"Вип денс" - тема 7

• 28 718
  • 776
  •   1
Отговори
# 765
  • Русе
Мария ще я коментирам така- браво на това момиче. Тя беше единствената, която се осмели да танцува стандартен танц- Пасо добле, а не някакво contemporary или акробатика.

доживях да се самоцитирам!

# 766
?
Симона[/b] беше добра, но това си беше само худ. гимнастика. Никакъв танц.  

Имаш мнение - изразяваш го. Чудесно! Но защо никакъв танц Rolling Eyes? Кое е танц? Това е противоречието, да се разграничи гимнастиката от танца.
А за Ники, какво да кажа, аз не почуствах танца му, може би от липсата на житейски  опит или нещо друго.

# 767
Художествената гимнастика винаги е била обвинявана в това, че не е спорт, а танц с уред. За това критериите за оценяването и са много( най-високо оценявани са гъвкавостите ). Тук пък има мнения, че изпълнението на Симона е гимнастика, а не танц. Къде е границата между танц и гиммнастика? Rolling Eyes  Според мен скоковете и пируетите са част от балета, а ако балета е танц, то контемпорари е модерен балет. Аз очаквах повече гъвкавости от Симона, защото са ефектни.
Моите уважения към Анелия, но не ми хареса въобще. Райна ако беше пропуснала тези кълба щеше много повече да впечатли, все пак прави елементи, коите не умее добре, а обвинява гимнастичките, че ги ползват в хореографиите си.

В превода на Мислят си,че могат да танцуват, го бяха превели точно така - модерен балет или един вид съвременен балет. Ако мислите,че Ники Сотиров изигра някакъв вид балет, значи той е танцувал Contemporary  Peace

# 768
Аз се сещам,когато звездите обвиняваха журито,че нямат равен старт с гимнастичките,защо те вече имат опит(в сравнение с Нед примерно) и тогава,ако не се лъжа,точно Нешка Робева обясняваше как съвременната художествена гимнастика нямала нищо общо с танците,а се наблягало предимно на техниката. PeaceИ сега след снощи се оказва,че е точно обратното и то пак според Нешка Rolling Eyes Малко се обърках,но вероятно е поради факта,че не разбирам ConfusedПоследно художествената гимнастика танц ли е или не  newsm78

# 769
Да ,вярно точно това каза Нешка ,че художествената гимнастика нямала нищо общо с танците.
При всички положения съчетанието на Симона ,което много ми хареса има общо с танца за разлика от етюда на Ники.

# 770
А сега като се замислих, а и изгледах току що танца на Мария, как така след дивотията на Крум точно те са единия отбор спасен от елиминация  newsm78
Безгрешка Робева дали гледа предаванията на запис?!

# 771
  • Sofia
Боби, Райна и Фери се представиха чудесно.
Танца на Ники изобщо не беше контемпорари а чист миманс.  bouquet

# 772
  • Бургас
Аз се сещам,когато звездите обвиняваха журито,че нямат равен старт с гимнастичките,защо те вече имат опит(в сравнение с Нед примерно) и тогава,ако не се лъжа,точно Нешка Робева обясняваше как съвременната художествена гимнастика нямала нищо общо с танците,а се наблягало предимно на техниката. PeaceИ сега след снощи се оказва,че е точно обратното и то пак според Нешка Rolling Eyes Малко се обърках,но вероятно е поради факта,че не разбирам ConfusedПоследно художествената гимнастика танц ли е или не  newsm78
Да, съвременната художествена гимнастика все повече се отдалечава от танцът. Но това, което Симона направи вчера, не беше съвременна художествена гимнастика. Тя използва възможностите си, това , което прави най-добре, както и другите. Скоковете, пируетите  и т.н са си част от танца. Мое лично мнение - можеше да си спести малко преакробатика, но...всеки сам си преценя.
Аз лично съм доволна от оценяването снощи, както и от повечето танци  Peace
Който си го може, го показа  Simple Smile

# 773
И аз мисля,че Нешка много си противоречи като говори.Художествената гимнастика нямала нищо общо с танца,напротив децата от малки играят съчетание без уред,което е точно този модерен танц сега,а всички състезания завършват с гала вечер,където гимнастичките представят танц като този на Симона.Симона беше перфектна,просто нямаше как да не и дадат 30.Райна и Фери много ме кефят,но тези кълба и на мен хич не ми хареса,дори мислех,че заради тях Райна ще се провали,а Фери танцуваше толкова леко,като че летеше.Изтървах танца на Боби.Анелия въобще не ми хареса,макар в началото да и симпатизирах,също и Ники.

# 774
На финал два отбора ли ще танцуват?

Поздрав с :
http://www.vbox7.com/play:7b70c5c5  Simple Smile

# 775
  • out of space
след 10 мин ще я заключа пак, не пишете, моля  Wink

# 776

Общи условия

Активация на акаунт