Май-чета и Май-ки

• 26 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
има зодии, а 23 декември е отделен от всички зодии... ще проверя: мда, казва се безименният ден, специален е, с две думи Flutter само дето в нета инфо не намирам, имам книга Laughing а ето: http://www.novinar.net/news/valshebnata-gora-na-druidite_MjkyMTszMg==.html

# 706
Новините от нас са добри,бяхме предвидени за три дни почивка,тръгнахме към нас,даже преспахме една нощ,но през нощта вдигна Т,и обратно на сам.Но няма нищо притеснително,за сега сме добре с лека Т,сме днес ще се решава дали да почнем втората терапия,иначе сме спокойни с настоящите празници,че ще бъдем тук.Утре ще дойде и при нас дядо ти Коледа,но тя твърдо не вярва в него. Wink Втората терапия ще е пет дена,възстановяването е 40 дена след нея,дано няма усложнения,имам предвид без Т,инфекции и така.Почивките са предвидени между тях,да сме в нас но тия проблеми,не ги позволяват,пък и аз съм по спокойна тук отколкото в нас!Това е при нас положението.

Страхотно парти сте си направили,Темп това и на мен ми е присъщо от към спокойствие,сега съм супер спокойна и във форма.

пожелавам на всички весели празници,с много приятни преживявания,с много здраве и топло огнище.

преместиха ни в друга стая,а там връзката с нета я няма,в момента съм под клетката на едно детско столче за да мога да съм на линия,но ще го преживея. Mr. Green

# 707
Птичка  Hug

# 708
Страхотно парти сте си направили, а дядо Коледа много добре си играе ролята Laughing Laughing

И ние сме си поканили дядо Коледа точно на празника. Дано тази година Митко да не плаче от него, че миналата година много го беше страх.

Руми, стискам палци всичко да е наред  Hug
Птица,  дано нямате повече такива усложнения Hug

# 709
  • България
Птичка желая ви най голямото щастие на света! Много много здраве! Hug Hug
Руми стискам палци!

# 710
Птичка,  Hug Хубаво е, че сте се уредили с дядо Коледа да се разведрите малко. Пиши какво са решили за втората терапия.

# 711
Птичка  Hug Стискам палци всичко да мине възможно най-безболезнено! Прегръщам ви силно и ще се помоля за вас в коледната нощ!

А Темп просто си е пич!  Hug

Румка, стискам палци!  Praynig

Феникс, страхотно да си изкарате и да съберете много хубави емоции от Китай!  Peace

# 712
  • Варна
Днес ме върнаха от болницата да си чакам естественото раждане. Нямам никакво разкритие, нито болки, все едно няма да се ражда изобщо. Дават ми време до 26.12 Rolling Eyes

# 713
Ми човека може да иска да е януарче Wink
Стискам палци всичко да е наред, прекарай си едни прекрасни празници със семейството!  Hug

# 714
ами 26и ми звучи добре  Peace
мале, как ли ти е нервната система  ooooh!

# 715
  • Варна
Не питай , Майче, много зле, тия дни с кого ли не се изпокарах. Сега обаче малко ми се успокои след прегледа и започнах да мисля за празнични менюта, та значи съм по-добре за сега Hug Hug

# 716
Днес ме върнаха от болницата да си чакам естественото раждане. Нямам никакво разкритие, нито болки, все едно няма да се ражда изобщо. Дават ми време до 26.12 Rolling Eyes
Ох, милата...
luvbed нали уж помагало..  Mr. Green На теб сигурно изобщо не ти е смешно... стискаме палци  Hug

# 717
  • Варна
Хаха, то какво ли не беше, що люти чушки изядох, и пазярях тия дни като луда по магазините, носих торби, бутах колички, хич не се пазя вече, но тц, не ще и това е. Пък това Марийче, го опитвах с каката , ама и там не помогна, виж тези дни ще се замисля Mr. Green
Хайде да ви почерпя послучай 3 годишния ни съвместен живот:

# 718
  • България

Момичета и малчовци желая ви много весела Коледа!
Да посрешнем празника с усмивка!

Румка честита годишнина - и ще чакаме приятната новина!

# 719
sestra mi e ve4e tuk: tolkova sym happy, a imame tooooolkova mnogo podaryci!!!!!
rumka,4estito!!! 6te e mnogo cool, ako rodish dnes vtoroto vi plod4e  Flutter
a sleznalo li e bebeto nadolu?? mira ne be6e slyazla, a sym bila i niska: i zatui sekcio, iskaha 2-3 dni predi termin, az nastoyah za termin i taka Heart Eyes sy6to nyamah nikakvi priznaci Heart Eyes
ne se iznervyay, radvai se na vis4ko Grinning
pti4ka, Hug

Общи условия

Активация на акаунт