Май-чета и Май-ки

• 26 263
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
И ние открихме театралния сезон. Мъжо води Никита на куклен театър на Тримата снежковци. Беше развълнувана и ми разказваше, че гледала Педя човек, лакът брада. Незнам защо винаги така казва на снежния човек. Габи има терлички със снежни човеци и на тях така казва.
За 20 дек. остана срещата, нали, а за колко часа? А за подаръци какво се разбираме? Всеки да купи нещо дребно и да го надпишем или каквото грабне дядо Коледа от торбата и дава подред на децата?

# 571
един хубав сайт - http://www.littleowl.bg/bg/

# 572
Честит рожден ден на Галина! На патерици, че вчера ми беше много напрегнат ден и не съм влизала... Да е здравичка и да расте щастлива! Тортата е страхотна!

# 573
  • България
ЧРД на Галина и от нас! Много здрава да бъде и отмяна на мама - тортата пак е прекрасна!!!!
Птиче как сте? - много целувки на Йони!  Hug Hug
Много ме радвате с ентусиазма си да заведете тези " малки щурчета " на театър - аз все още не мога да се реша - а колко време продължава представлението?
За излизането - ние докато бяхме в Силистра много излизахме - поне два пъти в седмицата на кръчма - само, че може на повечето хора да им е смешно - всичките ни приятели са с малки деца - и ни есе нагодихме по тях - излизаме от 18,00 - до 21,00 часа и то винаги с децата /поне ние задължително/, в заведението където ходихме климатизацията е екстра,  навсякъде го водим с нас и по гости и навън....Сега в София пак така - само че тук го караме по домашному - примерно снощи имахме гости от 17,00 - до 20,00 часа - и ракията си изпихме и си вечеряхме и децата се наиграха - умориха се и по леглата. Абе намира се начин, макар, че винаги сме имали под  ръка баба или дядо.
За партито - понеже аз вчера пазарих подаръцети за Коко -купих и нещо дребно за изненадите - неутрално е ако се вадят подаръците на случаен принцип - да не се сърди момиченце и момченце. А за почерпката - какво ще купуваме - предлагайте ...

Аз сега прегледах на картата местоположението на купона - temp това е третата пресечка в дясно след светофара на Вапцаров, само че въпроса ми е - място за паркиране ще се намери ли - че онзи ден в него район три пъти обиколих докато намеря къде да паркирам тази дълга "каруца"?

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 09:51 от supermama

# 574
Да е жива и здрава Галина   bouquet и все така хубава да расте  Sunglasses

вчера влязох набързо и съм го пропуснала  Embarassed

супермама - проблем е паркирането, аз още в началото го написах като минус. Събота и неделя е по-добре от към места - мисля че все ще се намери нещо - пък в крайна сметка ще ми давате ключовете и ще ви паркирам колите на работата си - която е на 10 минути пеша  Laughing

# 575
и ние с Иван може да дойдем, но ще потвърдя към четвъртък.
2 бройки - аз и Иван Simple Smile

# 576
ами смятам някакво малко подаръче и в чувала се смесват и каквото дядо коледа извади?? или пък ако искате да са надписани newsm78 но така няма майките да се изненадат  Laughing

за хапване ви рпедлагам съъъвсем скромно, дребни сладки, и примерно пица да си поръчаме, че да обядват и малките ?? как мислите?

да е здрава и щастлива галина Hug

# 577
  • България
Аз съм за  - така или иначе децата ще са вече закусили - може някакви дребни соленки и сладки, зрънчовци /незнам обаче дали всички майки дават на децата/, сокчета - ама какви - има ли предпочитания. А и там може да си поръчаме пици....
Сега опаковах подарака на коко за яслата - и като ги вадих нещата от колата - установих, че с тъпите си глави сме загубили единият му подарък, който специално си поръча детето от дядо Коледа - САМОЛЕТ.... #2gunfire много ме е яд, ама то така е като бързахме всичко да накупим в един ден.....

# 578
  • Перник
Честит рожден ден на Галина на патерица! Да расте здрава, умна, и красива! А тортата отново е прекрасна  Heart Eyes

Ние няма да дойдем на партито, защото както винаги в дните около Коледа ни е доста натоварено. Мъжът ми има много работа...абе тоя народ какво прави цяла година, та се сеща да прави фирми и завежда дела в последните дни на декември?!?! Наистина много ми се идваше, но се надявам да се повеселите и за нас  Simple Smile

Днес съм на работа най-после. Не че хремата на Калоян мина, но болничния ми свърши.
В събота най-после направихме меденките - падна мазане  Mr. Green но станаха мнооого вкусни. И на вид не са съвсем зле, като за ръв път  Crazy
Опитвам се да накарам мъжо да излезем в събота вечерта - на клуб - "Епизод" ще свирят тук на едно място...не знам дали ще се навие, че имал работа  Thinking
Ето и малко снимчици, да ни видите:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=251930&l=c5d956ac34&id=1677228630

http://www.facebook.com/photo.php?pid=251892&l=23122dd2da&id=1677228630

# 579
къде сте го забравили? да ви го пратят със спиди - към 5-10 лв ще е може би newsm78 Hug

иначе пици имаме избор, дрънваме един телефон и готово Hug всъщност сокчета тр да се купят поне по едно на детенце и безалкохолни за нас и някакви съъъвсем дребни сладки: мисля, че това е Hug кой щеше да оди с кола, че забравих Embarassed

ние вчера ходихме с мира на коледария на куклен театър 'снежанка' Heart Eyes мам пи греяно винце Mr. Green мира малко стреснато гледа, те доста викаха, а итова убийство на снежанка и тази лоша мащеха Confused мира през нощта се събуди и говореше на снежанка Rolling Eyes абе уж посел казва, че се радва, но си беше стресната Tired гледа с едни ококорени очички ooooh! Heart Eyes

# 580
И аз се записвам за партито. Двама, ако има кой да гледа бебето, ако ли не ще сме с него:)))
Темп прати адрес на лични.Simple Smile))

# 581
Здравейте!

Митко от петък е болен, вдига температура, леко се закашля и най-лошото е че спря да яде. Много съм притеснена. Не се оправи със сиропчето за кашлица и днес ни изписаха антибиотик, който незнам как да му го дам. Много е горчив и съм сигурна че веднага ще го повърне. Той даже нурофена за температурата не иска да пие и не мога да му го дам.  Сега му сложих анибиотика в сладък сок, ама и така не го иска. Накрая май инжекции ще му слагат.

# 582
# 583
за пица и аз съм ок. ще поръчаме на място.
дребни сладки от мен ще има някакво количесто - нали понаправих тия дни;
сокове може или някой да купи и после да се разплатим, или всеки да си носи - не вярвам някой да тръгва с кола из града и да не вземе сок за детето си - моите поне в колата се скъсват да искат я сок, я солети, и аз се чекна из цялото купе като цирков артист.
подаръче някакво и аз ще взема, ама наличието на по-голямо/по-малко 2ро дете изисква да надпишем подаръка за 'другото' детет -в се пак 4-годишно не се кефи на играчка за под 3-годишно. така че аз ще подотвя 2 неща - едно с името ан петра, и друго унисекс  Peace

# 584
Розалина, опитай да му го изстреляш в устата сьс спринцовката от нурофена и след това веднага нещо, сладък сок или шоколадов бонбон, дано не го повърне. Любо всичко поема без проблеми, дори чай от червено подъбиче, който еее уууужасно горчив.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 13:37 от Stanella

Общи условия

Активация на акаунт