Кики Ники, Страхотна фото сесия на Белла!

Да са ви живи и здрави момиченцата, да топлят майчините сърца, а и както се вижда могат да помогнат и в нужда!

Пу-пу да не им е уруки!!!
П.С. Дай Боже да се съберат бързо тия пусти пари за Анджи!!

,направо ми идва да я нахапя през компютъра
Изпращам ти силна вирутална прегръдка, другарче. Орисията ни била такава. 

Дъщеричката й не е хич добре според мен. Опитва се да не показва емоции, но всъщност и е много трудно. Специално това не знам как го приема. Не сме говорили. Самата аз го разбрах съвсем наскоро. А и тя някакси се дръпна от мен, от майка ми, леля ми... Мисля, че семейството на баща й я настройват леко срещу нас. Тя е достатъчно голяма, на 19 е, но все пак си е по детски наивна още.... Това ме натъжава. Беше много лъчезарно дете. На сватбата на брат ми беше шаферка. Зарадва се като я поканиха. Но през цялото време изглеждаше напрегната и неспокойна.... Накрая на вечерта си говорихме и тя ми каза "Аз знам, че мама е с нас, усещам, че е тук и много се радва...." По принцип всички мислят, че не и пука особено, поне така изглежда отстрани, но най вероятно е защитна реакция.... Стресирана е и мисля, че тепърва започва да осъзнава нещата... И вероятно не й е никак приятен факта, че баща й вече си има друга жена... Сега ме накара да се замисля, че не съм я търсила от доста време, а тя има нужда от близките си...
Дано да са добре