Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 534
  • 392
  •   1
Отговори
# 180
фивче, определено късмета не е на твоя страна, наистина....  Hug Дано скоро се обърнат нещата  Hug
Исе, аман от болести... съчувствам ти... Дано изгради по добър имунитет с времето  Hug
Краси, да ти е жива и здрава Рая! Страхотно сладко бебе!
вихрогонче, радвам се че пишеш  Hug

Аз съм си тук, но нещо ми е смахнато и на мен. И аз бях малко болна миналата събота и неделя. Напоследък ми е много уморено.
Вики е сополива и покашля от време на време. И лигите и текат, та си мисля, че най накрая ще вземе да излезе някакъв кътник  Rolling Eyes Иначе е весело с нея, не спира да бърбори. Голямо детенце е вече. Днес в хубавото време се разходихме за ръчичка от нас по цялата главна, което си е бая път.
Вики е окупирала компютъра вече.... Още малко ще почне и сама да си пуска детските ...
Поздравявам ви и ви гушкам всички   bouquet

# 181
Добър вечер
ох аз да се отчета Sad,днес привечер водихме Хриси до неговата наблюдаваща пулмоложка,тъй като Т не спада вече 3 дни Tired-след обстойно преслушване и едно чудесно дишане от страна на малчо(миличкия,покрай тия болести така хубаво диша докато го слушат) лекарката каза,че е със съмнения за пневмония,но със сигурност ще се разбере в понеделник,тогава ми каза да го заведа в пулмологията за да го чуе пак и евентуално да го снимаме и да му пусне ПКК.За съжаление не се разминахме с АБ,изписа му Клацид , защото има много хрипове Confused

Фивче, Hug Hug Hug,наистина е много неприятно когато си се настроил за преглед и нещо се случи в последният момент,дано скоро успееш да се видиш с доки и всичко да е наред Praynig

Нефче,имаш едно много сладко пораснало момче Heart Eyes

# 182
Фивка, Исе,    искам вирутално да ви гушна. Hug  Много тревоги и изпитания ви се събраха. Време е да им се види краят вече. И само хубави неща да ви се случват.

Мерри, моята сетричка е бременна, но не се притеснява да излиза. Макар че и при нея все някой се обажда да я посъветва да не излиза. Пък аз я викам с нас на разходки. Може би аз греша. В тази вързка вчера охранта на един магазин ни направи забележка, че водим бебето с нас. Щото видите ли е безотоговорно в това грипно време да го вкараме в магазин.  Confused

Шерче, има ли специален повод да ти е много изморено напоследък.  newsm78  Grinning

# 183
Днес мъжлето ми има рожден ден
-Наздраве

# 184
                       Исе ,честит рожденник!
      Да ти е жив и здрав !Пожелавам му лични и професионални успехи!Весел празник!

ПП :Зори, честит рожденник  и на теб! Много здраве му жлая и реализация  във всяко едно отношение!

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 11:56 от reni _805

# 185
  • София
Исе,да ти е жив и здрав ,много щастие ви желая!   bouquet

И моят мъж днес е рожденник. Mr. GreenАйде сега една такава почерпка ,пък като ни пристигне тортата ,ако са я направили както исках,ще ви почерпя и с нея. Grinning

# 186
  • Варна
Исе и Ейнджълс, да са живи и здрави мъжете ви и много да ви радват както денем, така и нощем!  Grinning

Исе, дано мъничкият е по-добре до понеделник и да не се налага по-сериозно лечение!

Фивър, тегли им една майна на докторите, дето не си спазват уговорките. Стискам палци резултатите ти да се нормализират и да получиш това, което искаш!

# 187
Исе,Зори честит празник.Да са ви живи и здрави мъжете и на ръце да ви носят   bouquet
Моят първи работен ден мина прилично,добре че в двора на болницата има повече кафета,че да има с какво да си запълваме времето  Mr. Green
В петък вечерта,обаче Марти ни спретна голям купон.Тичайки се спъна в килима в хола и се удари в ръба на масата,сега ребрата са му сини.Изкара ни акълите,,ходихме на лекар и добре,че е само повърхностно,че здраво се удари .
Шерче,дано скоро да се почувстваш по-добре.Надявам се,че всички в къщи сте добре и се чувстваш така само от умора  Hug
 Hug

# 188
Исе, Зори, да са ви живи и здрави!

Аз от работа съм уморена. Харесва ми, но на моменти ми е толкова напечено и най вече ме натоварва телефона. Иначе съм удовлетворена. Но напоследък вечер съм все с главоболие, усещам, че нямам достатъчно енергия за Вики. В петък беше подходящо да отсъствам и си взех 1 ден отпуска да си гледам детенцето и да се откъсна малко.
Мъжът ми малко ме ядосва напоследък, но не са ни големи проблемите... Ежедневието най вероятно .... Навсякъде вероятно има такива моменти.
Като цяло тоя есенния период не ми е най любимия  Sad
Другата седмица е помена на братовчедка ми  Cry Не мога да повярвам че минаха 2 години.... Ще ви споделя какво ме разстрои... Мъжът й живее вече с друга, в тяхната къща. Знам, че живота продължава и той трябва да живее. Честно да си призная, изненадах се от себе си, но ми стана неприятно и тъжно  Sad В крайна сметка живите са си живи... но аз някакси не мога да повярвам че минаха 2 години, сякаш вчера я погребахме  Cry
И друго наскоро ми се случи дето явно ме извади малко от строя  Sad Бяхме на една кръщенка с малката и тя понеже не искаше да стои в заведението стояхме предимно навън на детската площадка. Имаше едно много симпатично момченце на 4 годинки, което стоя през цялото време с нас. С Вики толкова си допаднаха, голяма игра, голямо беснеене. А момченцето хареса и мен и постоянно ми обясняваше нещо, голямо сладурче. Прекарах си много хубаво, но после явно дори и да не си го признавам  направих асоциацията, че аз можеше да имам точно такова сладко детенце на 4 годинки  Sad По принцип отбягвам такива асоциации, но тоя път явно стана подсъзнателно....
Е, споделих... Благодаря, че пак ме изслушахте....

Бени, радвам се за "приличния" първи работен ден. Аз бях в ужасен стрес... ама може би щото бях на нова работа... Марти да се оправя бързо и без повече такива екстри  Heart Eyes
мерри, специални гушки за теб  Hug Heart Eyes

# 189
  • Sofia

Хубав ден от мен!!!  Hug  Hug  Hug

# 190
  • на дъното
angels_zg, isepise Много здраве и щастие на половинките ви. Hug
cher,Benii так ми се иска ако може до 17 г.да си гледам детето Wink,но.... Направо не знам как сърце ще ми даде да се отделя от него за няколко дългии часа
vihrogonche обожавам кафе за което ти благодаря /от няколко месеца вече си позволявам,че с тази кърма само го подушвах от чашата на мъжът ми/
честита месечинка на Васко малко със закъснение
Нефертити много е пораснал Шошко и ми прилича доста на тати Hug
fever прегръщам те виртуално и се моля в най скоро време да си най-щастливата жена на света,от сърце ти го желая  Hug Hug
Днес излязохме на разходка само за 30 мин с този вятър тук при нас е направооо  ooooh!
Красе,Рая е много красива да я гушнеш от мен Hug
Лека вечер на всички  Heart Eyes

# 191
ИСЕ, ЗОРИ ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МЪЖЕТЕ! ДА ВИ ОБИЧАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ И ВИЕ!   bouquet 

Нефертити, малък Шошко е сладъчик Heart Eyes и с тез буйни коси Crazy

Шерче, всеки има битови проблеми, ей така от ежедневието, от рутината.... Tired Понасъбрало ти се е напоследък, а и явно есента те депресира лекинко. Аз пък харесвам есента, всъщност всеки сезон, все пак сам за себе си носи някаква красота. Е разбира се пролетта ми е любимия.

Берни, съчуствам ти. И аз незная как ще започна работа като му дойде времето.

Фивче, много препънки минаха, а очевидно и продължават. Вярвам скоро ще му се види края и на твоята каръщина Peace

Ооо, Мерри ти си вкъщи вече, нали. Излизай на разходки да не е сред много хора, за теб ще е разтоварващо.

Цвете днес е такова щурче, само си бърбори, закача се и е спала само един час ooooh!

# 192
Честито на всички празнуващи   bouquet
ще се върна да ви изчета Hug

# 193
 Честито на рождениците-съпрузи! ЗОри,Исе,много да ви обичат и на ръце да ви носят!

Краси, казвай как сте:)

Благодарение на Рони разбрах за благотворителната фотосесия за Анджи и заведохме Бела вчера..тамън не ми се наложи да се разправям с банки...дай боже всичко да има щастлив край, колко рев изревах,а дори нямах сили да прочета кой знае колко... милото детенце Praynig Praynig Praynig

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=896796&id=1216216657

# 194
Никче, видях че сте снимали Бела. Браво на вас. За участието, а не затова че прекрасната Бела ще има още снимки.  Hug
Честит рожден ден на двамата скорошни рожденика!   bouquet

Ето малко снимки от нас, че отдавна не съм качвала.
http://silnite.snimka.bg/friends/silnite-ni-bebeta-iii.100537.15970484 и следващите. Тези, направени за Анджи си личат. Сериозна Мария за сериозно дело.

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 11:38 от рони

Общи условия

Активация на акаунт