Май-чета и Май-ки

• 26 276
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Птица много се радвам за вас  Heart Eyes Hug

Светле аз добавям и кардамом към подправките , индийското орехче не ми харесва на мен лично

Моята Мая гледа каталозите с играчки и си избра самолет  Crazy , докато Галина гледа все розови играчки и кукли ,то Мая все е на момчешките щандове  Grinning

# 481
  • Burgas, Bulgaria
Птиче  Heart Eyes Heart Eyes-нищо не мога да кажа повече........

аз взех на Нико за утре една Книга Макуин с прожекционен апарат-смятам ,4е много ще му хареса,а майка ми от Метро е взела някакъя интерактивен пъзел-който оба4е смятам 4е не е за него...
Иначе за яслата трябва да взема нещо че на 22 им е тържеството с дядо Коледа

# 482
Птица  Hug
ние сме в коледно настроение - джуджетата ни носят всеки ден по нещо в чорапчетата  Laughing
на въженце сме наредили чорапчета с номера, хванати с щипки и всеки ден ги отваряаме голяма радост

# 483
Моето дете проходи Simple Smile От днес стъпва върху гипса. Клатушка се като пате, защото гипса повдига крачето му и е много смешен Simple Smile

# 484
Браво на момчето  Hug Май скоро предстои да го махнат ?

# 485
Здравейте Simple Smile
аз в последно време предимно чета  Rolling Eyes

Птица Hug Hug Hug стискаме палци и ако с нещо можем да сме полезни, сме изцяло на ваше разположение ... това съсвем сериозно.

KSI - Ники ще се справи с гипса Wink така се става мъж Wink

За коледното парти - ако не намерите клуб или направо предпочитата домашната обстановка, този път можете да дойдете в нас - място има. Обаче на 12 и 13 имам много задачки и няма да сколасам за гости, а и няма да ми е много до партита. Следващият уикенд обаче 19-20 декември - няма проблеми. Та решавайте  Wink Минусите са няколко - забравете че ще се подготвя толкова добре като майчето  Mr. Green така че всичко което донесете като храна няма да отиде зян. За пазаруването - разни готови неща, сокчета - никакъв проблем - ама домашни курабийки, торти и ...  Crossing Arms Има проблеми с паркирането в скромното ни кварталче. И Георги няма да си е в България - така че друг трябва да играе Дядо Коледа. Костюма му е на разположение  Mr. Green Не че суетният ми мъж щеше да се облече като Дядо Коледа пред толкова народ  Laughing Място мисля че има достатъчно, както и играчки - момчетата да си носят колички Wink Дугото което трябва да имате предвид е че 19 е обявен за работен ден - аз лесно си го правя неработен, но не знам при вас какво е положението.

# 486
аз за 20ти съм ок / вие все още ли предпочитате следобед? аз все още предпочитам предиобед към 10,може пица да им поръчаме за обяд и към 13ч макс да си тръгваме Flutter

темп,благодаря за поканата Hug аз лично нямам нищо против, някой не дава идея за някой клуб newsm78

# 487
Честито на празнуващите именници!

# 488
Черпя за моето имениче:

Честито на всички Никита! И специални поздравления за първия имен ден на Никола на Станела! Да са живи и здрави и все така да ни радват!

Браво на момчето  Hug Май скоро предстои да го махнат ?
В четвъртък следобяд Tired Ама поне вече ходи по малко.

temp, много мило от твоя страна! Още повече, че си и с бебенце!

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 19:30 от KSI

# 489
Честит празник, момичета!  Hug
Честит имен ден на всички Никита, да са живи и здрави и с много гордост да носят името си!   bouquet

За срещата за мен е най-добре към 11, че Мила напоследък заспива най-рано в 15.30... Tired И може би все пак в клуб, ч да не натоварваме никого излишно!  Peace

Хубав ден от мен.  Hug

# 490
Привет на всички!

Честит празник на всички именници, да са живи и здрави, и многооо щастливи!  Hug

Птица  Hug   Hug   Hug

# 491
честито на всички големи и малки празнуващи!

сеща - където и както - няма значение. само кажете и ако сме здрави, ще се явим целокупно  Peace

# 492
Честит Имен ден, на малки и големи Никчета.  bouquet
За Никито на КСИ Hug Heart Eyes и за Ниночка  bouquet
Птица, Hug Hug Hug

# 493
ЧЕРПЯ ВСИЧКИ ПО ПОВОД ХУБАВИЯ ПРАЗНИК НИКУЛДЕН!!!
Тази година и ние имаме повод да празнуваме. НАшият Никола - толкова мъничък, а вече запразни:)))
Мерси КСИ и на твоя Ники честито - жив и здрав  да е малкич герой, Януш поздравявам и твоята малка принцеса и всички останали, които празнуват.

Птица - прекрасна новина! Сигурна съм, че отсега нататък все хубави ще бъдат новините за вас.
Темп и ние сме ЗА партито на 20, само че сигурна ли си, че ще издържиш тарапаната и чистенето после....ти си си направила сметка де щом отправяш поканата. Аз засега се въздържам от гости, че и без това ми е малко напрегнато.
Лейдиии, аз като реша да се оплаквам и се сещам за тебе и сърце не ми дава думичка да кажа. Ти си майка героиня за мен.
Я ми кажете моля откъде да си купя слинг с халка...или там който е по удобен не знам. Лейди май ти си по слинговете.

# 494
за слинг не знам, ама гледам, че лентичката ти показва бременност в 42ра г.с.  Wink

и да метна един въпрос - търся строител/конструктор, ама такъв, от който може да се построи къща по детски размер. помня, че в марсел по витрините имаше пластмасови тухлички, ама те са само за декор и не се продават. е нещо такова търся - дето да може от него децата да си строят бърлога и да се завират в нея  Peace

Общи условия

Активация на акаунт