъти на мейла.До сега такива проблеми с пазаруване от чужд ссайт не съм имала, а аз съм си интернет шопинг маниачка  Embarassed
На 2 пъти ми се отхвърля картата,а от моята банка ми казват, че парите са ми взети и че са в stanb by' , което не знам какво щие рече, но им го казах и на тях.
Не знам от къде им идва този проблем, но просто ми писна./и това им го казах  #Cussing out/.
Пазаруването ми там трябва да е удоволствие,а не да се ядосвам вече 3-ти ден.
Един път ми казват,че парите ги няма и че има проблем.Обаждам се по телефона и направихме с един много приятен младеж наново всичко и той ми каза, че всичко е ок след което пак получавам мейл, че ми е отхвърлена картата, а междувременно ми пишат от custmoer service-a че ми е оторизирана поръчката.Сега пак получих мейл, че ми е отхвърлена и пак звънях и сега уж всичко е ок, но ще доживеем и ще видим.На някой случвало ли му се е този проблем?
Изобщо голяма каша и мисля, че повече от този сайт няма да си поръчам колкото и по-тънкажно да ми излиза от него от колкото от магазина им в Сити центъра. newsm78

# 722
  • София
Не, не сме, Албания е по-бяла държава, до там доставят само за 7.50 лири. Нас ни прецака съществуващия в София магазин на марката и скоро няма шанс да ни включат в ''белия списък". Но ми направи впечатление, че страни, в които има техни магазини(като напр. Кипър, Гърция, Малта Гибралтар, Тайланд и т.н.) не могат да поръчват онлайн, а само по телефона, като нас, ако това може да е някакво успокоение Crossing Arms.

На мен ми взеха 7,50 лири за доставка,а не 15 както пише в сайта им.  Rolling Eyes

# 723
Каква ти е картата?

# 724
  • София

Кредитна карта на Виза от Алфа Банк.
От банката ми казват, че са ми взели парите и даже ми казаха часа и датата на трансфера.Не знам тия там какво правят,ама сега пак се разправям с тях, щото яели да пробват утре пак да ми вземат пари.Е, как да ми вземат като аз нямам вече  Crazy
А и как един път ми е оторизирана картата, а друг път не?Ама писна ми просто!

# 725
Дано се разберете. Може да са само блокирани.

# 726
Не, не сме, Албания е по-бяла държава, до там доставят само за 7.50 лири. Нас ни прецака съществуващия в София магазин на марката и скоро няма шанс да ни включат в ''белия списък". Но ми направи впечатление, че страни, в които има техни магазини(като напр. Кипър, Гърция, Малта Гибралтар, Тайланд и т.н.) не могат да поръчват онлайн, а само по телефона, като нас, ако това може да е някакво успокоение Crossing Arms.

На мен ми взеха 7,50 лири за доставка,а не 15 както пише в сайта им.  Rolling Eyes
Ами страхотно, сигурно са ни объркали с Албания, затова са ти взели толкова малко. Joy Joy Joy

# 727
  • София

Абе моята банка е върха!Сто пъти говорих с тях по телефона и ми казваха, че има успешен трансфер,но цънки!
Парите не били осчетоводени сега ми казаха и за това не се виждат от Маркс енд Спенсър!
Добре , че имам познат в тая банка да ме светне къде е проблема сигурно.И сега като им се обадих на кол центъра на банката ми казаха, че наистина не са осчетоводени.
За какво ми казват тогава успешно след като не е?Не знаят и те къде се намират...а аз 3 дена споря с англичаните  Close #Cussing out

# 728
  • София
Аз не мога да разбера какъв е проблемът да се поръчва по нормалния начин от сайта. Защо по телефона?! Хем и ние българите може да пазаруваме онлайн, ама не съвсем, това просто не ми стана ясно.
А може ли да ми кажете как се случва поръчката по телефона? И тези разговори на по 3 пъти до Англия не ви ли излизат скъпо плюс доставката от 15 лири да им се невиди...
Иначе техните неща са много качествени. Купувала съм си от тук техни неща за мен и децата - прани са страшно много и нищо им няма, за разлика от други дрехи, които се скапват бързо от прането в същата пералня. Но цените са много различни от тези в сайта. Например една блузка на Миа там струваше 35 лв, а я гледах после в сайта 6 или 7 лири...

