Май-чета и Май-ки

• 26 279
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Розалина- честита годишнина. Още много, много да посрещате заедно.

И аз съм за коледно парти. Досега все изпускаме събиранията. Ники много се радва когато ходим на рожден ден в клуб, въобще когато има някакво събиране.После цяла седмица ми надува главата, че иска на клубче с децата.
Сега се приготвям за Никулден. Ще правя торта- риба. Майче, докато намеря тази дрегерия Жанин....2 пъти обиколих съдебната палата  Mr. Green. Ще нося торта и в яслата, това ще им е първото празнуване от септември насам. Накупих балони и свирки да надуят главите на лелите  Mr. Green. И за Коледа съм купила доста подаръци, но има много....

# 451
Здравейте отново!

Митко днес ми е с конюнктивит и не е на градина. Много лошо му беше залепнало сутринта оченцето. Слеагаме капки с 300 зора и много рев, изобщо не ми дава да му слагам. Дано се оправи бързо.

# 452
у много кофти, дано бързо се пооправи, сигурно изглежда много притеснително Rolling Eyes

янче супер  Hug

казвайте всички  Hug

аз дори ви предлагам едно клубче зад плиска на райко алексиев май се води, забравих как се казва Flutter не е зле скоро да запазим, че те уикендите доста се резервират  newsm78 клубчето е яко, щото е две зали, едната с деца, а другата кафене с прозрачни стени към залата и с тв с камера от залата Grinning

# 453
нин - теоретично и аз съм ЗА (+ 2 деца и мъж зад себе си), с уговорката разбира се да са здрави децата, което няма как да се знае от сега  Peace

януш
- по-добре,ч е си търсила дрогерията на 3ри уши отколкото тая на кирков. вчера 2 пъти минавах по кирков, докато открия мястото с 2те лели инакрая се оказа, че там продават суха боя в кутийки, в които няма синьо. а аз точно за синьо и зелено бях тръгнала. та от много тарикатлък се наложи и до 'жанин' да стигна.

# 454
  • Перник
Рози, дано бързо мине конюктивита на Митко  Hug

И аз съм "за " коледно парти,и Калоян си го е планирал  Mr. Green от 2 седмици разправя на баба си,че щял да ходи (щото в "градската" тема май също ще организираме). Само че на 12 или 13 сме на погача на племенника, та не знам как ще стане  newsm78 Но, каквото и да организирате - подкрепям  Peace

Нин, и аз си търся работа  Wink

Майче, ти ме разбиваш с асортимент и количества! Аз ако успея и едни сладки да направя, ще е чудо  Embarassed

# 455
ПтичкаHug Hug за теб и малкото птиче!

КСИHug и за вас с Ник! Той как понася гипса?

Розалина, честита годишнина!   bouquet Много любов още много, много години!
Митето бързо да оздравява, а това с капките не знам, аз не се справих да слагам капки на Мила. Няколко дни слагах докато спи, но тя толкова се дразнеше, че без да се събужда,  успяваше да се скрие преди да й влезе капката в окото.

Светле, чрд на патерици! Много обич и прекрасни емоции!   bouquet

Глиги, радвам се, че се включи!  Hug Как сте с Алек?

Ние вкъщи боядисваме, по-точно Емо боядисва, аз се опитвам да наваксвам с перални и чистене...  Днес за първи път викнах жена да ми измие прозорците и ми е много особено, но ме хвана шубето, че нещо ме прорязва ниско, а още ми  е много рано.
Чакам с нетърпение да приключим, надявам се този уикенд, че да започнем с коледните украси. Последния път като писахме писмо на дядо Коледа, Мила си поръча елха и много топки и да пеем докато украсяваме елхата.
Иначе диването е с ужасен режим, днес заспа след 5 и сега още спи, лошото е, че утре трябва да я будя по рано.

За среща съм за!  Peace Нин, можеш ли да го провериш този клуб и да вземем пък да се видим най-накрая? А дядо Коледа ще им организираме ли или да им вземе по нещо дребно?

# 456
КСИHug и за вас с Ник! Той как понася гипса?
Като му го сложиха му беше малко странно, но вече не му обръща внимание. Само дето отказва да си стъпи на крачето(от вчера има разрешение да стъпва на гипса). Едва днес се престраши, но за кратко. Отказва да ходи. Общо взето по цял ден се търкаля по дивана с количките си и от време на време го нося до тоалетна/кухня. Все едно бебе си имам.

# 457
Душичката той, представям си какво е мъчение...много  Hug за Ники

За срещата и аз съм за, стига наистина да сме здрави.И ако мога с нещо да помогна......

Като ви чета с какво коледно настроение сте вече ме хваща срам Embarassed Ще гледам поне тази събота да украсим и да купим подаръците, а за сладки си мисля поне меденките да направя. Евала на Майчето, но за мен това е недостижимо. Три дни си носих в работата пинсетата да си изчистя веждите и успях едва снощи в късна доба- ама нещо не ми стига времето за много неща, най-малкото за мен. Поне почнах да се обличам по-"мадамски", но за предишния грим, маникюр и прическа и дума не може да става Rolling Eyes

# 458
ася, ми крайно време ще е, нема да е за вярване  Hug

не ми пречи да се обадя  Hug обаче хич не се сещам как се казваше клубчето newsm78 някой да каже как беше, и сайт си имаше, пробвах на гугъл, но...

светле,ами вижте тази погаче и дай в другия ден да сме ние, мен ми е сравнително все едно кой ден,уж предпочитам събота, но не е чак толкова важно Hug

мисля, че е е много хубаво да има дядо коледа или поне подаръци... ще видим какво ще кажат в клубчето newsm78

# 459
кси, добре, че е лекичък Grinning дано по-скоро свикне малкият, сигурно му е много странно Hug

намерих го клуба, ама е изцяло зает на 12 и 13ти  Confused
предложиха ми новия им до ндк, но там залите за родители и деца са дори на различни етажи Naughty
намерих страхотна карта на клубовете, някой сеща ли се кой да препоръча да питаме там Hug мисля, че ако е покрай плиска, орлов мост,ндк,център ще е най-добре Hug
иначе питах за ориентация колко струва-9лв на дете за 2 часа, а дядо коледа е 150 лв Shocked

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 11:20 от ninochka

# 460
ооо, те са ти предложили това място: http://www.spaggo.com/ там вярно е супер, но и цените на са обичайните. а клубчето е малко - като за максимум 5-7 деца според мен. има 2 каки аниматори детския клуб, да, ама то не е точно детски клуб, а място, на което да си оставиш детето, докато хапваш гурманска вечеря, т.е. - не е подходящо за нашите цели; освен това не очаквайте дядо коледа да е евтин - ми коледно време е - нали хората трябва да печелят от някъде. а и за 2-3-годишни, дето още нито стихчета могат да казват, нито да пеят, а някои и не говорят (камен Wink) не виждам как дядо ти коледа ще си изпълни задълженията да дава подарък срещо умение  Wink
демек дерзайте, девочки  Mr. Green

# 461
Аз ви предлагам,в някой по голям дом на някоя от вас да си направите,коледното парти,даже и някой татко да изиграе дядо ти Коледа,ще се получи по добре,пък и от друга страна парите които,трябва да ги давате като наем и артисти,ще направите по големи изненади за децата.хем ще може да се на-щуреят на воля,без да има странични хора от цялата тая работа.

днес ни взеха пак за изследване от костния мозък..........молете се процентите да са намалели малко от първата ХТ. Praynig Praynig

# 462
птичка, много много мног стискам палци!!!!!!

идеята за парти вкъщи не е лоша, но не мога да предложа дом Laughing от друга страна нали 2годишното ни беше така, та можем да разнообразим Flutter но и двата варианта са ми ок, ще е мн забавно,само да сме здррави Praynig Heart Eyes

# 463
  • Перник
светле,ами вижте тази погаче и дай в другия ден да сме ние, мен ми е сравнително все едно кой ден,уж предпочитам събота, но не е чак толкова важно Hug
мисля, че е е много хубаво да има дядо коледа или поне подаръци... ще видим какво ще кажат в клубчето newsm78[/color]

Нин, кво да ти кажа, сестра ми и зет ми са по-неорганизирани и от нас с мъжо  Mr. Green Снощи питах - "ми събота или неделя"  #Cussing out
Аз пък мисля, че и без дядо Коледа и подаръци, дечицата ще се изкефят да си поиграят заедно.
По повод идеята за "домашнио парти" - не ми се ще да ангажираме никой.

Птиче, моля се резултатите от изследването да са прекрасни  Praynig

КСИ, представям си Ники с гипса. Калоян не смее да си ползва ръката, ако има лепенка на някое пръстче, пък какво остава за такова сериозно нещо.  Hug за теб и за него.

# 464
  • България
Птика и от нас  Praynig Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт