"Вип денс" - тема 7

• 28 725
  • 776
  •   1
Отговори
# 750
Радвам, се за Райна и Фери!!!

# 751
  • София
Само аз ли очаквах от Райна повече  Rolling Eyes
Още в началото като започна с тежко изпълнено... как се казваше това премятане не се сещам, си помислих, че си вкара автогол, защото бяха сигурна, че Симона ще си изиграе съчетанието перфектно  Crazy А тя тези завъртания ги умее по-добре, спор няма.
А така исках да я удари в земята...
Някакси тромавичка ми дойде. Сигурна съм, че можеше по-добре. Райна има страхотно чувство за ритъм, със способност за улавяне на ефектите от музиката - нещо, което липсва на Симона. Но се радвам, че избра хип-хоп. Показва, че е добра навсякъде.
Симона - както вече казахте - добро съчетание без уред.

А някой може ли да ми каже какво се е надувала пак, че изпуснах?

Боби - просто уникален! Деян - също, хареса ми и Фери. Другите - по-безлични.
Анелия не трябваше да прави това Болеро, хората е хубаво да си го спомнят перфектно, ама нищо  Confused

# 752
И аз очаквах повече от Райна, и за мен беше малко тромава, но аз си я харесвам много и искам да спечели нейния отбор. А за Симона, тази вечер наистина ми хареса, наистина беше само гимнастика, но беше впечатляващо изпълнение, както се каза тази вечер <запълни сцената>

# 753
А Мария, нея защо никой не я коментира  Confused Не съм го гледала още предаването, но защо  newsm78

# 754
Райна добре се предстваи. Беше много сладка. Така се тревожих /мале-мале/ да не избере някакъв кючек, а Ферито нещо смахнато. Но бяха cool и двамата  Peace
А Крум?! - какво беше това нещо?! Моят син само докато чу парчето на което "танцува" скочи от леглото да гледа и ми вика: "Мамо, искам някой ден да ми купите такъв костюм на Цар лъв"  hahaha

# 755

А Крум?! - какво беше това нещо?! Моят син само докато чу парчето на което "танцува" скочи от леглото да гледа и ми вика: "Мамо, искам някой ден да ми купите такъв костюм на Цар лъв"  hahaha
Joy
Повечето ми харесаха снощи.Изключвам Кристина, Анелия, Тереза.Най-ми хареса Боби.

# 756
  • Русе
Нешка каза, че мислела, че Райна ще избере ориентал и била приятно изненадана. В същото време постоянно казва, че всеки би трябвало да избере това, в което е най-добър! Отново двоен стандарт. Симона беше добра, но това си беше само худ. гимнастика. Никакъв танц. Мария ще я коментирам така- браво на това момиче. Тя беше единствената, която се осмели да танцува стандартен танц- Пасо добле, а не някакво contemporary или акробатика. Симпатизирам на Турбото, по принцип добре танцува, ама да го изтипосат като Майкъл Джексън..говоря за стайлинга..по-щеше да ми допадне облечен като Боби. По принцип Крум ми е доста противен, но тази самба някакси ми хареса- пардон, че писах по-горе, че Мария е единствената избрала действително танц. И на Крум му прави чест. Анелия си умря на мъка. Етюда на Ники нещо лично аз не го оцених. Явно съм от простите, дето не разбират от танци. И последно: лично на мен солото на Тереза по ми хареса от това на Данчо. Поне крайният резултат ми хареса- Райна и Фери се оттърваха. Така феновете им ще събират сили за финала. Peace

# 757
Сега гледах Райна във vbox, много, много ми хареса, какви оценки и дадоха?

# 758
29 получи, колкото и Фери. Честно казано, неговото изпълнение ми хареса в пъти повече ...

# 759
Харесаха ми снощи Боби, Деян, Анелия, Ники, Фери и Симона.
По отбори - Боби, Мария, Деян и Кристина.

# 760
Художествената гимнастика винаги е била обвинявана в това, че не е спорт, а танц с уред. За това критериите за оценяването и са много( най-високо оценявани са гъвкавостите ). Тук пък има мнения, че изпълнението на Симона е гимнастика, а не танц. Къде е границата между танц и гиммнастика? Rolling Eyes  Според мен скоковете и пируетите са част от балета, а ако балета е танц, то контемпорари е модерен балет. Аз очаквах повече гъвкавости от Симона, защото са ефектни.
Моите уважения към Анелия, но не ми хареса въобще. Райна ако беше пропуснала тези кълба щеше много повече да впечатли, все пак прави елементи, коите не умее добре, а обвинява гимнастичките, че ги ползват в хореографиите си.

# 761
oscilir , мила и във форума има стандарти и любимци Wink
Ти си права за много неща, но сега е сутрин и е мързи да пиша.
Ето, заради културната политика на България и участието на четвъртата власт(медиите) в нея, ще има такива изказвания! Абсолютната липса на информация за действителното ниво и посока на танца ( и много други изкуства) в Света, водят до спорове и анализи на стилове от хора, които никога не са гледали какъвто и де било пример, за истински качествен спектакъл(произведение) от него. Хората не са тъпи, дори и неспециалисти, безпогрешно определят кое е истинско и кое е направено"от душа", но трябва да има "запознаване" и привикване към различните видове световни течения, което е именно задължението на медиите, ако въобще искат да имат поне малко участие в културното развитие на нацията.

Извинявам се за поста, не обиждам никой от потребителите, защото аз също съм "боса" по огромен брой въпроси, за които със сигурност дори и не знам, и определено няма и да знам, ако разчитам само на телевизия и списания, а не на случайното запознанство с човек, който ме въвежда в това, или от случайно попадение в Интернет. И именно там е трагедията! Но колко силикон има Андреа и кога е пръднала Галена, всички знаем и сме редовно информирани за това! Mr. Green  bouquet

# 762
Не можах да разбера Анелия защо не заложи на някакъв друг танц, а пак някакво съчетание с уред. В началото на състезанието пак игра с уред - топка, на "Summertime". Банално, банално.
Кристина пък за мен сякаш се размотаваше по сцената, не ми хареса танцът й.
Мария беше невероятна - много стилно изпълнение. Боби направо обра точките Heart Eyes
Симона ми хареса, но пак с тази художествена гимнастика... можеше диско да изиграе или някой друг танц.
Райна много добре се справи, хареса ми. Фери също.
Останалите бяха средна работа.

# 763
  • Русе
Съжалявам ако съм била разбрана погрешно. Имах предвид, че Мария беше смела като избра Пасо добле. Защото кънтемпъръри-то е стил, който изразява чувства и в него няма правила. Точно Галена Великова каза нещо такова като ни запознаваха с този танц. Не се интересувам колко силикон има Андрея и кога е пръднала Галена, защото и двете са ми мега противни! Crossing Arms

# 764
Ангелина това изпълнение на Ники танц ли беше ?

Общи условия

Активация на акаунт