Май-чета и Май-ки

• 26 235
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
и кво мълчание, като сте на купон  Laughing

рени,я разкажи за тези ролеви игри,аз по принцип знам малко де, но пък разкажи Hug

# 676
Искаме много снимки,ей!Аз не описах нищо,защото беше почти сигурно,че няма да можем да дойдем.Пък и за капак Яс вчера цял ден беше с около 40 градуса,горещ като огън;днес дивее и скача,но не е оздравял чак за срещи с други деца.Жалко....,но напролет ще се видим Grinning
Ние ще заминаваме другата седмица с цялата челяд в чужбина и живот и здраве,си идваме чаак през март Grinning
В тази връзка летялите със самолет и бебе дайте някой друг акъл Mr. Green
И дали да взимам количка за там?В продавалника има две близнашки от по-компактните със сгъване като чадър и много им се двоумя Rolling Eyes

# 677
Момичета, благодаря ви, че ни изчакахте!  Hug  Въпреки, че гледаше стреснато дядо Коледа, като си тръгнахме, Мила каза, че много го обича!  Hug Сега рисува с водните боички.  Grinning

Феникс, по време на излитане и кацане е добре малките да преглъщат, можеш да им даваш да пият нещо и когато ти се усетиш, че ти заглъхват ушите. Количка е добре да си имаш, с нея се движиш до самолета и те чака на вратата на самолета! Освен това доста багаж можеш да си накичулиш по нея.  Peace

Снимки  Simple Smile
Малко са и качеството им не е добро, но фотото нещо се скапа от студа.  Rolling Eyes 

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 15:53 от pochti_bezobidna

# 678
Браво, браво, страхотно купонче сте си спретнали! Heart Eyes

# 679
феникс, бебетата сучат ли биберони? ако да- даваш им ги, ако не- нещо друго в шише при излитането. за теб и яс мога само да те посьветвам, ако сте сополиви, задьлжително капки в носа преди полета. аз не знаех и два месеца имах проблем с ушите. и количката е добре да си я вземеш.

# 680
купона беше страхотен, благодарности на темп за гостоприемството, на дядо коледа за невероятния ентусиазъм и прекрасните подаръци  Hug
снимки http://maicheta.snimka.bg/family/koleden-kupon-temp.455238

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 17:15 от xai

# 681
И аз се радвам, че се видяхме. Добре си изкарахме, и ние и децата. Още снимки
Феникс и да се върнете в Б-я.

# 682
добре сте си изкарали, личи си!

и децата колко са пораснали  Heart Eyes

# 683
Ето и нашите снимки : http://kekemanovi.snimka.bg/children/sreshta-mai4eta.257150.16497323
 Хиляди благодарности на Нели, че ни прие и изтърпя геройски  bouquet

Имам и клипче с дядо Коледа, Мраз или каквото и да е там, ей сега ще пробвам да го кача....

# 684
Феникс  ,аз лично съм с количката до стълбите на самолета и преди кацане предупреждавам стюардите че си я искам пак на стълбите

# 685
Пу,как ме е яд,че не можахме да дойдем Sad
Страхотна игра е било Hug

# 686
eeeeh знаех си, че ще е готино, не случайно го инициирах Tired Hug

лейдиии,лек полет и мнооого приятно там, може за баба марта да се съберем Flutter

# 687
  Страхотни сте!! Децата много са пораснали Heart Eyes

# 688
# 689
  • България
рени,я разкажи за тези ролеви игри,аз по принцип знам малко де, но пък разкажи Hug[/color]
Ами имам предвид когато си разменяме ролите с някой т.е.  поставяш се на негово място. най добре става с хора , които се познават много добре , с членовете на семейството, които понякога те познават по-добре от самия тебе. И тогава ти се виждаш от страни и така по-лесно  и обективно можеш да прецениш ситуацията. Те нашите са още мънички де , но мисля , че също става . по този начин под формата на игра , детето може лесно да каже неща, (по-скоро да изпусне нещо) , които в обикновена ситуация се притеснява да сподели. Аз понякога се правя на Мая и започвам да се тръщкам и мрънкам като нея и тя се смее  Laughing  или ме гледа учудено  Rolling Eyes
лейди , приятен полет , за къде заминавате  Hug

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 09:49 от Reny27

Общи условия

Активация на акаунт