Май-чета и Май-ки

• 26 266
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
всичко ще се подреди! птичето ще се оправи, а 2те бременни ще мътят точно до когато трябва и после всичко ще мине леко и плавно, тортуна пиле ще има девойка, а за коледа всеки ще  получи много ценен и желан подарък  Peace

ние сме добре. днес занесох в яслата и ДГ х 1 подарък за децата; и понеже коледните тържества са в различни дни, то естествено, у дома детето, което не е имало тържество, също ще намери подарък. започна порочният кръг на даряването и пересищането. след 2 седмици децата буквално ще подритват поните, кукли, влакове и самолети из къщата. къде отиде ценността, очакването и блясъкът в очите, питам аз - същинска девалвация на ценностти  Rolling Eyes

кси - ми то няма много за разказване - на сватбата си счупих крака, за радост на всички лекари и таксиметраджии. всъщност, разтеглих връзка, ама все едно - пак бях в гипс след това 3-4 седмици. отиде ми хотелчето с горещото минерално басейнче - само това мога да кажа. филков хитро използва неудачата ми и се върна в кантората ден след сватбата - имал много работа каза. аз пък се върнах в тогавашния си офис 2 дни след сватбата - стана ми скучно да стоя у дома сама, че и с гипсиран крак. мисля че по екстравагантност на сватбата ни бият само едни приятели на стефан, които също изкарали първа брачна нощ в пирогов, но там младоженецът получил сърдечната си криза благодарение имено на моя благоверен и една камара подобни нему откачени луде, които не сърдечен пристъп, а заекване могат да ти докарат, ако ги хване бесо'вицата  Mr. Green

# 556
ДОбро утро на всички.
Птица - кураж мила!

На мамите, които чакат бебенца ще кажа, че аз като влязох в болница и Любо бил потресен направо от моята липса. Но беше още по лошо като го доведоха в болницата да ме види и да погледне бебето през стъклото - рев, рев...ужас просто. Така, че ако ще стоте там само 3 дни по добре да не водят децата при вас - много е депресиращо и за майката и за детенцето.
Ох вчера оставих мъжа ми вкъщи с двете деца. Аз отидох на рожден ден в едно заведение в съседния блок. След час се прибрах да изкъпем бебето, да го накърмя, да се изцедя и пак отидох за още около час, че след това мъжът ми искаше да излезне.......и тая схема направо ме съсипа. Отиди, върни се....И не се очертава възможност с възлюбения да излезнем скоро заедно двамата, че няма на кой да оставим 2 бройки деца.Сигурно ще мисля вариант за някаква жена, която да идва отвреме навреме у нас вечер, да можем поне на едно кино да отидем, но това след като малко порастне Никола.

Това са ми засега болките. На фона на болестите и проблемите на други би трябвало просто да замълча, но все пак.

Руми, почти безобидна.....всичко ще е наред и ще прекарате една прекрасна коледа и нова година.Те децата си знаят кога да излязат....а някои като моето не искат да излизат, че явно усещат , че ще попаднат в "лудницата"Simple Smile)))/визирам нашата къща, където летят топки, мечове и пистолети, пеят се песни колкото глас държи, бойни викове.....

# 557
светле, що тъй ? погачата ли?

миличка на мамамила дано оздравее до тогхава Hug

майче, духът на коледа е такъв, какъвто си го направиш! може да са презадоволени, но това не винаги е лошо и пречи, а и ако наистина вярваш, че не води до добро - ти можеш да го промениш Hug има задоволени и щастливи човечни човеци има и от другия тип: в теб е силата да ги направиш от първите Heart Eyes блясъкът в очите и ценностите са в семейството, не са навън, няма какво да се чудиш къде са, щото знаеш къде са Hug

станела, ама ти много отрано излизаш бе Grinning браво! считам, че и на това следва да си доволнакъм момента, нормално е, приемай го в реда на нещата, за да можеш да си щастлива и да се наслаждаваш Hug а че може д атърсите вариант за жена е супер: мисля, че е задължително и освежаващ да прекарвате време сами Hug теб сега баб/дядо няма ли да ти помагат?

# 558
  • Варна
Здравейте милички в този зимен ден. Тук във Варна упорито си вали снежец обаче.
Аз се вкарах в едни филми...от два дни съм на легло с температура, болки в ставите и без грам силичка, та в ситуация семица преди термина я сколасах направо. Дано бебо прояви разбиране и изчака малко, че не съм в състояние за раждане, още повече нормално. Sad
Мирела днес беше на детски РД и се върна предималко предоволна, не отказала да участва в нито една отигрите, много танцувала и видими беше щастлива.

Птиче Praynig Praynig Praynig

# 559
днес с малкия открихме театралния сезон - водих ги на бабината питка във Възраждане. ДЪржа се учудващо добре, дори си пляскаше на място, не вика, не става изобщо идеалния зрител. Аз се бях подготвила да излизаме, ако стане напечено, но си го изгледа с кеф и до край.

майче - и ние се разминахме с минералния басейн този уикенд, няма кой да гледа домочадието ...не ми се говори, но за сметка на това сме на линия за нашето коледно парти
а да питам, по големите деца водим ли?

