Май-чета и Май-ки

• 26 227
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Станела, много добре изглеждаш и тумбака е много сладък  Heart Eyes. Само 7 килца, браво на теб. И хич не си пухкавелка, виждали сме се. Айде скро да гушкаш бебчето и при първи контракции бегай към болницата, че второто раждане е доста бързо  Laughing.
Семира е голяма госпожица и как позира за снимка, страшна е  Hug.
Целувки за спящия Ники. Моята Ники днес не спа на обяд и като отивахме на гости в 6 ч и заспа в колата. Ама дремна само 20 минутки, после игра  Grinning.
Лека нощ

# 61
Кари, нашия е такъв - http://eruditabg.com/?pid=17&NewsID=20 , към 125лв струваше. Добър бил, и в белодробна болница го мернах в един от кабинетите. Лошото е само, че се наложи да го ползвам по-често отколкото очаквах  #Cussing out

Сладък Ники  Heart Eyes А за Семира не веднъж съм казвала, че е истинска модна икона Simple Smile

Станела, аз като невеща с фейсбук, не видях снимка. Може ли да качиш другаде.
Руми, при мен твоето правило не важи. Със спас качих повече и ей на вече 10 месеца само 5те, от останалите 15тина и нагоре съм свалила  Crossing Arms

и добро утро Simple Smile

# 62
Добро ви утро мами,

Силве Семира е чудна, истинска малка госпожица...и да Рени децата си порастнаха наистина, като слушам моя Любак какви ги говори и как ме изненадва  всеки ден с нови научени неща се удивявам колко бързо лети времето, но пък в други моменти са си такива бебета...може би защото е "мъж" - те докрай си остават бебета.

Януш и аз си мислех при първите контракции да бягам за болницата, а лекарката ми пък каза като имам един час през 5 мин тогава да си взема душче и да тръгвам......ще реша на момента, ама дано и при мен е както казваш - да стане по бързичко...

# 63
Исках да добавя за овлажнителите за въздух - много са полезни при редица респираторни заболявания, но трябва да се ползват умерено и не са позволени ако в стаята има болен от астма. МОят мъж е астматик и затова не купихме за Любо, когато имахме много проблеми миналата зима. ВЛажността трябва да се следи стриктно при такива болни.

# 64
ние имаме тази урудка за измерване на влажността. при нас тя е доста ниска, заради което, семира е по цяла зима сьс сополи. според професора при който а водим, при много сух вьздух, лигавицата на носа се изсушава и за да се защити, започва да секретира. после секрета слиза надолу и започват едни много звучни хрипове   Confused

две зими купувам овлажнители- пьрвия беше пингвина на солак, порьчах го от данет. още при пьрвото ползване протече. на следващата зима порьчах един на чико от ит, той пьк не ставаше на нашия ток  Rolling Eyes сега нашите си го ползват. и така, трета зима ще купувам, дано да ми е за последно.

# 65
  • Перник
Момичета, идвам да се похваля, че вчера станах леля  Grinning и да почерпя виртуално, разбира се  Wink

Бебчо се казва Йоан.

Силви, Семира е истински модел  Heart Eyes малка красавица.
А как сладко спи НикиHeart Eyes За малко и Калоян вчера да спи така - понеже майка ми беше в, по-точно пред болницата за морална подкрепа на сестра ми, водих малкия дзвер с мен в офиса до обяд, а после с тати си играха в снега. Хареса му да ходи на работа, и как иначе - имаше сок, сандвичи, шоколад, колежката цял ден му рисува камиони  Laughing
Овлажнител за въздух нямаме, просто си сушим прането на радиаторите  Laughing

# 66
Здравейте, аз съм си вкъщи една седмица и ще участвам по-активно. С отит съм, да не си помислите, че съм хванала нещо свинско Laughing
Светле, честит ти племенник  bouquet
Ние сме с парно и аз слагам съдове с вода, не знам каква ще да е влажността от тях, но досега не сме имали проблеми.
Майче, вече взе да ме притесняваш .......

# 67
  • Перник
Mamamilla, оздравявай бързо!  Hug

# 68
  • България
Светле, да ви е жив и здрав племенника с красивото име Йоан   bouquet

# 69
Ники и Семира са големи сладури на снимките.
Станела, изобщо не ми изгеждаш пухкава, а с много симпатично коремче.
Светла, честит Ви племенник, да е жив и здрав и много да радвам мама и татко!   bouquet

