Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 538
  • 392
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ви, милинки за красивите пожелания! И аз да пожелая на Шоколадка да е жива, здрава и все така чаровна!

Ама и двете Викита празнуват през пролетта. Не знам защо Викитата си имат две дати за имен ден, та и аз, и Шер сме си харесали пролетната.

Мърморанче, честита ви месечинка и на вас! Леле кога минаха 6 месеца?  Grinning

Раленце, опитай се да се успокоиш, че да не остане малчо само на АМ! За кърмата е нужно много спокойствие!  Peace Кажи го на мъжо!

Лили,щом още цока - няма страшно, защото  през кърмата преминават антителата, които твоят организъм си е изградил.  Peace  На една лекция по кърмене го чух.

Зори,радвам се за добрите новини! Все такива да са вече!

# 151
Със закъснение да честитя и есенния имен ден на Вики Шоколадкова и на Вики-батко-на Дарко!   bouquet
Електра, пробвай с повече течности, супички и евентуално калмацин. Стимулирай ако можеш на ръка или с помпа след като .

# 152
Честито на всички празнуващи.  bouquet
Фив, ще се справиш!Знам че си силна. Hug

# 153
Включвам се само за малко.Зори от утре съм в болницата,ако имаш нужда от нещо,когато ходиш при свекър ти винаги можеш да ми се обадиш,ще ти пратя тел.на лични

# 154
# 155
# 156
# 157
Краси, голяма кукла! И колко е само голяма   love001

# 158
Краси  голяма сладурана  love001  Пу-пу, да ти е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване!    bouquet

# 159
  • София
Красе,страхотна е ,таква сладка пухкава сладурана пу пу! Heart Eyes

Бени,мерси миличка! Hug

# 160
Красенце, прелестна мъничка Рая си имате. И каква е пухкава. Мъничка прелест просто. Чакаме още снимки.  Heart Eyes

# 161
Добро утро
Красе,много сладко бебе Рая си имате Heart Eyes и какви бузета,само.................за мачкане и щипане Grinning

Хриси пак е болен Sad,вчера започна да кашля,вдигна 37.6Т и аз го заведох на лекар.Еми пак му свиркат гърдичките и му е леко зачервено гърлото.Но нощес вдигна 39.4С ooooh! ooooh!,това се случва за първи път и аз много се изплаших Cry Cry Cry
Еми това е от нас
Лек ден на всички Hug Heart Eyes

# 162
  • Варна
Исе дано по-бързо се оправя Хриси! Къде ви намират тези болести, дано да прекъснете най-после този лош късмет.

# 163
Краса, да я изям малката Рая. Heart Eyes
Исе, много често боледува малкия.Пие ли някакви витаминки?Док какво казва по въпроса?Дано се оправи бързо малкия и да минават тея вирусни сезони.

# 164
Красе, Рая е разкошна! Страхотна красавица!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт