не се отказвай 
ами ако искате всеки да си вземе сокче е ок, аз мога да взема за мира и дори кола за мен
не се отказвай 
абе пупу
то си е различно всяко дете, но трябва да сте упорити на макс, това със сила вече не е ок, според мен, добре е да си ги харесват и разбират лекарствата
не че не сме минали И през дерящи се деца, на които тикам всичко по най-безобразния начин - хващам между коленете, защипвам ръцете с колена, с едната ръка натискам устата, а с другата ръка тикам и натискам после, за да не изплюе - нямам никакви, никакви скрупули по тоя въпрос след като видях петра (на година и 6 месеца - камен тъкмо се беше родил) как се крие с уплашен поглед като на зверче, пищи от болка и се мята на всяка мускулна инженкция, която й се поставя. само като чуеше звънеца сутрин и вечер (демек сестрата идва с инжекция) и обезумяваше. хиляди пъти предпочитам аз да тъпча с горчиви илач, отколкото да си виждам детето по тоя начин. а и мускулните инжекции много болят - хиляди пъти по-гадни са от един горчив сироп

май не
гледам, че 88 минава близо до вас - аз ще съм с него
джули, ти с двете не можеш в автобус ли, може да те причакам и да се намърдам в твоя 88 на пътеки в младост 

.

нали си имаме и бебе на 6 месеца