Май-чета и Май-ки

• 26 234
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Чудесни дечица, чудесни майки и татковци, чудесни снимки, явно е бил страхотен купон! Simple Smile Трябва и варненски подобен да си организираме... Simple Smile

Я да питам аз.. има ли някое друго голямо бебе, което да не се е разделило с биберона..?  Embarassed Мая и залъгалка смуче, и мляко вечер с шише... иначе на приказки е недостижима.. за 2 минути ще те купи и продаде... Rolling Eyes

# 691
  • България
 Бибинката , както й казва Мая  Laughing я бяхме махнали още през май за известно време , дори се бях похвалила тук, че много лесно стана. После обаче имаше един много неервен период и реших да я върна , не се притеснявах , защото ття никога не е била особено пристрастена към нея ( за разлика от цицата навремето  Laughing) , ползвахме я за приспиване основно. В яслата питах, казаха да я нося , защото й беше трудничко в началото, но след няколко дни сама каза , да не я носим. За всеки случай я бях оставила в шкафчето, но там си я и намерих като отидох да я взема. В къщи я ползвахме до преди няколко дни, докато един ден Дядо Коледа я взе за да й ползва Йозовия цвят , и да напраят джуджетата новия Йозов компютър, който утре ще й подари в яслата . Идеята е от Джули , за бибата и гумите на колелото  Laughing Една , две вечери се сещаше , но вече не  Peace

# 692
  • България
Коко толкова е въодошевен от вчерашното си преживяване, че не може да се опише радостта в очичките му....
Спа си със подаръка, много е доволен.

# 693
партито беше супер! дядо коледа неповторим  Laughing
много забавно се получи, иван се отпусна (почти не вярвах, че ще го направи, но явно ми пораства момчето  Heart Eyes), наиграха се едно хубаво, получиха подаръци (ася, 2 фулмастера имаме от вас за спомен  Laughing), ние побъбрихме кой с когото може. после подремна 15мин в таксито и това му беше спането, но пък си личеше цял ден колко е доволен, че е бил на парти. а на тръгване искаше да бързаме да настигнем дядо Коледа.
темп, благодаря още веднъж за гостоприемството, не ми се мисли кой е чистил след нас, макар че Камен помогна по едно време  Laughing

аз днес се уплаших от студа и реших да оставя иван вкъщи. преди малко заспаха и 2мата, ама докато заспят ... 40мин хилене. 2мата се изправили по леглата си, хилят се, единия имитира другия и обратно в звуци и действия.

Феникс, лек полет и приятно изкарване. Ще имаш ли възможност да пишеш или чак на пролет ?

# 694
стига с това чистене де .... камен наистина помогна Simple Smile а и аз се справих за 1 час със прибежките и четенето на книжка на Дани, която така и не заспа  Laughing По страшното беше като вече стана и почна доволно да реже солети из целият хол  Confused та имаше и превъспитателни марки ... ама и чистене  Confused

А за партито - трябва да го повторим - ама в по-малко мразовит и снежен ден  Laughing да вземат да се опознаят децата и да се заиграват веднага  Peace

Нови бебета в отбора?  Rolling Eyes

Новини от Птица?  Hug

Феникс вече всичко са ти казали за полетите. И да си изкарате страхотно там.

р.s. Дани гони Дядо Коледа, защото се оказа че добрият старец си забравил панталонките и блузката вкъщи  Laughing Но оставихме ги на прозореца и той мина да си ги вземе  Peace

# 695
темп  Hug дядо коледа явно много е бързал защото и ние го гонихме напразно, емоциите бяха много за всички и най-вече изключително приятни  Peace

# 696
  • Перник
Разгледах всички снимки и ви завидях...благородно  Simple Smile Явно наистина сте си изкарали много готино. Не се и съмнявам, де, като имам предвид последния път у Майчето - Калоян не искаше да си тръгва и още се сеща за партито, и иска пак да ходим "у Ками и кака Пипи"  Mr. Green
Темп, аз няма да питам за чистенето - видях,че Камен ти е помогнал  Wink Обаче домът ти много ми хареса - точно това искам и аз - светлина, простор и маалко мебели  Heart Eyes
А ние вчера се возихме на шейната преди обед (с тати, докато аз чистех и готвех), а следобед, по-скоро привечер (излязохме в 17:00) си поиграхме със снега в двора и размразявахме вратите на колите.
Аз днес съм с ужасна хрема, но въреки това съм на работа. До обяд нямахме ток и в офиса беше хладно, но сега вече е ОК.