# 560
Ние днес посетихме пулмологията и като не се потвърди пневмонията, а бронхиолит, взехме че цял ден по гости откарахме. Поне се успокоиха духовете, че и аз бях влязла в едни филми Laughing

Руми стискам палци и малчо да остиска Peace

# 561
Нин, да съгласна съм че все пак раничко съм излязла, имайки предвид ситуацията, но ние с мъжо сме си доста социален тип хора, не сме много домошари и стоенето вкъщи ужасно ме депресира, а като е и студено навън още повече. Ами баби и дядовци - имаме си само една баба  майката на мъжа ми, с която живеем, но тя ходи на работа, прибира се доста късно, баща му е починал, а моите родители отдавна липсват. Моите баба и дядо помагат - имат огромно желание, но аз гледам да ги щадя, защото все пак не са нито първа младост, нито са здрави, та гледам да си ги запазя колкото се може по-дълго време, че са ми само те от ...така да се каже..предшествениците.Simple Smile)))

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 17:56 от Stanella

# 562
здравейте момичета минавам на бързо да ви почерпя за рождения ден на Галина

# 563
Краси,жива и здрава да ти,малката душичка!!!! Hug
Станелка,не мога да се въздържа,без мнение,това са много важни неща,от живота на едно семейство,а именно да съчетаеш хармонията на духа.Така,че всеки има право на глътка въздух,както му казвам аз,а именно да може да се зареди с положителна емоция,в компанията на приятни хора.Каквото ти душа сака,ще си го търсиш като наследство!!!! Wink
Ние също така,с бащата на Йони,бяхме в същото положение,нямаше кой да ни помага относно нея,и като трябваше да се излиза не излизахме двата,но без да те плаша там се объркаха нещата и се стигна да раз дяла.Спирам по тая тема но ми хареса,че си съумяла да се заредиш със глътка въздух......... Hug
МамаМила,това добре,че сте се разминали с пневмонията! Praynig

Честит първи сняг,навън наистина е бяла приказка,това страшно много ме успокоява,бяло,чисто и приятно топло в стаята.

И накрая да благодаря,на Кати,от сърце,че се отзова,на моята молба и утре,я чакаме с нетърпение!!!!!  bouquet

# 564
Кари, да ти е жива и здрава Галина! Умно, красиво и щастливо дете да порасне    bouquet  А ти си сътворила разкошна торта, както винаги   bouquet

набързо и аз да се разпиша. Днес бяхме на коледно парти в на мъжа ми фирмата, Иван изгледа с интерес коледното представление, Спас го проспа. Запознахме се най-накрая и с Дана, много е мила, а Боян е сигурно една глава над Иван Simple Smile
маик, това за задоволяването и презадоволяването и аз си го мислех тези дни. днес започна с подарък от баба му под елхата - Аууу, пишоани ... разбирай шампоани (цял ден се смеем), после на партито получи чашки, чинийки и пр., и след спането - книжки  #Crazy незнам за децата, ама аз от място се оплаквам и от подреждане по н-пъти на ден.

за престоя в болницата при раждането на спас - на иван хич не му липсвах, беше с баба си и баща си. А за излизането, Станелка, ние едва миналата седмица ходихме на кино (от 3 години и повече не бяхме), излизаме и ходим само по поводи и то ако са големи. Тогава уреждаме някоя баба. Друг път и да дойде баба, вършим чакащи задачки.

хубава нощ  Heart Eyes

# 565
Честита ти рожденничка, Кари! Много, много безгрижни и щури игри и пожелавам. Чудесна торта.

И ние с мъжо не можем никъде да излезем, затова чакам предстоящото пътуване по Коледа, че да се почувствам кат бял човек и да похайманосвам малко. Засега сме винаги комплект четеримата. Но пък ми харесва така. Ако ни канят на РД или някъде приятелите знаят, че винаги идваме цялата тайфа  Mr. Green. И аз имах планове за гледачка преди време, ей така за по час, два да излизаме с мъжо, но сега е голяма закъсвация с парите, но не се оплаквам, ще изкарваме по нататък....само здраве да е. Днес си броях левчетата за играчките, исках да купя и още неща, но няма Cry. В следващия момент си казах,че вкъщи е пълно с играчки, пък и от бабите като получат....

Мамамила, добре че нямате пневмония. Бронхиолита ще мине бързо, ще покашля още малко и после ще беснее пак Мила  Heart Eyes
За Йони Hug, дано мине бързо инфекцията.

# 566
Кари - ЧРД на Галина   bouquet
птица  Hug

# 567
Птица Hug Hug
  bouquet за Галето!
 За излизанията- никога досега не сме излизали поотделно с мъжо( от 10 години сме заедно) Изключвам срещи на класовете и служебните банкети. Ако не сме можели да оставим Васи и да излезем, сме се забавлявали в къщи двамцата. Heart EyesНо животът е пред нас и нещата може да се променят Mr. Green
 ААА, Дана наднича, а не пише Naughty Hug

# 568
ЧРД на Галина, на патерици, да е весела, игрива и здравичка най-вече Heart Eyes
А за тортите на Кари, просто нямам думи вече Peace

Относно излизането, за пръв път след раждането си позволих едва като спрях да кърмя, Мила беше на две вече, излязохме със сестра ми в Ловеч, все пак я оставих на майка ми, първо в заведение си поръчах балантайс вместо бейлис, нали съм голямата пиячка, естественоне го изпих, но после и на дискотека ме заведоха и се представих подобаващо- не съм за изхвърляне все още Rolling Eyes И това беше- оттогава не съм излизала сама, нито двамата с мъжото. Но пък ние сме си домошарчета.

# 569
Здравейте от мен Simple Smile

изпратих ви адреса, на записалите се за купона ... ако някой съм пропуснала - да не се сърди, а да се обажда Simple Smile

аз изчезвам да си киселея с тепературата Sad

Общи условия

Активация на акаунт