# 70
SvetlaK, честит племенник! Да е жив и здрав!  newsm67
Семира е страхотна!
Мамамила, бързо оздравяване!

# 71
  • България
Светле и от мен честит племеник! Да  е жив и здрав малкият юнак!
Мамамила скорошно оздравяване!
Силвия Heart Eyes за "фотомоделката" Семира!
Току що мъжът ми взел Коко от яслата и аз питак дали са казали нещо -  и и зненада - лелките казали , че Коко се бие в яслата, биел децата представяте ли си  - моето кротко момченце.... ужасена съм. От няколко дни започна и да употребява думи и изрази като "Ти си лош", а каза и на баба си "Простачка" /малко време ми трябваше да асимилирам какво казва..... newsm78/... аз си мислех да го споделя с вас още преди дни ... ама сега вече незнам как да действам... Мисля, че децата се копират едно друго и пренасят поведението, което имат в семейството си в отношенията си с себеподобните "фъстъци". започнах да се съобразявам какво говоря и с какъв тон го казвам, зощото детето много внимателно наблюдава поведението ни и разбира всичко което става около него, не са вече онези бебета, в присъствието на които можеш да си позволиш да кажеш и някоя "мръсна" дума.....

# 72
тук съм, ама много гърчаво беше кай мен тия дни и ми се отщя за известно време да споделям за тях. сега пак съм налична  Wink
първо, искам да благодаря за честитките. вие сте едни много, много верни дружки! понякога си мисля, че виртуалните познанства, въпреки цялата дипломация или премерена сдържаност в изказа, са много по-истински от реалните. чудесни сте и много ви обичам  Heart Eyes
второ, искам да благодаря и за притесненията. тълкувам, че те са свързани с горното, което пак поражда топли емотиконски излияния  Hug
и понеже нямам много сили да разказвам тая вечер поради ред причини, основно не-свързани с нас, ще туря само линкове към албумите и утре ще многословнича:
подготовката: http://majceto.snimka.bg/family/pokani-ot-carevichki.432971.15444730
за 2та парти-дни направих над 45 ръчни покани, около 100-тина ръчни шоколадови или коледни бонбони, 90-тина мини тарти със синьо сирене, 60-тини кошнички с карамелизиран лук и стафиди, над кило бонбони от синьо сирене, 53 пармезанови фунийки със синьо сирене, около кило и половина банички с къри пиле и множество арт-сандвичи от 6 фразели. всичко се изяде. останаха само бонбоните от синьо сирене, които и без туй са изпитание за вкусовите рецептори Simple Smile; остана и пенето. това беше голямата изненада за мен - явно гостите се чувстваха комфортно в косюмите си  инямаха нужда от пиянско поощряване на настроението  Peace остана наистина МНОГО течност!
1во маскарадно-хелоуинско парти: 17 деца и около 40тина възрастни - за мен казаха, че съм 'много хубава вещица'- сладък оксиморон, пипа беше накачулена като коледно дръвче - само звънче и перо в задника нямаше, но беше сладка. баща й също достойно се маскира - не стана ясно като какво, но и той беше забележителен в шаренията си, акамен беше 'мей-мей' - сиреч, котенце: http://majceto.snimka.bg/family/pipa-039-s-btdy-1st-hw-party.439515.15778593
беше шарено, шумно, цветно - съвсем кактотрябва да е един маскарад  Peace
2ро детско-градинско парти: 14 деца и 19 възрастни - поразително в детското единение - децата се свряха в 2те детски стаи и изобщо, изобщо не досадиха на възрастните със себе си. изкараха си страхотно, викаха, скачаха, но нито едно не се скара с другото - ставаше ясно,ч е тия дец по цял ден са заедно. хиляди пъти се блаославях,ч е реших да събера напълнонепознати хора у дома - това беше пипиният празник, а не оня маскарад от предишния ден  Peace :
http://majceto.snimka.bg/family/pipa-039-s-2nd-btdy-party.439722.15784372
резултат - у дома конкурираме който и да е магазин за играчки, децата са преситени и презадоволени, но особено доволни. налични са 2 лунни пясъка, няколко кукли различен габарит, една дрискаща и ревяща /но петра не знае, че това го може - не сложихме батерии  Wink/, наличен голям магазаин, 2касови апарата, супер много книжки (страхотно!) и пъзели, и огромно количество спихващи се балони. скалдирах голяма част от играчките на 2рия етаж - за сега децата нямат нужда от чак толкова много багажи. все за тях ще са,но ще излизат на етапи  Peace
в очакване съм на операция 'Коледа', когато ще мога пак да се развихря и да направя милион мини коледни къщички - з атая година това съм решила да е  Peace  

станела
- изглеждаш страхотно. трябва да кажеш на мъжа ти цял живот все бременна да те държи  Peace
светле - честито бебе в рода. да ви радва и да не боледува  Peace

# 73
маик , без думи съм! Невероятни неща си сътворила!

# 74
маик , без думи съм! Невероятни неща си сътворила!
и аз  Heart Eyes страхотен ентусиазъм! разкажи пипа как реагира, доволна ли е от партитата Simple Smile

Светле, честито племенниче   bouquet Да е живо и здраво!

добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт