Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 511
  • 392
  •   1
Отговори
# 90
Прити браво на малката Дара хубаво расте.

Аз ви гушкам и цункам напук на сълзите ми дето се леят,
отиваме при мама за няколко дни далеч там в родопския тъмен балкан та това ме прави щастлива.

На всички болни желая оправяне
на всички тъжни да се развеселят
а на веселите все така да продължават.

Hug Hug Hug

# 91
Електра, добре сте си дошли вкъщи с Дани! Бъди упорита с гърдата...абе нали в Токуда уж бяха за кърменето..защо са го захранили с шише.  Веднъж да свикне,няма изобщо да иска да види шише човека. А и ти ако се окажеш по-инатлива и не му предлагаш шише, а само ц..., мисля,че ще се разберете:) Ама отстрани е лесно, аз нали не съм имала подобни проблеми. Абе странното е,че аз лично на Бела й давах адаптираното мляко в болницата докато ми дойде кърмата,независимо от всичко,което бях чела,че не трябва. Защото изглеждаше гладна и неспокойна, и очевидно коластрата ми не й стигаше. Но щом дойде кърмата забравихме и двете за шишето... Хайде пък като се окопитите, пусни някоя снимка да ни запознаеш с младежа!

Нефи,честити 9 месеца на твоя симпатяга. И аз се нареждамна опашката за снимки. Абе не мога да разбера защо ги криете тия ергени всичките, ама-ха Crossing Arms Аз пак да кажа всеизвестния факт, че с Бела забременях точно 9 месеца след секциото и не съм имала проблем, та ако докитата ти кажат, че всичко ти е наред, имаш моята зелена светлина за сестричка на Шошко!
 По въпроса за болките,които споменава Мерри. Като прочетох и си припомних,че и аз имах някакви болки, разтягания.. не беше нетърпимо,ама не беше и особено приятно. Верно с повече почивка и лежане положението се оправяше, ама не помня да съм лежала и почивала особено. Аз и контракцийки си имах неболезнени. Ама се оказва,че всичко съм забравила.

Ритата е добре, вчера я чух. Няма време да стигне до компа, това използва като оправдание. Иначе са здрави,пу-пу.

Слави, и на твоята принцеса честит да й е рождения ден и догодина дай боже да бъде кака!

Рени, вземи се засрами ако обичаш. Може ли още да си в БГ и да не се обадиш нито един път. То бива да си заета,ама чак пък толкова... Дали бях достатъчно страшна newsm78
 Прити, и Бела ми беше с жълтеница много дълго. Като китайче..чак ме беше яд,че като я види някой в количката и все възкликваше Мале защо е толкова жълта.. Обривът да не е от някоя козметика? Дано бързо минат сополките..това е супер гадно при мъничетата. А особено при толкова мънинко детенце. Аз доскоро дърпах и с помпа /освен стеримара/, ама някои не препоръчват. Но аз лично не виждам друг начин поне за малко да му се прочисти нослето. Иначе браво за доброто порастване, все така да продължавате!
Ани,хубаво изкарване!

Снощи оставихме Бела на свекърва ми до неделя и сега ми е пуста къщата. Но пък мисля да се поразходя малко, евентуално някой шопинг или поне да позяпам. И без това рядко имам време за подобни неща. И мъжо го няма тия 2 дни през деня, у нас бабата и дядото са болни и бухат здраво, дано по-бързо се оправят, че само като ги слушам и имам чувство,че се разболявам и аз. Което не е изключено да се случи в най-скоро време...

# 92
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ШОШКО!   bouquet
Ле-ле-ле как минава времето и той скоро ще духа свещичка Heart Eyes
И да се засрамите пускайте по някоя снимка де! Толкова да са ни хубави дечицат и все да ги криете Crossing Arms
Прити  Hug дано скоро скоро се оправите. Иначе браво на хубавица Дари за мерките!
Ами да вярно Зори как е сега Жорката?
Исе ами вие как сте. Знам че и на теб ти е особено сдухано днес.

