Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 494
  • 392
  •   1
Отговори
# 45
Ани, честит рожден ден. Желая ти много здраве и безброй щастливи мигове

# 46
Аничка честит рожден ден!  bouquet  bouquet  bouquet
Фивърче  Hug Heart Eyes

# 47
  • Варна
Аничка, честит рожден ден! Много щастие ти желая!   bouquet

Фив, всичко това вече е в миналото. Не възкресявай болката отново. Желая ти много предстоящо щастие!  Hug

Аз днес се радвам на първи софийски сняг, но натоварената ми програма  Mr. Green  този път не позволява срещи. Все пак, мисля за всички вас.  Hug

# 48
  • Виена
Милички... срам ме е откога не съм писала тук. Попрочетох това-онова. Както винаги срещнах много оптимизъм, въпреки тъгата...
Гушкам ви и ви обичам!!!  Hug Hug Hug
Ани, честит празник! Да те слушат мъжете! Ама много!   bouquet
Фив,  Hug

# 49
Сега се стих Embarassed-Честит първи сняг

Рени,ама по-честичко се появявай,че ни липсвате Hug Heart Eyes

# 50
Честит и весел празник Аничка!   bouquet Много щастие и любов да съпътстват делниците ти, а твоите трима мъже да те даряват с много нежност!

ФивчеHug Дано скоро имаш най-прекрасния повод да се разпишеш Hug Hug

# 51
  • Варна
Ани, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и уважана жена и хората, които обичаш да бъдат винаги до теб  Hug

Прегръдки на всички  Hug

# 52
Ох да споделя, по-точно да ви се оплача че още ми е криво!!!
Привечер отидохме с мъжът ми да пазаруваме до Кауфланд и по едно време ама бяхме вече на касата той като пребледня и ми вика че гледа някакъв човек и изпитва силна ненавист а не може да се сети кой е и защо така го мрази и като ми го посочи гледам аз акушер-гинеколога, който ми наблюдаваше първата бременност. Втрещих се меко казано, откачих. Почнах да го кълня, да сипя обиди. Ей побеснях. Е не направих голям сеир, не съм такъв човек, обаче много ми докривя.........тоз некадърник. Добре че поне като се прибрахме майка ми ме зарадва с новината че братовчедка ми от София е родила момченце.
Сори май развалих темата Embarassed
Оф и още нещо за капак на Цвете й забра ушенцето нали й ги пробихме преди месец утре ще я водя на доктор.

# 53
Добро утро,
аз да се похваля,че Хриси вече е добре(само кашлицата го мъчи,но то е от астмата) и смятам живот и здраве от понеделник да тръгва на градина.Иначе ще продължим с инхалациите,но само с физиологичен разтвор.

И сега да ви почерпя,за рожденият ден на братчето ми,който днес навършва 22год.На кака скорпиончето..............вятър го вее на бял кон Mr. Green,ама то е от годините Laughing

Таленце Hug,нядявам се всички "лекари"да си получат заслуженото

# 54
  • Варна
Тале честит ти племеник!
Исе радвам се, че сте по-добре. Благодаря за почерпката, да ти е живо и здраво братчето!

# 55
Милички, много ви благодаря за пожеланията. Вчера влезнах за малко по обяд, а вечерта от купонясване не успях дори БЛАГОДАРЯ да ви кажа.
Но ето сега: Огромно благодаря мили момичета.

Фивче, много ми е кофти, че моят празник е болка за теб.  Hug  Hug Как ми се иска да не беше така. Но се случва......

Довечера ще чета подробно и ще пиша по-обстойно.

# 56
Здравейте другарчета  Heart Eyes
Влизам малко със закъснение да ви кажа едно голямо благодаря за прекрасните пожелания по случай моето остаряване ( 25 години са си сериозна възраст , нали Flutter) Sunglasses
Толкова мили думи и пожелания , толкова надежда , че чак си и поплаках докато четях.
Тайничко сама на себе си си пожелах на следващия ми рожден ден да сме с един повече в семейството , и всеки ми рожден ден от тук нататък да е по-весел и по-щастлив от всички до сега Praynig
Иначе за нас малко , Цвети ми направи "голям" подарък за РД-то , разболя ми се и беше с температура до вчера , но вече всичко е наред и е същото жизнено и палаво дете Heart Eyes

Честит рожден ден на Аничка на патерици   bouquet
Исе и на твоето братче честито , и да знаеш че ние скорпитата сме си голяма работа Flutter Laughing

Фивче , с теб съм другарче Praynig тези дни са тежки , тези така омразни дати , но ще минат , вярвам го , и след време на едни други дати ще сме по-щастливи и ще
плачем от радост Hug

# 57
Здравейте, мили мами! Hug  bouquet

След един дълъг и мъчителен месец ние вече сме по-добре и най-важното е, че сме си вкъщи и сме по-спокойни. На втория ден след раждането Ники се  влоши, започна да прави гърчове, а докторите не намираха причината. Казаха ни хиляди диагнози, една от друга по-страшни, но само гадаеха. Наложи се да го изпратят в неонатологията в Плевен, защото не можеха да направят нищо за него. Оказа се, че има ниско ниво на калций и някаква инфекция, която предизвиквала тези гърчове. Лекуваха го с няколко вида антибиотик и за да подтискат гърчовете го приспиваха с фенобарбитал  Sad  В началото го хранеха венозно, а по-късно му сложиха сонда и го мъчеха с биберон, но той милият не искаше да яде. Според една от докторките, която уж е светило в тази област нашето детенце нямало шанс за развитие защото много закъснявало със сукателния и гълтателния рефлекс. Слава Богу диагнозата й не се потвърди  Praynig Останах при него в отделението и започнах да го уча да яде. Така малко по малко Ники започна да се храни, а сега вече е на кърма.
Надявам се всичко да остане зад гърба ни и да няма неприятни последици от тази инфекция  Praynig

Извинявайте, че развалих доброто настроение в темата! Трябваше да споделя с някого, а с кого друг ако не с вас! Hug

Ето и малко снимчици:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1532/445950407332812311257340 … cqEa7IQrXY5ek.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2500/292298035142496736912573 … gHx2nV5muJ6ua.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1782/173035220191211854125734 … 3Ylh7XlZlMnkn.JPG

# 58
 Сладуранке, такова хубаво детенце имаш! Разтопих се като гледах снимките. Дай боже всичко лошо да е останало назад и да бъдете много щастливи с малкия! Ти си героиня,мила, през какво си минала само... Hug Даваш ни още едно доказателство за силата на майчината любов! Много Hug Hug Hug

Тале, аз веднъж за малко да преживея същото- мъж ми взе да ме бута в Метро в някаква посока,различна от тази, в която вървях-нещо нетипично за него... не каза нищо защо, чак после каза,че май видял бил моята "любима" докторка, но не искал да я видя и аз и затова ме избутал. Така и не разбрах тя ли е била... Не знам как щях да реагирам, ако се бях изправила очи в очи с нея... Не искам и да знам. Сигурно пак ще си замълча и нищо няма да кажа,както тогава. Знам ли...понякога съм много смотана...

# 59
  • на дъното
sladurana_83 Много е сладък малкия герой пу пу.За гърчовете до болка са ми познати от Крис той накрая ги получаваше същите точно поради тази причина,не искам да те плаша,но хубаво е да го прегледа и нефролог предполагам е гледан вече с две ръце ти препоръчвам доц.Буева от София.Сега се гушкайте и се наслаждавайте на тези така прекрасни моменти Hug
TALETO а аз какво да кажа като нашата лична е в една смяна с "убицата"на Крис и колко пъти ме спира мъжът ми да не се развикам,а тя като ни види и си гълта езика стъписва се и гледа по бързо да ни подмини,но и за нея си има влак.

Общи условия

Активация на акаунт