Май-чета и Май-ки

• 26 237
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  Добър Ви ден!!
       Силви честита прическа добре ти стои,а семира е очарователна Heart Eyes
 Светла що се отнася до пиенето  колкото и да се срамувам да кажа-моя Явор още търси биберона.Пие сок и вечер адаптирано мляко Blush от шише с биберон.Не признава нищо друго,иначе може и от чаша и от обикновено шише,но неиска.В градината са със шишета от минерална вода 0.5мл. и си пие.У дома пие вода къде от чаша,къде от шише,но сока и млякото неиска в нищо друго освен от шише с биберон.Надявам се скоро да се откаже,че много ме дразнят коментарите като го види някой не че много ми пука,но все пак.Оф цяла тирада изписах. Crazy
   Хубав ден Laughing

# 661
И на мен ми правиха забележки в яслата. Купих шише с твърд накрайник за Габи, а Ники и го взе и каза,че е за нея. И така 2 седмици,но в яслата искат шише от мин. вода и пие от такова. А вкъщи купих нови чаши, радв аим се и пие от тях и така забрави въпросното бебешко шише.

# 662
мира е по-добре пупу Praynig Heart Eyes Heart Eyes

вчера така се стресна от дядо коледа, че не мога д ви опиша #Crazy Joy дрезгав рев, червено личице:cry: ужас ви казвам... чудя се дали някак се усети баща си пък да й е странно и да не може да осъзнае, щото знаеше, че той после ще идва и, като пищеше от дядо коледа, викаше най-много искам татиии ooooh! трябва да ви кажа, че нова среща с дядо коледа няма да й причиня тази година ooooh! едва се разбрахме днес, че тя го обича,но е мъничка и се е стреснала и ще го види вече другата година,като е по-голяма ooooh! Heart Eyes щото снощи после само като чуе дядо коледа и готова в паника ooooh! а така се канеше да го гушка, да му пее за ботушките ooooh! в бързината поне му взе чувала с подаръци и му й каза дори 'весела коледа' ... хем смешно хем тъжно Heart Eyes мисля, че това и е най-големия стрес досега евър ooooh! Heart Eyes

много съжалявам, че няма да ви видим Hug особено тези, които не съм виждала отдавна, вкл. новите бебшки попълнения Hug Crossing Arms надявам се да ви сформирам за баба марта Grinning

# 663
  • Перник
Нин, позната история с Дадо Коледа - миналата година Калоян много искаше да се снима с него (човека се облича специално за нас, че му беше свършило работното време  Laughing) Но той като се появи и поиска да го гушне, се вкопчи в баща си и снимката е "Дядо Коледа, Калоян и тати", чак ме е яд,че не се включих и аз, но някой трябваше а стои зад фотографката, да маха и да вика "Калояне, я виж тук какво има"  Laughing Да видим тази година как ще се представим...
Януш, и аз мисля да купя някакви готини пластмасови чашки и да изместим шишенцето с тях  Wink Иначе вкъщи компота и кафето (мляко с нескуик) ги пие от една измислена чаша "камера" с капак с дупчици.
От време на време пием кафе и в чашката от Мира - нали на РД партито тя му се падна като подарък  Simple Smile

# 664
Бърз запис от мен. все още не съм ви забравила. Но май нещо не остава време за форума.

# 665
  • Варна
Няма как да не се разпиша днес с тази уникална линийка, която имам. Laughing Mr. Green
Чета ви мацки, но сега не ми се пише, пък и нищо ново, просто избутваме дните. После ще наваксвам с разкази за каката Hug

# 666
Асе, значи ли това, че няма да идвате Confused

Румка,  Hug, нали знаеш- това е период, ще мине Peace

Мила се вживява много в ролята да ми е майка и ме спуква от смях. "Ела тук мъничката ми, кво искаш- папкаш, ето ти" и ме тъпче с нещо, или "Ела тук гушкам те, душичката ми" Laughing

# 667
# 668
  • България
Ох, Румка , развълнувах се от линийката ти  Hug Heart Eyes Hug
И Мая много обича да си разнменяме ролите. А и на мен ми е много приятно като почне да ме гали и да ме имитира  Laughing Това , между другото е много добра ролева игра  и може да се се разбере как се чувства детето в определеени ситуации  Peace

# 669
Асе, значи ли това, че няма да идвате Confused
Що така реши, принципно ме на линия!  Grinning

Румка  Hug

Нати, да не ти пука, а ма грам! Да си говорят, к`вот си искат, важното е детето да е щастливо!  Peace

И Мила обича да си сменяме ролите. "Ти си Мила, аз съм мама!"

И да ви се похваля, Мила вече си има две пломби. Издържа час и половина и док и направи две зъбчета! Много съм щастлива, защото тъкмо бяхме почнали да ги правим и машината се развали. Може би повече от месец чакахме и супер се бях отчаяла, че някога ще има оправени зъби. А днес просто беше върха, накрая почти заспа на стола.  Simple Smile

# 670
pochti_bezobidna браво на Мила ,гледам че и твоята лентичка е близо до финала

# 671
а аз линийка никаква не виждам - цъках, цъках тоя рефреш, ама нищо. но се досещам за аккво иде реч - да е здраво и спокойно времето при вас, доколкото може  Peace

камен се събуди днес с покашляне. във вторник имаше сополи, док. го гледа и слуша, и даде амбрекс за изчистване на секрета, та тия дни сополите изчезнаха и явно сега отхрачва каквото е имало от тях. аз лично не го броя за болен и сега ще идем пак да го прослушаме, за да потвърдят здравостта му, ама вие кажете - да идваме ли или да не идваме днес?

за мен - вчера филков ми подари коледните подаръци - най-разкошната рокля на мекс (от аутлета им, слава богу, че цените са еднииии  ooooh!), която съществува на света, и още по-разкошни, невероятни, изчанчени, впечатлителни и умопомрачителни обувки на irregular choice, които, слава богу, също бяха ужасно намалени. всъщност, ако не бяха, нямаше и да си ги поискам, нито пък щяха да ми ги подарят, дори и да си ги бях поискала  Wink

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 08:22 от маик

# 672
децата не са болни, каза док тая сутрин, и изписа само физиологичен разтвор.
и сега кажете да тръгвам ли или да давам отбой.  Rolling Eyes

# 673
Идвайте, идвайте. Честито за подаръците.
Румка залагам за днес  Heart Eyes. Аз родих 1 ден след термин.

# 674
ок. значи се обуваме и тръгваме  Peace

Общи условия

Активация на акаунт