Лекарство за всякакви инфекции включително грип

• 6 205
  • 10
  •   1
Отговори
Лятото случайно попаднах на едно интервю на Проджект Камелот в ютюб, с един човек, който е открил случайно, че едно вещество отдавна познато и използвано като дезинфектант- натриев хлорит /не хлориД/ е абсолютния убиец на всички бацили, които ни нападат ако се приема вътрешно в ниска доза. Нарекъл го е ММС-Миракъл Минерал Солушън. Понеже човекът ми изглеждаше искрен и лекарството беше евтино-20 долара, реших да си купя. Позабавиха доставката-отне им около 3 седмици, но в крайна сметка пристигна. Тогава е момента нямах никакви проблеми, попих го малко, защото казват,че има противопаразитно действие, но нищо особено.

Интересното стана по-късно.При разходки до едно езеро ме нахапаха едни водни бълхи-флеботомус папатации, в резултат на което краката ми се подуха като бъчви, станаха рани на мястото на ухапаното, имах ярко червено петно на цялата предна страна на единия крак и не можеш да дишам и спя от сърбежи. Тъпото беше, че не се сетих да пия от ММС-а навреме. След една седмица от това се сетих, че може би ще помогне и наистина за два дни по 3-4 капки на ден ми мина на 90%, след което аз спрях да го пия и оставих организма ми да се оправи сам с останалото възпаление.

След това съм го пила за грип-действа веднага-грипът просто не се развива.

Майка ми имаше възпаление в корен на зъб и я нямаше зъболекрката и. Пи го за да може да изчака докато се върне и за един ден болката и мина.

Мои близки също са го пили за грип-минава веднага.

Изобретателят му го е ползвал за лечение на малария и е много ефективно. Пускам няколко клипа в ютюб за него, има много места, от които можете да си го купите, ще ви пусна и линк.

Успех на всички:)

Интервюто със създателят-Джим Хъмбъл, на английски, Не съм намерила субтитри до сега.
http://www.youtube.com/watch?v=PGjUp1zoov8

линк за купуване:

http://www.projectgreenlife.com/cart/pc/viewPrd.asp?idproduct=1& … ;idaffiliate=4798

линк към форум за ММС:

http://www.natmedtalk.com/mms-miracle-mineral-supplement/

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 19:09 от Archangel

# 1
А каква е разликата с обикновения физиологичен разтвор (също "натриев хлорид")?

# 2
  • Балчик-Сливен
Физиологичният разтвор е приготвен с натриев хлориД-сол,а натриев хлориТ се използва за дезинфекция.Авторката на темата също го е подчертала.
Аrchangel,в България водата е доста хлорирана и всеки се опитва да пречиства,филтрира,за да се използва за готвене или пиене,та не знам каква полза може да има от пиенето на натриев хлорит  newsm78

# 3
# 4
Чела съм го някъде това,но не ми вдъхна никакво доверие.Ще потърся инфо на български.

# 5
Физиологичният разтвор е приготвен с натриев хлориД-сол,а натриев хлориТ се използва за дезинфекция.Авторката на темата също го е подчертала.
Аrchangel,в България водата е доста хлорирана и всеки се опитва да пречиства,филтрира,за да се използва за готвене или пиене,та не знам каква полза може да има от пиенето на натриев хлорит  newsm78

не съм химик, само от опит мога да кажа как действа
натриевия хлорит се смесва с лимонена киселина и се "активира", както го наричат-става някаква реакция и се получава друго вещество-май хлорен диоксид. Като се пие по няколко капки с вода или сок, убива всички вируси, бактерии, гъбички и всеки друг микроорганизъм, който не трябва да е в тялото ти, като не вреди на твоите собствени клетки. Аз принципно не се доверявам особено на всякакви "чудотворни" добавки и лекарства, купих го защото човека ми изгелждаше абсолютно искрен и добронамерен и е много евтино. Това шише за 20 долара сигурно за 2 години ще стигне, че и повече.
А и всяко нещо, което така леко и бързо  ме спаси от оня ужасен сърбеж от водните бълхи за мен е велико:))А и не само аз-който го е опитал е удивен от ефекта.

# 6
Сайт на български с доста информация за ММС:

http://mmsbg.weebly.com/

П.П още двама души около мен се излекуваха с него от тежък грип с болки в мускули и т.н за една вечер Laughing Peace

# 7
...едно вещество отдавна познато и използвано като дезинфектант- натриев хлорит /не хлориД/ е абсолютния убиец на всички бацили, които ни нападат ако се приема вътрешно в ниска доза.

Интересна реклама е това... Поредната.  ooooh!

Никой не ни напада! Всяко живо същество на тази планета има положителни функция и смисъл, дори микробите.
Разболяваме се заради липсата на хармония и конфликтните ситуации в ежедневието на всеки от нас.
Болестите са един от начините да разберем, че някъде грешим.
Ако не можем да се учим от грешките си, а подменяме същината на проблема, какво печелим?

# 8

Напълно съм съгласна с теб, че се разболяваме поради липса на хармония. Само че какъв е изходът? Не всеки и не винаги успява да си промени характера мигновено, дотолкова, че да се излекува.А и не е само въпрос на характер. Болестите идват поради външни прични, също-например поставена си в остра ситуация на стрес и умора, от която няма как да се освободиш. Какво правиш?Умираш си спокойно, защото нямало нужда от друго лечение освен постигане на пълно просветление? Питаш какво печелим-печелим време и енергия, че да мислим върху проблемите си.

И тибетците и даоистите и йогите са ползвали мощни медицински системи, заедно с ученията за духовно развитие. Ние станахме по-просветлени от всички тях и вече може да минем без лечение ли? Аз лично не съм, за теб не знам. На мен ММС ми помогна много и смятам да си го ползвам, ти ако не искаш-недей.

# 9
Макар, че честно казано и на мен темата ми звучи като реклама, се записвам да следя. Дано наистина да се измисли нещо ефективно срещу грип.

# 10
...едно вещество отдавна познато и използвано като дезинфектант- натриев хлорит /не хлориД/ е абсолютния убиец на всички бацили, които ни нападат ако се приема вътрешно в ниска доза.

Интересна реклама е това... Поредната.  ooooh!

Никой не ни напада! Всяко живо същество на тази планета има положителни функция и смисъл, дори микробите.
Разболяваме се заради липсата на хармония и конфликтните ситуации в ежедневието на всеки от нас.
Болестите са един от начините да разберем, че някъде грешим.
Ако не можем да се учим от грешките си, а подменяме същината на проблема, какво печелим?

Напълно съгласна!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт