Май-чета и Май-ки

• 26 239
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • България
Ехо как сте в тази зима ....... щото аз  #Cussing out полвин час разривах колата и още полвин час пътувах - след като това нещо друг път ми отнема 10- ина минути. Коко го беше страх да стъпва на снега и искаше на всичкото отгоре да го нося..., ама стоя чинно в колата докато я отрина... ooooh!
Много ми е интересно сега на бат Бойко кой ще му е виновен за положението в СФ, като преди това му беше виновно правителствто, а сега .... г-жа Фъндъкова към кого ще сипе упреци....
При толкова талантливи деца - смятам в неделя да ни организират концерт.... Laughing
Темп нали беше казала да им вземем играчки за лудориите им???

# 646
  • София
Привет  Simple Smile
На всички празнуващи честито и най-добри пожелания  Hug
Искам да попитам мамите посетили скоро Джъмбо, дали са мернали ленти за художествена гимнастика? Разбрах, че там имало такива спортни уреди. Мойта щерка иска лента за художествена гимнастика, а професионална някак скъпичка ми идва  Mr. Green Малкия е ясен. Коли, камиони, автовози и прочее моторизация каквото и да взема няма да сбъркам.

# 647
Дами, черпя ви виртуално - пак остарях  Wink

Целувки на всички дечица! Simple Smile

# 648
мира сряда вечерта вдигна 39 и вчера цял ден, днес е по-добре пу пууууууу / има афти и засега сме без аб пупу Praynig

ениуей отпадаме за неделя Confused

много ми е тъпо, че и днес дядо коледа е в яслата, много тъжно ми стана,щото и мин,год, беше болна, но я заведохме за него / сега ще дойде той вкъщи (баща й) специално за болното дете, че щеше да е много тъжно иначе Heart Eyes

сигурно съм я разболяла на тази коледария, щото беше точно три дни преди т, а и в яслата няма други болни Tired много се стреснах,че петъка й бихме синфлирокса и е много близо, но лекарката ме успокои пупууууу много се стреснах и че мира казваше, че я боли глава, та да знаете - това било от т, ама предния път,като имала, не е знаела как да каже,че я боли глава ooooh!

честито на бодил и станелка Hug

браво на мая за човечето Shocked Heart Eyes и на всички Hug мен сега не ми се разказва,но мира си е мира Heart Eyes

# 649
  • Перник
Честит рожден ден, Бодил! Да си здрава и да ти се случват само хубави неща!   bouquet

Супермама, и при нас е истинска зима, но поне главните улици са добре почистени, а в центъра и пешеходната част се чисти цял ден...ако имаше кой да свърши тая работа и в нашия двор, нямаше да е зле. След като цяло лято подбутвахме лопатата за сняг, сутринта мъж ми не можа да я намери, а аз не помнех къде съм я виждала за последно  Crazy В резултат той купил нова - пластмасова, че старат беше дървена и тежка  Simple Smile
Калоян тази година харесва снега. Миналата и той отказваше да стъпва по него, но сега иска да си играе навън  Party
Аз се питвам да се разболея, но не мисля да се давам на вируса или каквото е там. Пия колдрекс и чай  Mr. Green
Майче, гледам едни документи, излезли от фирмата на Филков  тук Mr. Green

Нин, бързо да оздравява Мира  Hug
И аз още го следя Калоян,че май не му е 100 % излекувана хремата, дано не слезе надолу  Praynig

# 650
Привет  Simple Smile
На всички празнуващи честито и най-добри пожелания  Hug
Искам да попитам мамите посетили скоро Джъмбо, дали са мернали ленти за художествена гимнастика? Разбрах, че там имало такива спортни уреди. Мойта щерка иска лента за художествена гимнастика, а професионална някак скъпичка ми идва  Mr. Green Малкия е ясен. Коли, камиони, автовози и прочее моторизация каквото и да взема няма да сбъркам.

има гледах специално за моята но са малко кичозни и спред мен по добре от магазин за спортни уреди

чрд на бодил, жива и здрава   bouquet

нин - вирус е изкарахме го, ама ни се наложи да мажем дактарин, че усата му беше цялата с афти и беше спрял да яде. единственото успокоително е, че се оправи без антибиотик

# 651
Майче, гледам едни документи, излезли от фирмата на Филков  тук Mr. Green
вЕрно ли бря? еееййй, малък е животът Simple Smile девойките там са пичове, та се съмнявам да имат грешки  Wink

