Ноември на късмет да е, много щастие на всички ни да донесе!

• 15 526
  • 392
  •   1
Отговори
# 195
  • Добрич
Рони, колко е пораснала Мария и напълняла! А зъбките блещукат! newsm47
Кики Ники, Страхотна фото сесия на Белла! smile3521
Да са ви живи и здрави момиченцата, да топлят майчините сърца, а и както се вижда могат да помогнат и в нужда! smile3501 smile3501
Пу-пу да не им е уруки!!!

П.С. Дай Боже да се съберат бързо тия пусти пари за Анджи!! Praynig

# 196
Аз пък нямам регистрация във Фейсбука и немога да разгледам снимките на Бела. Но съм сигурна, че е прекрасна Heart Eyes
Малка Мария е така красива, пухкава, засмяна и зъбчета сладки. Heart Eyes Crazy
Исе, ами Хриси днес как е?

# 197
# 198
Снимките на двете госпожици са страхотни.
Рони,от къде си го взехте това пухкаво и красиво бебе  Heart Eyes,направо ми идва да я нахапя през компютъра
Относно ходенето на работа,не ме питайте какво ми е.Първата сутрин си поревах,днес ми беше някак си по -лесно,но пак акъла ми е все в къщи.

# 199
  • Варна
Много хубави снимки на две сладурани. Прекрасна комбинация от добро дело и хубав спомен.

Рони, какво й е на бузките на сладуранка-усмивка?

Бени, още малко търпение и ще свикнеш. Всеки ден ще ти става по-леко, първата седмица е най-тежка.

# 200
Рони, какво й е на бузките на сладуранка-усмивка?
От два месеца пъпчасва с някакви упорити гадости. Според две дерматоложки не е АД, а едната го диагностицира като бебешко акне. Сега сме в дирене на правилния лекар. Все още е основно на кърма и малки количества от зеленчуци. Мама е спряла шоколадчета и Марсчета съвсем, откакто излязоха пъпчосите. Мислех, че съм го споменавала тук.
Благодаря за комплиментите. Всъщност идеята ми да участваме и във фото сесията е точно след време, когато Анджи бъде излекувана, да имаме спомен.
Ники, аз нямам регистрация във фейсбук и не мога да видя всички снимки. Само публикуваните от Муцуна.

# 201
Последната снимка на Мария с мечето е специален поздрав за мен, нали, та барем се появя  Mr. Green.

Тук съм, другарчета, чета и се радвам с вас на прекрасните бебешоци, но ми е страшно натоварено, работещо и сдухано.

Фивке, аз вече нямам думи за кривия късмет, който ви преследва, дано РД и 2010 го пречупят. Мисля те, макар и да не пиша. Искам да мога да направя нещо.

Исе, какво ви каза лекарката днес, дано не се сбъднат притесненията й.

Прегръдки на всички.

# 202
Рони, бравос на мама - само на кърма такава хубва пуФкава Мария да отглежда. Heart Eyes

Ники, и аз нямам регистрация.  Embarassed Я вземи качи в нашия албум някоя снимчица за такива като мен.  

Исе, мини драсни някой ред, мислим ви.

Меченце,Берни, не искам да ви е сдухано-работещо. Гуш за вас.

Исе, Зори, на патерчика, ама искрено - да са ви живи и здрави мъжете, че добре да се грижат за любимите си същества.

Шерче, още днес прочетох за мъжа на Жанетка. И няколко пъти през деня се сещам за дъщеричката й. Как приема тя факта, че в дома им жевее друга жена. Впрочем откровено си признавам, че вероятно и аз бих реагирала като теб. Вярно е, че живите са си живи, ама... А за момченцето,май всички имаме такива моменти -правим асоциации, мислим какво би било АКО...  Sad Изпращам ти силна вирутална прегръдка, другарче. Орисията ни била такава.

# 203
Здравейте,
Да намина и аз малко насам. Днес и аз се любувах на двете девойки. Тъкмо реших, че Ники-тате се е справил чудесно като фотограф и видях, че всъщност фотографът е друг. Направо красота.

# 204
Аууу Мария е страхотно пухинко бебе! Как е пораснала!  Heart Eyes
И Бела ни е голяма хубавица  Heart Eyes
Светле,  Hug Дъщеричката й не е хич добре според мен. Опитва се да не показва емоции, но всъщност и е много трудно. Специално това не знам как го приема. Не сме говорили. Самата аз го разбрах съвсем наскоро. А и тя някакси се дръпна от мен, от майка ми, леля ми... Мисля, че семейството на баща й я настройват леко срещу нас. Тя е достатъчно голяма, на 19 е, но все пак си е по детски наивна още.... Това ме натъжава. Беше много лъчезарно дете. На сватбата на брат ми беше шаферка. Зарадва се като я поканиха. Но през цялото време изглеждаше напрегната и неспокойна.... Накрая на вечерта си говорихме и тя ми каза "Аз знам, че мама е с нас, усещам, че е тук и много се радва...."  По принцип всички мислят, че не и пука особено, поне така изглежда отстрани, но най вероятно е защитна реакция.... Стресирана е и мисля, че тепърва започва да осъзнава нещата... И вероятно не й е никак приятен факта, че баща й вече си има друга жена... Сега ме накара да се замисля, че не съм я търсила от доста време, а тя има нужда от близките си...

# 205
Шерче, много мъчно ми стана като прочетох това. Милото дете. Явно преживява загубата на мама много дълбоко вътре в себе си,а май това не е съвсем добре. Не позволявайте на роднините на бащата да я отдалечат от вас. Гуш и за тебе, знам колко страдаш за Жанетка. Sad

# 206
Ох, Шерче много тъжно!Горкото дете, тя си е дете, нищо, че е на 19. Отделяй й малко повече време по възможност. Ако бях на твое място също бих се натъжила, по-скоро ядосала. Мъжете май по-различно приемат такива загуби. Сега си спомних, че на сватбата на брат ми бахме възмутени от един роднина на снаха ми който сподели, че е загубил жена си преди 6 месеца, а в същото време го придружаваше т.нар. му приятелка с коята живеели заедно вече 3 месец и определено бяха повече от весели, то вярно че са на сватба, ама де да знам.....а може и аз да съм по-опък човек Tired

# 207
Шерче ,натъжих се и аз. Мисля че трябва да потърсиш девойката, да си поговорите.Тя има нужда от това, макар и да не го показва.

# 208
Никой ли няма връзка с Исето? Притеснявам се за тях. Дано всичко с малчо е наред.

# 209
Никой ли няма връзка с Исето? Притеснявам се за тях. Дано всичко с малчо е наред.
Praynig Дано да са добре

Общи условия

Активация на акаунт