# 93
  • Варна
Честита месечинка на Шошко!
Прити дано бързо отшумят неразположенията на Дара.

# 94
Уф,от както е пусната темата се каня да пиша и ме мързи. Embarassed
Тук съм и ви чета всеки ден,но вече се подготвям психически за работа,че от тази седмица вече съм работник.Как ще стане не ми е ясно,ама да видим.Имам чувството,че главата ми е абсолютно празна от към работна информация. Simple Smile
Иначе сме добре,аз се опитах да се разболея,но не можах.
Марти,вече се подготвя за коледа и разнася един Дядо Коледа из къщи,който пее една ужасно неприятна песничка,ама на него му харесва.Пише писмо,което започва с -Мими Дядо Коледа,донеси ми много подаъци,и истинско куче. Grinning
Това за сега от нас.Всички да сте здрави и най-вече мъниците.
Аз ще взема да поразгледам малко снимки,че отдавна не съм виждала сладките ни бебоци

# 95
Цитат
Исе ами вие как сте. Знам че и на теб ти е особено сдухано днес

Добре сме Таленце,благодаря HugХриси беше на градина в петък,вече е добре,аз се мъчих нещо да кашлям,мъжо също..........,но дано не е нещо сериозно.И понеже съм си паника голяма,от два дни меря на всички в къщи Т ooooh!-и това от както чух,че са обявили национална грипна епидемия.По ред на номерата минаваме-аз,таткото и Хриси и усещам как най-накрая ще изям боя Mr. Green
Но какво да направя като много ме е страх Embarassed,дано Бог ни пази всичките и най-вече дечицата Praynig
Иначе днес наистина ми е много сдухано,не ходихме на гробища,защото ни казаха,че на първа задушница не се ходи и не се раздава.
Отидохме при майка да се видим,а тя милата беше сготвила шкембе(татко много го обичаше),прави ми впечатление,че напоследък все готви неща,които той  харесваше,явно така се успокоява,явно това е нейният начин за утеха

Ох улях се Blush
Лека вечер Hug Heart Eyes

# 96
Честито на всички пораснали и още по- пораснали. Hug
Фив, Хриска , Ася чакаме ви да се похвалите скоро. Praynig
Сладурче, стрхотен мъж си имаш.Нека всичко да е зад гърба ви.  bouquet
Ние утре си имаме в къщи двама именници, Мишето и баща и.Надявам се да мине без инциденти че на прещапулника падна още преди да мине ритуала и беше синя. Laughing Е мина и бързо ама си беше гадничко- добре че не се вижда на видеото.Да ви се похваля моята уж злояда дъщеря си хвана лъжица. Mr. Green Определено вече си хапва много по добре от както беше бебе и трябваше да пие само мляко. ooooh!

Сега да се оправдая що не съм писала...Нали съм руса... hahaha и не съм видяла и разбрала че има нова тема. Whistling
Цунки на всички. Hug Heart Eyes

# 97
-Честит имен ден на всички празнуващи днес,да им е живо и здраво името,нека свети Архангел Михаил ги закриля

Лейди,честит празник и на вас,много целувки на малкото Мише  bouquet Heart Eyes

# 98
Честит празник на всички празнуващи! Много здраве и късмет!
Ние с доки бяхме обсъждали днешната дата за секциото, а моя малък мъж какво си реши. Mr. Green
Ники Дани беше вечерта след раждането и на следващия ден в интензивното- заради седалищното положение главичката му излезе по- трудно и не изплака веднага. Заради това са го захранили с шише. След това имаше проблеми с повръщането и му даваха антирефлуксно мляко. Сега се опивам да бъда по -инатлива от него и го мъча на гърда, макар че като тръгна на лекции ще трябва да се цедя и баба да го храни с шише.
Другият ни проблем ,че когато яде от гърда сучи много малко и заспива. newsm78
И все пак е толкова хубаво с бебче вкъщи. Heart Eyes Радостта ми се помръчава единствено от свекитата. За тях аз мога роман да напиша, но сега последното. Не ми се обадиха нито веднъж да ми честитят и да попитат как съм, не дойдоха на изписването ( свекъра си живее в Германия, но свекървата е 40 км ), но звънят непрекъснато на мъжа ми с претенции за името, при положение че детето си е записано вече. Свекъра си траеше до сега, но като ни изписаха и разбра че детето е здраво и започна да изнудва, че ако не сме го кръстели на него да си търсим квартира- щял да продава апартамента и такива глупости- от там и още от първата вечер вкъщи започчнаха разправиите с мъжа ми. Вместо да си се радвам на дните вкъщи те такава интрига ни спретнаха, а уж нямаха претенции. Аз естествено името на детето си няма да променя, но мъжа ми настоява да сложим едно Йоан пред името за заблуда на врага и да има мир. Много съм объркана, детенцето си е записано вече, а те вместо да се радват че е живо и здраво направиха световен проблем и то при положение че до сега твърдяха че нямат претенции. Направо ми идва да ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Съжелявам че ви занимавам с тези глупости, но просто от тяхната простотия вече място не мога да си намеря. И мъжа ми и той вместо да ме подкрепи сега настоява да сме сложели Йоан и детенцето да е Йоан Даниел. ooooh! Наистина не знам какво да правя. Cry

# 99
Здравейте момичета!

Честито на всички пораснали и празнуващи имени и рождени дни днес!   bouquet Да сте живи и здрави!

ЕлектраHug направо ме  Shocked тези твои домашни любимци. Как не ги е срам при всичките неволи, които си изживяла а и сега ти е нужно спокойствие повече от всякога. Дано отшуми проблема, че това с промяна на име, става само по съдебен път и изобщо не си струва.
/Името променя съдбата на човека. Едно време някое детенце като болно и "не расте" му сменяли името. Нали са си записвали децата след 1 месец ако са живи и здрави/

Hug Hug Hug

# 100
  • Варна
Честит имен ден на малкото Мише и на татко й! Да са живи и здрави и много щастливи!   bouquet

Електра, мила, съчувствам ти!  Hug Сега наистина имаш най-вече нужда от спокойствие, за да можеш да си кърмиш Дани на спокойствие. Никое антирефлуксно мляко не е по-добро от майчиното.

Наистина не ги разбирам тия баби и дядовци, дето се запъват за имената на внуците си, че даже и изнудват децата си. Какво е това за тях? Насила проява на "уважение" и "любов" ли? Нелепа вяра, че тяхното име е най-хубаво и трябва да се размножи? Или желанието да продължат да властват над децата си, сякаш са малки, макар те вече да си имат семейства и да си взимат собствени решения за своя живот? Вместо да се радват, че този път всичко е наред с бебето и да се опитат да го опознаят и обикнат!

Вариантите ти май са три - да се запънеш и да си държиш на мнението, независимо от последствията.
Да се съгласиш и да смениш името на детето.
Да им кажеш, че си подала документи за смяна на името, но има пречки, чака се, минава се дело и т.н., а всъщност нищо такова да не направиш.

Жалко, че съпругът ти не застава зад теб, а се опитва да си спести неприятностите, като си затрае. Дано намерите решение, което да ви устройва всички.

Лили, имам позната, която преди две години смени името на болната си дъщеричка. За съжаление, детето почина. Явно тая магия не винаги действа...  Sad

# 101
  • Варна
Честит празник на всички празнуващи именици днес. Да са живи и здрави!
Електра то такива домашни любимци май всички си отглеждаме. Аз лично името на детето си живот и здраве, когато дойде, не бих го сменила за да направя кефа на някого. Самият факт, че повдигат въпроса след всичко, което сте преживели е показателен, че не заслужават. А пък за изнудването за жилището думи нямам, такава простотия.
Да са живи и здрави, не се ядосвай, просто не отстъпвай!

# 102
Електра,май почти всеки е имал този проблем Thinking
Мойте домашни например 6мес.нямаха никакво обръщение към Хриси #Cussing out,свеки влизаше в стаята и питаше:
ТО кога трябва да яде?При,което аз онемявах,докато не разбрах,че проблема бил в името-за пояснение свекър ми се казва Храбър rotfImao rotfImao rotfImao и за да не се нацупат аз го кръстих Християн-е не било същото,пак бяха недоволни.
Е няма да си кръстя детето Храбърчо,та ако ще на главата си да застанат
Тъй че,мила не им обръщай внимание,не се ядосвай Hug Heart Eyes а се радвай на миговете с Дани

# 103
  • на дъното
ladybebi Честит имен ден на малкото мишленце да ви е много здрава Hug

# 104
 Честит имен ден на всички празнуващи днес! Специално на Мишето и татко му!

Електра,гледай си живота, радвай се на щастието си и не позволявай да ти се мешат... Много хубаво име сте избрали за детето си, това ви е било на сърцето, така сте го нарекли. Остави ги- ще помрънкат,ще помрънкат, пък ще се примирят. Като иска дядото- да продава апартамента... все ще се наместите някъде,а не се знае дали няма и по-добре да ви е, като не ви натяква някой, че живеете в неговото жилище. Това не са доводи. Ако този човек те беше накарал да го уважаваш с действията и думите си, ти сама щеше да предложиш на мъжа си да кръстите детето на него.
 Слагай го по-често на гърдата. Който е имал проблем със заспиващо, докато цока бебе, да помага на другарчето. Пощипвай го по нослето и ушичките лекичко- това го видях от една акушерка,когато една приятелка беше родила, детето беше с жълтеница и се успиваше и акушерката така се мъчеше да го събуди, ама не помня дали успя newsm78 Предполагам ако не му даваш шише, ще започне да цока активно ако огладнее...

Общи условия

Активация на акаунт