бодил - да си здрава и бодлива   bouquet

# 652
  Бодил честит рожден ден! Жива и здрава!!   bouquet

И при нас  яко наваля сняг,преди малко спря.Обаче нашата община пак я изненада снега и тази сутрин беше ад ooooh!
  За Мира Hug бързо да оздравява Heart Eyes

# 653
Честит рожден ден на Бодил!    bouquet

За съжаление този сняг не става за снежни човеци(или снежни коли - идея на Ники). Много е сух и всичко се разпада Confused

# 654
Здравейте Simple Smile

честитоооооооооооо на рожденичките - да са живи и здрави и много, ама много обичани   bouquet

за играчките - аз се избъзиках че няма колички вкъщи - ако много държат младежите да бутат и търкалят колички и камиьончета - вземете им нещо. Щото единствената количка вкъщи е акумулаторна, която Дани кара из хола  Confused и определено няма да я оставя тук при наличието на повече от 1 дете в къщи ... надявам се ще ме разберете  Embarassed

Светлак - ако наистина го обмисляте това и смятата да действате в тази насока - мога да те свържа с архитект. Ниночка надявам се да е с по-лесна задача и евентуално там и аз да мога да бъда от полза  Rolling Eyes Нин ... да се оправя бързо Мира ... като знам че ти си най-ентусиазирана за такива събирания  Cry

# 655
Честит да е  денят на нашите рожденнички  bouquet

Нин, много жалко Sad, бързо да се оправи, за да посреща Дядо Коледа. Пък догодина- до амина.....Мила само пита кой е на снимките и беше запомнила Мира, като й обяснявах, че в неделя ще я види. Но не й казах коя точно неделя Laughing

# 656
Бодилче, още много пъти да остаряваш!  Hug    Да си много здрава и много, много щастлива!  bouquet

Нин, бъйрзо да оздравява Мирата!  Hug Горкото дете, дано не го боли много...

Темп, ако не я прибереш тази кола, ще има ревове и караници, така че скрий на дълбоко!  Mr. Green

Мила тази година отдавна чака снега, само за него говори и как щяла да прави "нежък чоек" (снежен човек). Днес с голям кеф гази по големия сняг, непрекъснато се опитваше да прави топки. Едвам й направих един дребен снежко, верно хич не ставаше снега за  човеци...  Нищо, утре пак.   Сега искаше пак да излиза.  Grinning

Аз съм бясна, щот в последния момент се оказа, че моя мъж утре ще работи, а и още не се е прибрал от работа.  Tired

# 657
привет  Grinning

честит рожден ден на станела и бодил!

бьрзо оздравяване на мира.

ние бяхме на гости при баба и дядо. добре си изкарахме. готова сьм с част от подарьците- за сега има шейна, барби с кон и каляска и барби в самолет / луда е на тема самолети/.

ето и снимки от пьтешествието ни, а на последната снимка може да видите моя милост, подстригана и с нов цвят. от години не можех да се реша да си отрежа косата  Mr. Green

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 21:57 от silvi@

# 658
Честит рожден ден на Бодил и Станела.Да са много,много щастливи.

Ниночка, жалко, че няма да се видим.

Силве, Семира ще стане манекенка, страхотни муцунки прави...или по-добре артистка  Wink.

И Никита вчера много  се радва на снега, а аз си мислех, че пак ще каже, ч еи е студено. За разлика от нея Габи смао рева навън, та не можем да се приберем....Ники си играе със снега, Габи реве. Днес ще я завия хуабво в най-дебелото одеало, че да поиграем на снега с Ники. А през цялото време викаше на снега- пясък, може би защото се трошеше и както КСИ каза- не става за снежни човеци и топки. Дано дне успея да и направя един малък снежен човек, че да спре да му вика Педя човек,лакът брада.

# 659
  • Перник
Светлак - ако наистина го обмисляте това и смятата да действате в тази насока - мога да те свържа с архитект.

Да! Наистина е крайно време да действаме вече, че ще ни се събори на главите къщата докато мислим. Така че, Темп, давай архитекта  Simple Smile

вЕрно ли бря? еееййй, малък е животът Simple Smile девойките там са пичове, та се съмнявам да имат грешки  Wink

Майче, всичко е ОК по документите, поне според мен, финансистите сигурно ще намерят някоя дреболия да се заядат - винаги го правят Mr. Green

Силви, новата ти прическа е супер! А Семира е прекрасна малка дама!  Heart Eyes

Я да ви питам, от какво пият вода дечицата? Ние сме с шише със сламка - Калоян си го обича, а на мен ми е удобно,че не се разлива. Но понеже пак е изял сламката и трябва да се купува ново, се чудех дали да не минем окнчателно на "нормална" чаша - може да пие от такава отдавна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт