Май-чета и Май-ки

• 26 231
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Мъничка Мирелка  Hug , дано не е нещо сериозно и бързо да минава!
Аз досега към витамини не бях прибягвала, но реших, че са по-малкото зло и взех да попием малко за всеки случай.  Thinking Уж смятам, че е вирус като вирус, ма май и аз се поддавам на паниката.

А за агресията, явно си е етап от развитието, моето нежно и кротко дете, дето всичко му дърпаха от ръцете, започна да раздава шамари и да се защитава, а и не само, от време на време то започна да е дърпащото.
Освен това и мен ме налага от време на време, особено ако нещо й откажа...
Най-неприятното е, че сънува явно някакви кошмари и се буди с рев, после сумати време не мога да я успокоя.  Rolling Eyes

Ох, я споделете какво готвите? Нещо хич нямам идея.

# 91
  • Перник
Руми, дано не е нещо сериозно при Мирелка и бързо да мине  Hug Абе и на мен ми се стори тази нощ, че урината на Калоян е мътна (белезникава), но сутринта като пишка, мисля че си беше нормална  newsm78
Мамамила, ако това те успокоява, не само ти имаш 2 деца  Wink Поради бебето на сестра ми тия дни майка ми не може да гледа Калоян, та се гледат с тати. Харчат по мин. 10 лв. на ден за глупости - колички за колекцията, 18 цвята фулмастри, които Калоян тества върху чаршафите, книжка за оцветяване с коли - мнооого готина е била преди да я докопа моя син - сега всички картинки са надраскани с всевъзможни цветове  Twisted Evil
Ася , не мога да повярвам, че Мила е станала агресивна. Може би е поредния период в развитието   newsm78 Калоян между другото също е агресивен на моменти - гушкал те е и те е галил и в следващия момент зверски щипе/дере  Thinking

# 92
Значи да приемем поведението им за период, който ще отмине все някога. Щом и двете Милички не са вече милички Laughing
Снощи забелязах по гащичките на Мила да има секретче- аз винаги я проверявам. Мами на моми споделете случвало ли ви се е и дали да се притеснявам, на мен не ми се струва редно newsm78
И друго се сетих да ви питам- вчера купих Панадол за яслата, че още не сме носили и съм изпуснала момента, когато теленцето ми го е пъхнало във фризера. Т.е прекарал е една нощ там , а на кутията пише да не се замразява с големи букви- значи ли да купувам ново?

# 93
  • Варна
Здравейте отново!
В такива моменти, когато децата са болни не искам да съм на мястото на майката, защото тя обира всичко като притеснения, тревоги, липса насън и пр.
Днес направо не можех да си намеря място, защото мъжът ми се зае с моите дела (именно ходене по болници, изследвания и т.н.). Не съм свикнала да стоя и да чакам за резултата, а те толкова се забавиха. Звъня, той ми казва ще ти се обадя след малко, после не звъни, сега не мога и аз направо откачих от невидение.
Та сега по въпроса, пуснали са й изледвания, резултата другата седмица Naughty
На място са й взели урина, която била бистра, противно на тази за която аз говорих. В къщи като се прибра беше пак с доста по-бистра от тази от сутринта урина. Вече не реве когато уринира. Започвам да си мисля, че снощи и бил пиковия момент, и е имала някоя песъчинка, която я раздразнила. Видимо е добре, ще пием антибиотик и ще се молим да е било леко възпаление, без продължение.
Иначе днес съм особено доволна от таткото, и вече спокойно мога да си раждам без да се притесняват дали ще се оправят. Няма място за съмнение просто, ще се справи и то много добре Heart Eyes

# 94
  • Перник
Руми, браво на вашия татко! Супер, че Мирелка вече е по-добре Simple Smile

# 95
She_R, стискам палци всичко с Мирелка да е добре Praynig
mamamilla , бързо оздравяване! Консултирай се с лекар за секрета. Не мисля че е нормално Thinking
Ние днес се прибрахме от Копривщица. Не си починахме, но поне разнообразихме.

# 96
браво на тати - все така адекватно да реагира  Peace

за грипната епидемия - ето туй сега изтипосаха, но не става ясно яслите ще работят или не: http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2552051

# 97
здравейте мацки. Незнам за грипа,но борис се сдоби с повръщане и разстройство.Докторка му изписа една камара прахчета и разни ампули и капки за пиене.А на него изобщо нищо не му се приема,не яде неще да пие,та се залъгваме.\сега спинка миличкото,ама като стане пак ще се мъчим.Пазете се,особенно бременните.

# 98
  • България
За яслите - всяка щяла да си решава самостоятелно / това го прочетох н енат/. Митко преди малко е взел Коко от яслата и нещо не знаели за грипна епидемия в 58 ясла - така че засега сме на ясла в понеделник, казали и че няма болни деца.
На Борис и всичи други болни дечица - бързо оздравяване.
Приятен уикенд

# 99
psm, ако случайно измежду прахчетата има ентерол, пробвай да му го дадеш без да го разтваряш, Мила последния път така я излъгах. Иначе разтварям в спринцовката от Панадола в 2мл вода, че иначе е абсурдно да ги изпие. Последния път половин таблетка активен въглен пресече дриснята, но моята маймуна много си пада по хапчета и я избудалках дали "това черно хапченце може да го изяде?" Та тя преди да се усети половината го беше сдъвкала.  Mr. Green
 Hug на всички болнички и бързо да оздравяват!
Аз днес се надявам да се видя с колежки на кръчма, че скоро с тия темпове, с които ми расте корема няма да мога да мръдна никъде. smile3535

# 100
голямата ми е грипна ваканция, малкия все още не
ася - за излизането излизай докато можеш, че после няма
а и да има няма да имаш сили като мен  Tired
Румка  Hug

# 101
pochti_bezobidna, има ентерол,но ми казаха да го дам когато спадне Т,че иначе Т убивала бактерийките(полезните) които се съдържат това прахче. Иначе нямаме проблем с пиенето на такива неща,просто в момента не иска нищо,но ще  пие.

# 102
Днес излязохме с Миличка малко навън и аз естествено бях с маска. Ако знаете какви погледи срещнах, все едно съм прокажена , а и видях още само една жена и един дядо с маски. С много странна психика сме българите, май това ни е най-големия проблем Rolling Eyes
psm чай от нарови кори действа безотказно при разстройство- бързо оздравяване Hug

# 103
Мамамила, а защо смяташ, че от маската има смисъл?!

Видях една жена с маска, свали я за да пуши.
Една друга пък влезе в офиса и си свали маската - то при нас понеже няма вируси  Laughing
Няма смисъл, според мен  Rolling Eyes

# 104
според мен по улицата е странно, единствено в автобус-метро има смисъл, щото всички са ти прекалено близо/ много ме изнервят мен маски на хора, действат ми потискащо, не сме я докарали чак дотам според мен, да чукна на дърво, дано да не се влошава ситуацията / дразня се на епрсонала в нашия стол, с маски, докато ние в обедна обядваме, сега се сещам, че и да искам,няма да си сложа - нали ми трябва уста да ям Crossing Arms а, като ги гледам, сякаш техния живот е по-ценен, щото никой от нас на работа няма да си сложи все пак, а те... и наистина действа суепр психиращо / незнам в китай са с маски често май newsm78 въпрос на нагласа Peace

Общи условия

Активация на акаунт