Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 543
  • 392
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Честит рожден ден, Зори! Бъди здрава и нека животът ти бъде приказка !

# 121
Честит рожден ден Зори! -Да си здрава, все така усмихната и чаровна
и обградена с много грижи и любов от твоите мъже!

Честит празник на всички свободолюбиви, свободомислещи....и т.н. почитатели на празниците и  DrunkMr. Green
Между другото е време да ни се похвалят с  EFP мамите на следващото попълнение от юлчета   Peace

# 122
Честит рожден ден, Зори! Пожелавам ти много здраве, любов, късмет и усмивки! newsm59

# 123
  • Варна
Честит рожден ден, Зори! Желая ти много здраве, щастие и любов!
Електра страхотни снички, благодаря че ги сподели!

# 124
Честит рожден ден, Зори!Бъди все така лъчезарна и усмихната!

Електра,много сте сладки,но Дани е направо разкош Heart Eyes

# 125
Зори, честит празник. Желая ти мноооооооооого здраве, за да се радваш на всички около теб и да имаш сили да сбъднеш всичките си мечти.

# 126
                          Зори ,честит рожден ден!!!
         Пожелавам  ти   най-сърдечно да си здрава и много, много щастлива !

# 127
  • София
благодаря ви момичета  Hug,в момента си пожелавам само едно - свекъра да се оправи Praynig,защото получи инфаркт и сега е в александровска болница . CryМъжът ми тругна натам и чакам информация,ще ми се пръсне главата от напрежение.

# 128
Зори, честит рожден ден!  bouquet Да си жива и здрава и догодина да подарите на прекрасния Жори една сладка сестричка! Дано скоро получиш добри новини от болницата, много кофти, дано се оправи човека! Praynig Hug Hug Hug

# 129
Зоренце, Честит Рожден Ден! Бъди жива, здрава, все така прекрасна и всеотдайна мама и съпруга. И аз се присъединявам към пожеланието на Ники догодина да посрещнете празника ти в увеличен сътав.  bouquet

Моля се за добри новини от болницата.  Praynig Дано свекърът ти има още много години  живот пред себе си.

# 130
  • София
Мъжът ми се прибра сега.Свекъра вече е стабилен ,имал е тромб и запушване на аортата и са му сложили стенд.Надявам се да се възстанови бързо и да няма усложнения

# 131
ЗОРИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ДА СИ МНОГО ОБИЧАНА, ЩАСТЛИВА С МЪЖЕТЕ СИ ВКЪЩИ И НА ДРУГИЯ ТИ РОЖДЕН ДЕН ДА СТЕ В ОЧАКВАНЕ НА ЕДНА МАЛКА ДАМА! smile3525
Радвам се, че свекерът ти е добре вече. По-бързо и безпроблемно възтановяване Praynig
Електра, малкия мъж е красавец и толкова сладичък Heart Eyes пу-пу. умилих се от снимките ви.На мен ми се струва, че прилича на теб. И ти изглеждаш повече от добре.Много му е хубава стаята, да си гледате детенцето и да не се занимавате с глупости, че..... Naughty
И на Сладуранка малчугана е прекрасен Heart Eyes

# 132
Зори, радвам се, че нещата са овладяни! Бързо възстановяване пожелавам!

# 133
Зори,дано се оправи свекъра ти Praynig Praynig Praynig,хубаво е,че лекарите са успели да го стабилизират

# 134
Електра, много сте сладки. Heart Eyes Като видях снимките от кувиоза и се сетих за Мишето в началото и направо ми се дорева.
Зори честит ти рожден ден и дано свекъра се оправи!Хем ни ядосват ,хем не можем без тях.И аз все плюя по моято свекърва ама ако не дай си боже стане нещо много ще се притесня.
Ето едно подаръче да стопли душата.

Общи условия

Активация на акаунт