Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 505
  • 392
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Слави честита ви рожденичка. Да е жива и здрава и много да ви радва!
Сладуранка дано лошого е вече зад гърба ви.  Hug

# 76
Рони,към МД съм се насочила.Може и наистина да няма връзка с операциите,ама нали там са ми страховете,че все с това ме плашеха,и всичко с тях свързвам.
Иначе излежаването определено помага,така че окупирам леглото. Wink

# 77
Мерри, може да е от срастванията след секциото с напредването на бременността си е нормално поне при мен така беше, но наред с това бях първоначално с ниско прикрепена плацента, после пък шийката все се скъсяваше. Изключително трудна бременност беше, но това не значи, че при теб може да е от самата операция. Доскоро бяхте в ремонт ако не се лъжа, внимавай! Повечко лежи почивай и без това не остана много като гледам подписа ти май за Нова година ще ни зарадваш. 

Вчера ходих на църква да запиша час за кръщенето на Цвете, запалих свещички, постоях малко и като че ли се поуспокоих. Но мъжът ми онази нощ след случайната среща в магазина сънува пак кошмари, върна се към онова време, когато заспиваше само с приспивателни Tired
Незнам и друг път се е случвало да се разстройваме за Боби, но така силно, а уж лошото е зад гърба, ще се оправим както винаги.....

# 78
Таленце,другарче,разбира се,че ще се справите.................,заради тази малка принцеска Grinning
Аз незнам как бих реагирала ако случайно срещна онази "лекарка",дано не ми се случва.................,макар че светът е малък
Пожелавам ви много сили Hug

Сладуранка,дано всичко лошо вече е зад вас.................,а малкият герой Ники е голям сладур Heart Eyes

Вихрогонче Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 79
Слави, честита рожденичка и от мен  bouquet!Да сте много здрави и щастливи.

Тале, ще се справите разбира се.Аз за мое щастие съм нямала  "късмета" да срещна  "докторката" си и честно казано и не знам как бих реагирала...
По добре да не я срещам никога!

Сладуранке, много сте сладки Hug!

Фив, нещо все се скапва скайпа та не можахме да си довършим разговора.Аз съм с теб, нали знаеш Peace

Светле, писах няколко пъти на мобилния ти/включително и тази вечер пак/, ама не отговаряш.Да не си си сменила номера?

# 80
  • Варна
Охо, кой се появил - здравейте Вихрогонче и Асе, надявам се, че сте добре!

Тале, какво да ти кажа - в момента сами се измъчвате. Тая жена всеки ден ходи напред-назад, пазарува, работи, спи, прегръща си близките. Можеш ли да страдаш ти от всяко нейно действие? Дори и да съжалява за грешката си, едва ли очакваш да я видиш да ходи с наведена глава и да си скубе косите, така както и ти не плачеш и скърбиш денонощно.

Остави я. Забрави я, ако можеш. Тя вече не играе в живота ти.  Hug Мисли за хубавото и настоящето, а не за миналото и тъжното.

За смъртта на моето дете не е виновен никой, макар че съпругът ми доскоро продължаваше да сипе огън и жупел за тези, които все пак участваха в медицинските грижи за него. Да, не винаги бяха адекватни, да, понякога правеха и простотии, но покрай конференцията се наложи да поработим заедно с човек, който той смяташе за некадърен, невнимателен и ... лекар. Ами оказа се, че като поопознаеш човека разбираш, че дори и да е имал добри намерения, чисто човешките му недостатъци или обстоятелства са попречили да бъде точно това, което сме искали. Мнението му значително се подобри и вече не тормози себе си с ядни тиради по темата.

Не знам, искрено се надявам да намерите някакъв покой, защото ми е мъчно да чувам как страдате отново.  Hug Hug Hug

# 81

Аз набързо да почерпя, че днес моя Шошко става на 9 месеца. Колко бързо мнава времето...

# 82
-Честита месечинка на сладък Шошко
Много гушки и цалифки Hug Heart Eyes

# 83

За малкия Шоши !Да расте здравичък в това болно време!

# 84
Слави, честит ви празник. Нека малката палавница расте здрава и усмихната, умна и чаровна.

Честит мини РД и на Шошко. Скоро и той ще стане гоооооооооооооооляяяяяяяяяяяяяяям.

# 85
Сладуранче, съжалявам,милинка, че е трябвало да преживеете толкова тревоги. Дано лошото е вече само зад гърба ви. Силно, силно го вярвам.

Вихрогонче, хубаво е,че си тук. И на нас ни е уютно с тебе, знаеш, нали?  Heart Eyes Hug

Асенко, същият ми е телефонният номер. Просто Вики беше малко болен и го бяхме изолирали от бебчо в спалнята, а компютърът ни е там и нямаше как. Гуш, пък нашето си остава.

Славинце, със закъснение, ама зло да ви забрави: Да ви е жива и здрава принцесата! А дай Боже да посрещне следващият си рожден ден в състава на едно увеличено семейство.

Зори, Жори свикна ли с яслата,че днес го мислих?

Мерри, вида му се краят! Знам, че накрая е много напрегнато и часовете едвам се търкалят ама... си заслужава. Heart Eyes

Рени, радвам се, че се появи. Липсваш ни, не ни зарязвай така.

Тале,
  Hug съжалявам за срещата. Лилибон е права. Както винаги впрочем.

Гуш на всички! Аз  ставам преди двата звяра да са се избили.  Crazy

# 86
Нефертити, честита ви месечинка  bouquet!Наистина как бързо минава времето...

Светле, радвам се, че не съм пускала смс си на някой друг Hug.Да се оправя Вики по-бързо Peace.

Лилибон, добре съм, благодаря ,че попита.А за докторите няма какво да говорим, то делата им са достатъчно красноречиви...

Ритата нещо не я засичам, какво ли прави?Ще взема да й се обадя Hug.

# 87
  • Варна
Честити девет месеца на Шошито!   bouquet Да почва да тренира за духането на първата свещичка! Simple Smile А някоя снимчица по повода няма ли да видим?

Асе, това официалното "добре" ли е или е реално "добре"? Simple Smile

Светле, много ми е мъчно, че няколко дни вместо палавник си имала болник в къщи. Предай на Вики да не се отпуска, ами да използва тази нежелана почивка за планиране на нови акции и бойни действия. Силно ви прегръщам всичките и да се оправяте, ей!  Hug (Та какво каза за Черноризец Храбър? Готин бил, а?  Mr. Green)

Простете налудничавото ми добро настроение днес, насред Задушницата. Житото ми стана воднисто, синът ми е с грип, но от друга страна ми е хубаво, че всички сме си заедно вкъщи, народът се излежава по леглата, вън грее слънце и цели два дни няма да сме на работа.

# 88
Благодаря ви за милите пожелания! Hug
Честит празник на принцесата на Слави и честити 9 месеца на Шошко!  bouquet
Ники и аз си мислех да е нашата зодия, но Дани си реши друго. Мъж с характер- как си тръгна неочаквано и си излезе с дупето напред. Laughing
Ние от сряда сме си вкъщи- свикваме един с друг. Дани е сравнително кротък, но и инатлив. Захраниха го с шише и сега се мъчим да привикнем на гърда.
Много е сладък като прави разни физиономии, не мога да му се нарадвам. Heart Eyes
Още не мога да повярвам, че е истина- струва ми се прекалено хубаво.

# 89
Честити 9 месеца на Шошко! Честит празник, Нефертити!  bouquet Hug
Сладуранче Hug Hug Hug
Аз да се пооплача - вчера бяхме на първата консултация и ни отложиха противохепатитната ваксина, защото Даренцето още била с жълтеница, освен това има едно обривче по лицето, което според лекарката не е бебешко акне и ако не мине до няколко дни ще ни праща на дерматолог, а отгоре на всичкото от сутринта милата ми мишка има сополчета и нослето й хърка здраво, а аз само капя физиологичен разтвор и бъркам с клечки за уши да извадя каквото мога - много съм притеснена да не е лепнала нещо вчера в поликлиниката Sad
Добрата новина е че е порастнала с 3 см и е качила 850 гр и продължаваме само на кърма!

Общи условия

Активация на акаунт