Феникс, къде заминавате?

# 697
Пускам клипа с дядо Коледа http://www.vbox7.com/play:c468c3d8 после ще чета  Grinning

# 698
хахах филков е във вихъра на въображението си  Flutter Mr. Green

# 699
хахах филков е във вихъра на въображението си  Flutter Mr. Green

Да Grinning

В Китай отиваме,и ще бъдем бая на север,в момента там е минус 20 cold
Сигурно ще мога да пиша оттам, Peace
благодаря на всички за съветите Hug

# 700
  • Варна
Аз продължавам с мъките си, днес бях на преглед, имам скъсена и изгладена шийка, но много е навътре и това забавя родовия процес Sad Ще чакам и утре, ако не в сряда влизам в болница и по тяхна преценка ще предизвикат раждане или друго ще решат.
Вече наистина ми става тежко от това невидение и чакане, всичко съм си напазарила, изпрала и изгладила, вече забравих и в багажа какво приготвих; готова съм с коледните подаръци за децата, коледните сладки за близките; преизчистела и преподредила в къщи и все такива неща. Отделно в сряда е нашата годишнина от сватбата и се започват семейните празници без мен.

Страхотно тържество, много ви се изкефих Heart Eyes Heart Eyes
Феникс Hug

# 701
Румка,а аз тъкмо си помислих,че си се разраждала,щот царевицата ти стои необрана Mr. Green
Стискам палци скоро да е и без намеси Praynig Hug

# 702
виж сега, настрой се позитивно към всичкооооо, какво значение има каквото и д ае пред щастието да си имаш ново бебе, а до себе си тези две;))) какво че тази година, като пък другите занапред, ще имате още един празник тези дни и то суууупер хубав!представи си пък че се роди на 24!!!! ако е на 23ти това е денят, който е единствен отделен от всички зодии в зодиака на друидите!! във всичко има толкова позитивно Hug

лейди, днес и в бг на места е било минус 19 Mr. Green

# 703
Руми  Hug  Hug  Hug Дано всичко мине леко и благополучно, наистина настрой се положително. Много много те разбирам, нали и аз така чаках миналата година, и празниците ги мислех и т.н. А после като се роди Спас, такова спокойствие ме обвзе, дори забравих че е 1ви януари като ни изписаха и се прибрахме вкъщи.

Ниночка, това с 23ти не го разбрах  newsm78

Феникс, да събереш много впечатления от тази далечна и екзотична страна и да разкажеш после Simple Smile

мамила, супер клип Simple Smile

# 704
клипчето след малко ще го гледам, че децата още не спят - ще чуят, ще се ококорят и иди обяснявай, че е дошло време за сън.

северен китай ми звучи чудесно място за разнообразие. да грабиш с все сили емоции  Peace

темп е спокойна домакиня, която не напряга гостите си - това е хубаво. партито беше супер по моему - нямаше напрежение, нямаше бутане, сблъсъци и прочие. аз се чувствах спокойна и лежерна, което обикновено не успявам да постигна като атмосфера за моите гости. т.е. темп, все у вас ще сме от тук нататък  Mr. Green струва нми се, че камен разпозна баща си - после гопипаше о брадата и казваше 'тук не това', т.е. няма вече бяла брада. обаче ние го убедихме, че дядо коледа е различно лице от баща му и също като другите деца го търсихме по улиците. за късмет, вечерта имахме още едно дядо-коледовско парти у дома, така че тоя път камен категорично потвърди, че баща му НЕ Е дядо коледа  Mr. Green

руми - опитай с 2 чанти с багаж в 2те ръце и бърз ход по стълбите нагоре-надолу, съчетан с подтичване. може да ти се струва жестоко, обаче моят мъж нали е роден на бъдни вечер - е няма по-гадно нещо от това да си роден на общ семеен празник - никога няма купони, няма партита и подаръците ти минават някак между преброяването на нечетните манджи, което з амен не е ок. несъмнено първото пожелание е всичко да е наред, пък когато е писано, тогава, ама ако можеш пък да подскажеш малко, защо не  Wink

Общи условия

Активация на акаунт