Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 535
  • 392
  •   1
Отговори
# 165
Красе,Рая е прекрасна пу,пу Heart Eyes

# 166
Исе, къде ви намират тези болести, бе? Измъчихте се и вие, и малчо.  Sad Може би наистина трябва да помислите за хомеопат. Впрочем и Вики беше така до преди две години. Бяха ни научили и в Бърза помощ. Да чукна на дърво обаче нещата се промениха. Не знам дали заради профилактиката с Цитросепт и сребърна вода, или защото просто защото го израстна, но промяна има голяма, слава Богу.
Знам обаче какво ти е сега. И искрено ти съчувствам.  

Моите диванета вчера не излизаха и днес са пощурели просто. И въпреки че духа вятър се чудя дали да не ги изкарам, щото така до довечера са ме подлудили съвсем.  Crazy Акъл не ми стига какво ще правим ако зимата хванат големи студове.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 14:13 от svetlana_78

# 167
Красе, голяма сладурка ще си отглеждате. Татко и отсега да се приготвя ...
Исе, тези болести не ви оставят намира, миличкия ти малчо измъчи се и ти покрай него. Явно му е много изтощена имунната система, не ти ли изписаха нещо стимулиращо. Дано скоро да оздравява.
Акъл не ми стига какво ще правим ако зцимата хванат големи студове.
И моето диване все към вратата гледа, дано да е мека зимата, че ако трябва да стоим в къщи ще лудна.
Хайде хубав ден на всички

# 168
Красе, Рая е прекрасна! И каква бузана голяма,пу-пу Heart Eyes да я нацелуваш...
Ех, Исе ама и тез болести край нямат ли...включвай се да ни информиш как е малчо Tired
Светле напълно те разбирам за излизанията. Цвете като не я изведа на разходка и пощурява. Сутринта като тръгнах за магазина да напазарувам така жално ме гледаше. Зимата ще се пързаляме с шейната Joy Може накой да ме обвини че съм щурава майка, лоша, но ще я пускам да си играе в снега по-малко де.
Най-после й харесах торта за РДто. Голямо избиране беше сега остава само да я поръчам другия четвъртък.

# 169
Ааа, хубаво ми става,че не съм само аз от майките, дето ще полудяват.  Mr. Green
Тале, то снегът не е проблем. Аз имналата година Дарето съм го изкарвала при сняг. Ама когато духа много и вали дъжд, не можем да излизаме. Вчера ви гледах лентичката и си мислих кога и при вас изтече една годинка.

Нефче,радвам се, че започна да пишеш по-честичко.

Берни, мини драсни някой ред как е минал първият работен ден.

Рони, прави ми впечатление, че  много лаконична си станала напоследък, или прекрасница Мария толкова ти отпуска пред компа.  Grinning Нацелувай я от мен.

Асето Димитрова пак зачезна. И Аги,и Шер, и Рита, и Весела. А ми липсват.

# 170
Краси,Рая е прекрасна! Просто съвършена! Нямам думи, само сълзи в очите за твоето сбъднато щастие!

/аз ли съм пропуснала новината или Краси избра този прекрасен начин да ни я съобщи:)/

Днес времето е прекрасно. Изкарахме 3 часа насън, за моя радост Бела беше добра към мен и си ходи самичка през цялото време, вече почти не ме кара да я нося и аз съм много доволна от това, защото почти не излизаме с количка. Хубаво,че парка ни е близо.

Исе, за вас просто не знам какво да кажа вече. Колкото пъти влизам тук и все чета,че детенцето ти е болно... Дано бързо се орпави и да има край тоя тормоз от болести,дет се е заредил около вас...

# 171
Ники, Красето се похвали в шкембестата тема, а сега ни зарадва и със снимчици, в онази тема има още една сладурска снимка на Рая.
Еее излязохме и днес на разходка, времето позволи. За кратко беше, колкото-толкова. И аз не я извеждам когато вали, духа силен вятър или има мъгла. Наистина дано зимата е мека.
Лека вечер от нас!

# 172
Благодаря ви милички Hug Hug Hug Hug
От един месец насам му давам витамините на Вижън,за тях чух от Шерчето,плюс това съм му направила мед+лимон+орехи и му давам всяка сутрин по една лъжичка.
Явно се е метнал на баща си,защото и той много е боледувал и слабото им място са белите дробове-все там ги удря.Мъж ми е правил много бронхити като малък,точно както и Хриси Sad
Дано наистина го израсте Praynig,между другото и брат ми беше така,но го израстна
Днес след обяд пак имаше 38.4 ooooh! и май утре ще звъня на педи
А хомеопат незнам къде да намеря добър newsm78,защото тук в София се навъдиха много мошенници,но ще се разтършувам тук там

# 173
Исе, да се оправяте бързо ви пожелавам Peace.

Много именници съм пропуснала, да са живи и здрави  bouquet!

