Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 514
  • 392
  •   1
Отговори
# 105

Лейди, честити ти именници! Да са живи и здрави и много да те радват !

Електра, и аз го имах този проблем .Все едно името е най-важното ooooh!. Толкова ме ядосаха с тези претенции и по-специално свекървата, че първото дете трябвало да е кръстено на тяхната страна. Е ,аз пък нарочно го кръстих на баща ми, защото не обичам някой да ми дава тон  в живота. При второто раждане кръстих малкото ми ангелче на свекъра.... Cry.Макар че той е много добър човек и дори сега съжалявам защо не кръстих Миро на него, но го направих заради нея .И много исках първото да е момиче .  Е, дано вече е разбрала че името не  е най-важното в което се съмнявам.

# 106
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!  bouquet  bouquet  bouquet
Електра, ама то такива екземпляри май всикчи си ги имаме. А мъжът ти ами и той като всички мъже. Аз лично съм ги убедила в лошото си мнение и толкоз да не ми се навират много, много в очите че.... #2gunfire Игнорирай ги това е единственото разрешение. В крайна сметка ти сбъдна мечтата си и трябва да се насладиш на тези прекрасни мигове. Сега времето ще минава неусетно бързо. Не си разваляй щастието с нечий глупости Naughty

# 107
Честит имен ден на Мишето и татко й!
Електра, следващият ултиматум да ходите на квартира сигурно ще бъде за това, че Дани не е казал дядо и баба преди мама и тате.  Tired Аз съм суеверна и име не дете не бих сменила.
Радвам се, че свекърите ми не се бъркат в чуждата къща. Решението за името е единствено и само на родителите. (не че и двете деца не съм ги кръстила според моето желание).

# 108
Слагай го по-често на гърдата. Който е имал проблем със заспиващо, докато цока бебе, да помага на другарчето. Пощипвай го по нослето и ушичките лекичко- това го видях от една акушерка,...
Електра, не съм разбрала че това ви е проблем. Сукателния рефлекс се задейства от гъделичкане /пощипване/ по бузката, но и Деница много ми заспиваше, а това помагаше само за още няколко глътки. В резултат на тези преждевременни заспивания никога не успявахме да изкараме 3 часа до следващо хранене, но здраве да е. Ако детето си качва нормално не се тревожи.

Hug Hug Hug

# 109
Честит Имен Ден, Мишенце! Бъди жива и здрава!

Раленце, детенце, май всички сме имали този проблеми със свекитата. Ама на мен просто хич не ми пукаше.

# 110
Благодаря ви момичета. Hug

# 111
Благодаря ви за милите думи, момичета! Hug
Мен въобще не ме интересува какво мислят свекитата и ултиматумите им. Преди няколко месеца отново беше повдигнат въпроса ,че куче вкъщи няма да има или излизаме на квартира. Е, Анджи от около 6 месеца си живее с нас, въпреки тяхните ултиматуми.
Проблемът е че мъжа ми и той като се е заинатил да им угоди този път и само се кара с мен, че съм била егоистка и не съм постъпвала правилно. Оттам и баба и дядо ( те дойдоха да живеят при нас за няколко месеца да ми помагат с бебо, когато ходя на лекции) и те започнаха ,че съм била инат и трябвало да правя компромиси да има мир. Е накрая аз излезнах най-лошата, инатлива, разлигавена глезла, която съществува на света. Имам чувството че сега всички са против мен. А лошото е че от всички тези разправии и детенцето е неспокойно.... Cry
Между другото ето снимки на малкото ми слънчице
http://elektra1208.snimka.bg/baby/bebo-dani.440457

# 112
  • Варна
Електра, много сте сладки всичките! Ти изглеждаш прекрасно, ама и на твоята възраст какво друго да очаква човек? Simple Smile
Съпругът ти ми е много забавен как като всеки нов татко държи несръчно бебето, но си личи, че е много щастлив. Тя и едната баба май не се чувства много сигурна с бебе в ръце. Simple Smile А малкият е сладур, дано почне да хапва все по-добре. Много ви е хубава и кошарата, и кучето, и защо вместо да се радвате на всичко това трябва да се тровите? Що не се сетиха преди да се роди бебчо, че държат да е на тяхно име? Сливи ли имаха в устата?

Поне на мъжа си обясни, че спокойствието на бебето и майката са тясно свързани. Спокойна майка - достатъчно кърма - спокойно бебе. Неспокойна майка - не винаги достатъчно кърма - по-неспокойно дете. Кое му е важното на него като баща? Детето му или родителите му?

# 113
Електра, Дани е голям бонбон! А ти все едно не си раждала   bouquet

# 114
 Електра, страхотен е малкия Дани, за теб няма да казвам колко добре изглеждаш Heart Eyes А защо от толкова малък му слагате ортопедичните гащи? Бела носи такива 2 месеца, ама след като я водихме на ортопед на около 40я ден. В Токуда да не ги преглеждат още новородени? Или заради седалищното предлежание? Айде аз взех да си разсъждавам:) Как сте днес, цока ли повече човечето?

Пожелавам ви на всички да сте здрави, че нещо тоя грип,дет върлува, мамма мия...кой ли не е болен вече...

Сладуранке, как сте?

# 115
Електра, стопли ми душата със снимките на този мъничък бонбон.  Heart Eyes Вчера забравих да питам -ти на поискване ли кърмиш или на режим?

Ние си отскитахме тези дни.  Grinning

# 116
  • София
честито на именниците ни вчера малко на патерички!  bouquet

Електра ,много е сладък Дани !За сега май на тати ми прилича повече ,но така е по-добре ,после момата да е на теб  Grinning(аз поне така съм си заплюла  Laughing).
Много неприятна ситуация около вас ,при нас също имаше малко проблеми ,не за името ,но определено кофти се отразяват.Човек вместо да се радва на така жадуваното слънчице...

Ники, в Токуда имат пакет от изследвания за новороденото - включва доста прегледи и на ставите от ортопед и на главичката ехография и на коремни органи  .Много полезен пакет,прави се  навсякъде в чужбина.

# 117
Електра, пу-пу много е сладък Дани и дано бързо разтопи сърцата на бабите и дядовците, че да оставят майка му на мира Peace

newsm78И аз като Ники за гащичките да те питам newsm78: не трябва ли да са по-малък номер? Ние носихме номер 1-за 1,5 месеца, 2-за 1,5 месеца и 3 за 1 месец. Не сме имали проблеми, но в "болница-приятел на бебето" ги препоръчват на всички.

Hug на всички, защото си изгубих мисълта .../ако ми я намерите върнете ми я Mr. Green/

# 118
Честит рожден ден, Зори! Здрава, щастлива и все така усмихната бъди!     bouquet
Електра, малкото Дани има голяма прилика с красивата си мама.  Heart Eyes

# 119
  • Варна
Честит празник, Зори! Много подаръци, много здраве и много щастие ти желая!   bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт