Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 498
  • 392
  •   1
Отговори
 Ееей, цяла вечност не съм пускала тема аз, тая сутрин сума време мислих рима, абе не ми се получава много-много, но пък е от сърце;)) Желая ви един хубав месец, много късмет на всички! Да има тестове с по 2 чертички! Дечицата ни да са здрави! На който му е ред да става мама- леко раждане и прекрасни бебенца!
 Обичам ви!

# 1
Дано да се сбъднат всички пожелания написани от теб Ники Hug

# 2
Дано ни е на късмет и само хубави новини да четем тук .
Краси,  вече е твой ред да ни зарадваш, нали ?

# 3
Хайде да ни е честита новата темичка!
На всички пожелавам един прекрасен месец изпълнен с много положителни емоции Hug
Дечковците да са здрави,че от болести......  ooooh! ooooh! ooooh!
Обичам ви и ви целувам Heart Eyes

# 4
Дано да се сбъднат всички пожелания написани от теб Ники Hug
Мдааа, теб имах предвид,Краси:)) Чакаме да се похвалиш, когато му дойде времето! Всичко ще е наред! Както Светлето обича да казва- този път е различен,нали знаеш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 5
Хубав месец на всички   bouquet По малко болести, повече усмивки   bouquet Обичам си ви, нали знаете  Heart Eyes
Лилибончето е права - авантарите става све по хубави  Grinning
Жори ми е любимото момче, много ми е чаровен  Heart Eyes А Бела с тия руси коси  Grinning Сладурчета златни, всички да са ни живи и здрави!
Ники, дай я тая снимка да и махна тия червени очи  Naughty
Веси, радвам се че писа. За яслата не губиш особено, да знаеш. Макар, че зимата вкъщи си е голяма побърквация  Crazy
Ние миналата седмица бяхме заедно с едно детенце, което на другия ден се оказа болно от варицела. И сега чакаме да видим дали и Вики ще се опъпчи. То каквото има да минава... ще мине... Ама лошото е, че аз не съм карала никаква шарка  Confused

# 6
  • на дъното
Честито на обебилите се мами да си ви живи и здрави малчовците  bouquet
Лек ден от нас

# 7
Ей добрах се до компютъра най-накрая Whistling

Честита сбъдната мечта Електра! Много топлина и радост да ви донесе мъничкото човече, а на теб бързо възстановяване
   bouquet

Поздравления за всички, които са имали повод да празнуват - живи и здрави и зло да ви забрави!   bouquet Hug

Немога да пропусна да отбележа, че новите аватари на Зори, Шер, Аничка, Ники и Лейди са суперСКИ  Peace

Hug и целувки на всички... Heart Eyes и аз ви обичам

# 8
Зписвам се в новата ни тема ,
и ви пускам едни бонбонки да си хапнете  Mr. Green   , че днес остарявам Whistling

п.п дано всички пожелания на Ники да се сбъднат за всички нас  Praynig
Поздрави и цИлИФки от мен Heart Eyes

# 9
Хриска newsm59,нека всички твои желания бъдат мои пожелания.Хубав месец на всички Heart Eyes  bouquet

# 10
    Хриси, честит рожден ден !Желая ти здраве, много щастие и радост съвсем скоро !

# 11
Хайде и аз в новата тема-присъединявам се към всички пожелания. Hug Hug Hug

Хриска,честит празник  bouquet  bouquet  bouquetЖива и здрава да си,и много сбъднати мечти ти пожелавам. bdbaloni
Весел празник!

Целувки на всички!

# 12
Честит рожден ден Хриска!Пожелавам ти много здраве и щастие

# 13
  • Варна
Niki благодарим за темата и пожеланията  Hug. Ако стават чудеса може скоро да се включа към това с 2-те черти  Mr. Green

Хриска, честит рожден ден мила! Бъди здрава, обградена с много обич и нека през тази година от живота си да сбъднеш мечтата си и да гушкаш още едно бебче  Heart Eyes

# 14
  • Варна
Честита да ни е новата тема. Да донесе много късмет и радостни новини!
Hriska честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и сбъдване на мечти!
Fever трябва да вярваш в чудеса, пожелавам ти  дори още  в тази тема да ни се похвалиш.

Общи условия

Активация на акаунт