Светле, тук съм Peaceще ти се да изчезна, ама нямааааа!

Краси, да ти честитя малката принцеса и тук Hug!

Фив, силна си, ще се справиш.Гушкам те  Hug.

# 174
Честита 7-ма месечинка на малкия Васко на Ася, да расте все така здрав и да радва мама и тате.
Добро утро на всички. Аз най-после намерих време да кача няколко снимки на Шошко
http://silnite.snimka.bg/baby/silnite-ni-bebeta-iii.383398.15924485

# 175
Краси,Рая е страхотна сладурана-голям бебок.

Нефче,Шошко много пораснал.

Ники,и Бела много пораснала ми се вижда -с тия руси къдри.

Тале,наближава вашия рожден ден-тръпнете ли вече от нетърпение,започнала си вече май с подготовките. Wink

Светле,страхотен аватар.

На Васко на Ася честита месечинка-жив и здрав.

Исе,наистина да се оправяте бързо и да се отървете вече от тия болести.

И аз като вашите дечица все във вратата гледам, Laughingче от десетина дни не съм се показала навън,уж да се пазя от грипа,че в нашия град има доста болни.А навън е едно време-слънчево,прекрасно и топло-само за разходки,ама не смея,и само ми звънят приятелки и близки да ми казват да се пазя и кой какво гледал и слушал по телевизията.Та и аз-само на терасата  Mr. Green до там стигам с разходките.Ама няма начин-ще се търпи-с това заседяване в скоро време ще се търкалям.
А пък как искам един хубав сняг зимата,че при нас рядко има,но миналата зима си покарахме и шейна,и му се нарадвахме.

# 176
  • Варна
Честита месечинка на Васко!

Шошито съвсем голям изглежда с тоя гъст перчем, много е пораснал.

Мерри, що седиш сама в къщи като затворник при хубаво време? Никакъв грип няма да хванеш от разходки в парка, просто избягвай места, където има струпване на много хора като примерно магазини и заведения. Нищо не ти пречи да се разхождаш със здрава приятелка в парка. Вирусите се предават по въздушно-капков път, но на кратко разстояние - някой трябва да ти кихне в лицето. Имунитетът е най-доброто предпазно средство срещу грипа, а той се създава чрез движение, добро хранене и излизане на слънце и чист въздух.

Бебе Рая отсега е красавица.  Flutter

Исе, дано си намериш добър хомеопат. При Хриси явно въпросът не е само в наличието на вируси и бактерии в околното пространство, той самият е твърде добър приемник за тях.

# 177
 Честита масечинка на Васко! Да расте здравичък  и послушен !
Нефче, аз немога да видя снимките на твоето мъниче, защото след като веднъж се регистрирах, за да пускам снимки в този сайт незнам какво натиснах ,но вече не ми излизат снимки. Излиза ми само празен прозорец и вътре се върти едно кръгче което показва че зарежда, но  снимка не се показва.

# 178
  • Варна
Красе, честита сбъдната мечта, Рая е много хубава  Heart Eyes
Фив, силна си, ще се справиш.Гушкам те  Hug.
Асе много често съм на ръба, напоследък силите ми не стигат. Вчера беше поредния каръшки ден. Трябваше да съм на преглед при моя лекар в Шумен, не ме е гледал след хистероскопията. Организирахме се да тръгнем с мъжа ми към 17 ч., разбира се отново обяснения пред шефовете за малко по-ранното излизане от работа. Присъствието ми след 17 ч. беше задължително заради някаква презентация, но се направих на глуха. 10 мин. преди да стигнем до Шумен ми се обаждат, че лекаря ми имал спешен ангажимент и няма да може да ме прегледа, продължението няма да ви го казвам, бях много зле.

# 179
  • Sofia
Верно е каръщина голяма - прегръщам те силно и нежно, както винаги, мила моя виртуална приятелко  Hug  Hug  Hug - дано моята обич стигне до теб и ти даде сила да се усмихнеш и да гледаш с надежда и вяра в близкото бъдеще... а настоящето, настоящето е да се живее въпреки всичко... с радостта и болката, с щастливите моменти и с тежките мигове... така ми се иска след време и ти като мен да изречеш убедено: "Аз не вярвам в чудеса - РАЗЧИТАМ на тях!"  Hug  Както бях чудо за една жена (по нейни думи), понастоящем вече щастлива майка, така ми се иска да донеса и ТВОЕТО ЧУДО на този свят... така ми се иска, скъпа!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт