Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 498
  • 392
  •   1
Отговори
# 60
  • Виена
Всеки път като видя снимката на Бела, ми става ясно защо синът ми й посвети авторска песен  Heart Eyes
Сладуранке, прекрасен е! Да е жив и здрав! Твоята любов наистина е чудото, което е подействало на мъничкия герой!
Хриска, 25? Ама как се понасяш изобщо толкова възрастна?  Crossing Arms
Приятна вечер на всички  Hug

# 61
Сладуранче, малкият Ники е голям бонбон пу-пу. Да ти е жив и здрав и много да ви радва, и от тук нататък само радост и щастие да съпътстват живота му. А това което сте преживели да остане един лош спомен.  Hug Hug Hug
Честит рожден ден на Аничка на патерица! Бъди много щастлива майка и жена.   bouquet  bouquet  bouquet

# 62
  • Бургас
Сладурана, много ти е сладък бебока Ник, да ти е жив и здрав. Ти си силна мама, така че малкият няма на кой да прилича и той е борец  newsm10.

# 63
Честит рожден ден на порасналата госпожица Даяна!

Slavi_Yo,да ви е жива и здрава и много да ви радва-

# 64
  • Варна
Слави, честита пораснала хубавица! Да е здрава и щастлива, да е все такова усмихнато слънце и да сте много щастливи! И го слушай детето!  Mr. Green

bdbaloni happy bd hbday

Сладуранка, браво на тебе, че си се преборила с проблемите и не си се предала! Всички диагнози на светилата да вървят по дяволите! Hug Все по-добре да е малкия Ники, хубавец сладък! Как всъщност мина раждането? Да не са го вадили с форцепс или вакуум, че да прави гърчове? Т е се появяват понякога при травматично излизане на главичката.

# 65
  • Варна
 Благодаря за пожеланията! Страхотни сте! Hug
Преди шест години изпитах за първи път най-страхотното чувство за стана майка! Дано дъщеричката ми е жива, здрава и все така усмихната. И дано на следващия и рожден ден сме в очакване на едно братче или сестриче.

П.П. Днес единствено ме натъжава факта, че синът ми не можа да стане на 1г и 9м...

# 66
Слави, честита ти рожденичка! Да ти е жива и здрава, да е много усмихната и щастлива и всички покрай нея!   newsm59

Лили, раждането беше със секцио и доколкото знам е минало без проблеми.  Водят ги гърчове, но всъщност са едни потрепервания на ръцете. Не мога да го обясня точно. Все още ги прави, но докторите казват че ще отшумят  Praynig

# 67
Сладуранче,дано всички притеснения са вече зад гърба ви. HugМного е сладък малкия юнак.

Слави,да ти е жива и здрава рожденичката!Много усмивки! nbirthday

И на Аничка,на патерички-честит празник  bouquetс най-добри пожелания.

Аз нали съм си вкъщи и вече се чудя по цял ден какво да правя.Въобще не съм свикнала така да се мотая и дните ми изглеждат много дълги.А и гледам повече да лежа,че взе да ме опъва оттук оттам.Домашната работа съм я оставила на половинката Mr. Greenза негова радост всеки ден му измислям какво да свърши Mr. Green

Момичета,които сте с повече от едно секцио,в последните месеци усещахте ли болки и разтягане ниско долу,не кой знае колко силни,но все пак като седя повечко на стол,започва да ме боли ниско долу около старите операции.Също и ако се уморя повечко.

Целувки на всички Hug Hug Hug

# 68
TadaЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАЯНА! ДА РАСТЕ ЩАСТИВА ГОСПОЖИЧКА
Слави, дай Боже да се случи това, което искаш! Не се натъжавяй точно днес трябва повече от щастлива!

Сладуранка, я кажи име на това величие в бяла престилка много добре ги познавам почти всичките от Плевенската Неонатология. Всичко е зад гърба ви минало е и се радвай от тук насетне само хубави мигове с малкото съкровище ви предстоят. Важното е, че сте преодолели проблема.
Зори и аз не съм от най-смелите. Избухнах, защото ме хвана яд как си пазарува човека колко си е весел и т.н. а моя съпруг го е виждал само два пъти и не го е запомнил чак толкова добре, иначе ако се беше сетил и той нямаше да ми го покаже именно заради болката както е при вас.Такова едно безсилие ме обхвана, нищо не мога да направя срещу некадърника.

# 69
  • Sofia
Нека Ноември (както и всеки друг месец отсега нататък) бъде много щастлив за всички ви - бъдете вие и близките ви крепко здрави, обградете се с много обич, нежност и приятелство, и бъдете щастливи въпреки проблемите и болката   bouquet   bouquet   bouquet
Дано тази тема се напълни с добри новини и споделяне на приятни мигове  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Любима моя мисъл: "Не вярвам в чудеса - аз РАЗЧИТАМ на тях!"  Hug  Hug  Hug Желая ви много чудеса...

# 70
                           Честит рожден ден Даяна!!!
  Желая ти  да бъдеш жива и здрава ,много усмихната, за да стопляш сърцето на мама!

Слави ,честит празник  и на теб! Не се натъжавай Hug .Ще дойдат и добри дни !

Сладуранче ,през какъв ад само си преминала Hug. Вярвам че  всичко това  е минало. Ники е много красив   love001!
Аз нещо се разболявам ... Cry

# 71
Тале,много неприятна случка наистина.Аз нашата "специалистка" въобще не съм я виждала след раждането,вече три години.Което ми е странно,защото града ни е малък.Въобще не знам какво бих направила,но сигурно ще си премълча и отмина.
Много често си мисля за нея и се чудя дали въобще се сеща за нас и за това какво ни е причинила ,или си живее и отдавна вече ни е забравила.Най-вероятно е второто.Ще има ли очи да ме погледне не знам ,след като е допуснала такава огромна грешка.

# 72
Честит рожден ден на една прекрасна млада дама! Жива, здрава, обичана и щастлива расти, Даяна! Прекрасно детство, а за подарък догодина ти пожелавам да бъдеш кака на живо и здраво малко юначе!
Слави, честит празник и въпреки смесените чувства ти желая да успееш да се насладиш на днешния празничен ден, за който виновница си ти!
  Hug  bouquet
Тале, постъпила си според усещането си на момента. Паднало ти е пердето и си казала това, което ти тежи. Дано след тази случка да можеш да оставиш лошото зад гърба си.  Hug
Мерри, може да има сраствания, които да придърпват в момента. Не е казано обаче, че тези усещания се проявяват при бременност след секцио. Лежи, почивай, ако това облекчава положението. Ти насочи ли се вече къде/при кого ще раждаш?  Hug
Сладуранка, красиво момченце имаш. Доста често при бебенцата се появяват такива потрепвания, които отшумяват. Тяхната неврология не е така развита, че всичко да бъде изчистено. Радвам се, че сте вече заедно с прекрасния Ники!   bouquet 

# 73
  • Sofia
КикиНики, твоята Белослава е станала приказно красиво момиченце, много е пораснала, много се е разхубавила, пу-пу, да я посерат кокошките (така се казва да й е против уроки)  Flutter  Heart Eyes   bouquet

Шерита, твоята "Шоколадка" винаги ме изпълва с някакво много мило чувство като я видя, на сърце ми е  Hug, цункай я от мен, вижда ми се супер будно и много умно дете, така е, нали?  bowuu

Лилибон, прегръщам те, мила! Винаги ще помня нашата кратка среща в София. И ще се радвам да ми се обадиш, когато пак заидваш към шопско  Mr. Green  Hug   bouquet Чета постовете ти и не преставам да се удивлявам на мъдростта и нежността ти - евала ти!   bouquet

Фийв, ти знаеш, че си дълбоко в сърцето ми! Чувствам те безкрайно близка! Желая ти в най-скоро време да сбъднеш мечтата си! Ти имаш време и сили за това! А чудеса стават всеки ден! Радвам се, че имам такава скъпа виртуална приятелка като теб и ти благодаря за всичко!!!  Hug  Heart Eyes  Hug

Рени, Рони, Светле, Нефертити, Исе и всички останали, приемете сърдечните ми благопожелания към вас, прегръщам ви!!!  Hug Радвам се, че след дългото ми отсъствие  Embarassed отново съм си при вас - тук е много уютно кътче, любимо мое местенце  Heart Eyes

# 74
  • София
Честит рожден ден на принцеса Даяна!Да расте здрава,щастлива,умна и красива!Дано другата година стане кака!  bouquet

Сладуранке,ужасни неща спе изживяли,дано лошото вече е зад вас!Невероятна хубост ти е детенцето! Heart Eyes

Вихрогонче,радвам се да те видя отново сред нас!

Общи условия

Активация на акаунт