# 729
  • Sofia

Абе моята банка е върха!Сто пъти говорих с тях по телефона и ми казваха, че има успешен трансфер,но цънки!
Парите не били осчетоводени сега ми казаха и за това не се виждат от Маркс енд Спенсър!
Добре , че имам познат в тая банка да ме светне къде е проблема сигурно.И сега като им се обадих на кол центъра на банката ми казаха, че наистина не са осчетоводени.
За какво ми казват тогава успешно след като не е?Не знаят и те къде се намират...а аз 3 дена споря с англичаните  Close #Cussing out

Обикновено проблема идва от самата банка, чак ме изненада това което ти се случва тъй като моите впечатления от тях са съвсем други.

happymammy, не те разбирам защо искаш да поръчваш по телефона като можеш да го направиш през сайта като бял човек на адреса на транспортна фирма и пак с доставката до Англия и после доставката до България ще ти излезне под 7,50 паунда.

# 730
  • София
Valeria ,
не искам искам да поръчвам по телефона. Просто ми се стори много странно това от страна на фирмата да не дават директна доставка до бг през сайта, ама по телефона може да се поръча.
Напълно си права, че чрез фирма доставчик е по-добре, аз не съм ползвала до сега. Вие Емпреса и Еконт ли ползвате, когато поръчвате от M&S или друга фирма?
  bouquet

# 731
  • Sofia
Аз ползвам ГИВ за такива поръчки.
Еконт не знам предлагат ли подобна услуга, а за Емпреса не искам и да чувам.
За София има и други фирми, разгледай темата за пазаруване от чужди сайтове и ще се ориентираш в условията и цените и ще си избереш сама, аз лично предпочитам ГИВ тъй като имат опция на сайта си да се следи пратката кога е пристигнала при тях, кога тръгва от английския им адрес за България и си спестявам досадното питане и чакане какво се случва с пратката ми, а и адреса от който си взимам нещата в София ми е удобен.

# 732
happymammy, от личен опит мога да ти кажа, че комуникацията с МиС е противопоказна за нервите, а количеството разменени е-мейли и телефонни разговори е обратнопропорционално на всяка логика. За сметка на това, деливърито им е добро. Така че един съвет и от мен, колкото по-малко общуваш с тях, толкова по-добре. Поръчвай си спокойно онлайн с транспортна фирма и си носи дрехите!  Peace

# 733
  • София
happymammy, от личен опит мога да ти кажа, че комуникацията с МиС е противопоказна за нервите, а количеството разменени е-мейли и телефонни разговори е обратнопропорционално на всяка логика. За сметка на това, деливърито им е добро. Така че един съвет и от мен, колкото по-малко общуваш с тях, толкова по-добре. Поръчвай си спокойно онлайн с транспортна фирма и си носи дрехите!  Peace

Така е.Днес пак получух мейл, че днес или утре ще опитат пак да ми вземат пари след като изрично с големи букви им написах за н-ти път, че не искам да правят нов трансфер след като такъв вече съществува, но не е осчетоводен от банката ми.След това пак им звъннах, а остреща пак ми казаха, че ще пробват след което пак наново обясних, че не искам. ooooh!
Представете си, ако имах пари останали в картата колко транзакции щеше да има.Просто не ми се мисли как тогава пък щях да се оправям. Rolling Eyes
Как не бях открила преди това тази страница да сди поръчам чрез фирма каквото искам.Повече с тия от М§С не искам да разговарям, но ще ми се наложи след като ми се осчетоводи транзакцияата пак да им се обадя  ooooh! #Crazy
Добре, че ползвам служебния телефон. Laughing Laughing Laughing

# 734
  • София
Абе тия са малоумни.Пак пробват картата  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Cussing out #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт