Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 542
  • 392
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Зори, честит рожден ден мила  Hug Бъди здрава, лъчезарна, щастлива и обичана. Слънчицето ти Жори много да те радва  Heart Eyes

Дано свекъра ти да се оправи бързо  Praynig

Електра много е хубав Дани. Прочетох за драмата около името и кръщаването и смятам, че трябва да държиш на своята позиция. Жалко, че съпругът ти не те подкрепя напълно. Ти си майка на това дете, преминала си през толкова трудни моменти за да го имаш и си избрала името му с любов. Хората около теб също трябва да обичат това дете независимо дали името им харесва, най-важното е да сте здрави щастливи.

На мен днес пак ми е криво, правих контролно ТСХ и резултата е 4,21, което въобще не е добре. Завишават ми дозата на еутироксина и да видим каква каша ще стане.

# 136
  • София
благодаря ви милички! Hug

ауу Лейди ,много хуваб подарък си ми приготвила,кога да дойда да си го получа. Laughing
А за свекърите - аз съм си доволна от моите ,много са си добри и никога не ни се месят .Имаше леко скарване с нашите след раждането ,защото Жоро имаше проблем и всички се изнервиха от напрежението ,но нищо сериозно де ,оправиха се нещата после.

Фивка,много ми е мъчно ,че неволите при теб продължават ,нямат край да му се невиди ,да минава тази година и да започнеш на чисто и с много късмет следващата.Ще трябва да го смъкнете до 2 ,за да правите пак опити ,дано стане скоро и всичко да се нареди! Praynig Heart Eyes Hug

# 137
Фивче, измъчи се ти, милинка, но пък продължавам силно да вярвам, че моментът, в който ще гушнеш твоето щастие наближава.  Praynig

# 138
Фивче,  Hug  Дано това е последното препятствие преди голямото щастие  Praynig
Аз да почерпя, че днес Дара става на 6 месеца  newsm38
Честит празник на именниците днес, да са живи и здрави   bouquet

# 139
  • София
Честита половин годинка на Даренцето ти ,марморанче! Heart Eyes

Честит имен ден на бате Вики и на прелест Виктория! Heart EyesДа са много щастливи и здравички! Heart Eyes
Ако има и други именници Blush ,да са живи и здрави.

# 140
Честито на именниците и месечинката ни. Hug
Зори , веднага след като го купя. Mr. Green Laughing Hug

# 141
                         Честит именници на Светлето и Шерчето !
   Да са Ви живи и здрави дечицата! Да бъдат послушни а Вие  много горди с тях!

Честита половин годинка на Дара! Да расте и хубавее!

# 142
  • Варна
Честит празник на именниците днес. Да са живи и здрави.
Честита месечинка на Дара на Марморанка!
Fever и аз се присъединявам към пожеланията лошият късмет да остане в тази година, а новата да ти донесе така дългоочаквания подарък.

# 143
  • Sofia
Нека свети Мина закриля, пази и благославя семействата ви!  Hug   bouquet  Heart Eyes
Днес е неговият празник, днес е ден на християнското семейство.
http://images.google.co.nz/imgres?imgurl=http://sveti-mina.hit.b … gbv%3D2%26hl%3Dbg

# 144
  • София
Ден на християнското семейство не е ли на 21.11. Thinking
Ние бяхме днес до църквичката при нас  и се помолих за всички момичета ,които искат дечица ,да гушнат поне по 1 ! Praynig
Свекъра е по-добре ,днес го видяхме . Simple Smile,мерси за стиснатите палци.

# 145
  • Sofia
може и да бъркам
11 ноември е празник на св. Мина
той на какво е покровител тогава  Rolling Eyes

# 146
Честит имен ден на Шоколадка и на Вики на Светлето,бъдете живи и здрави дечица сладки-
Честита поливин годинка и на малка Мърморанка-

Фивче,милинка много силно те Hug,аз вярвам,че в най-скоро време ще ни зарадваш Heart Eyes

# 147
Честит имен ден на Вики на Светлето и на Шоколадка! Много здраве, късмет и весело безгрижно детство!
Зори,честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и късмет! Бъди много обичана съпруга и мама!
Благодаря ви милички! Hug
Ники ортопедът в Токуда каза, че лявата тазобедрена става на Дани била леко недоразвита- проблем, който се срещал често при бебчета седалищно положение. Затова трябва да носи гащичките минимум месец и след това да направим консултация. На мен обаче все ми се струва че са му неудобни- той е толкова мъничък, гащичките- огромни, а бяха най-малкия размер.
За кърменето- по съвет на педиатъра кърмя на режим, но вечер май сме повече на поискване- като ревне дребчо и му запушвам сладката устичка. Mr. Green
От снощи обаче ми спря кърмата от всички разправии и сега сме на Ам. Sad Днес цял ден се наливам с чай за кърмачки и с боза и се надявам да има ефект. А мъжа ми обвини мен, че всичко било заради моя инат и голямото ми его и продължава да си настоява за името да угоди на тяхните, сега под предтекст че и той така искал. #2gunfire
Фивче  Hug

# 148
Електра ,аз се включвам само за да ти кажа, че от бозата ще причиниш много колики на бебо. А и кърма от бозата не идва ,това са някакви стари поверия.

# 149
Честити ви празници Светле, Шер, Мърморанче!  bouquet. Да са ви живи и здрави дечицата!  Hug

Електраooooh! незнам какво да ти кажа.  Hug и дано помогнат течностите.

Аз да ви питам като сте боледували, как си пазите дечицата, че много се притеснявам да не лепна нещо на Дени. Със една суха кашлица съм и течащ нос. Ползвам маска, но сме по цял ден заедно и докато цока ми рови навсякъде Mr. Green

Hug и лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт