Кандида Глабрата и инвитро

• 122
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте… От години се боря с неприятни гъбички първо “Албиканс”.. минах всичко( спиране на сладко и хляб, купища лекарства,билки, масла и всичко възможно..) след последното лечение на Албиканс имах 2-3 месеца затишие.. и после хоп “Кандида Глабрата” .. отново последва лечение .. естествено неуспешно.. В момента съм в период на стимулация.. предстои ми инвитро.. след 3 дни трябва да пусна МБ а знам какво ще излезне на нея .. И много се притеснявам да не се отмени процедурата заради тези проклети гъби.. Дали има някоя от вас, която е правила процедура с наличие на гъбична инфекция?

# 1
  • София
Ами гъбична не, но имах уреаплазма. Без да знам обаче си я имах. Минахме стимулация, вадене на яйцеклетки, трансфер - неуспешен. Излекувахме я при кадърен лекар, сменихме лекаря и забременях.

За мен просто не си попаднала на АГ, който знае какво прави. Не може толкова време все да си я влачиш.
Консултация с имунолог? Може да е поради спад на имунната система. Само давам идея. Бих го направила. Реално след толкова неща нищо не губиш.

# 2
  • София
Здравейте… От години се боря с неприятни гъбички първо “Албиканс”.. минах всичко( спиране на сладко и хляб, купища лекарства,билки, масла и всичко възможно..) след последното лечение на Албиканс имах 2-3 месеца затишие.. и после хоп “Кандида Глабрата” .. отново последва лечение .. естествено неуспешно.. В момента съм в период на стимулация.. предстои ми инвитро.. след 3 дни трябва да пусна МБ а знам какво ще излезне на нея .. И много се притеснявам да не се отмени процедурата заради тези проклети гъби.. Дали има някоя от вас, която е правила процедура с наличие на гъбична инфекция?

Всъщност много възможно е гъбичките да са и в червата. Лекуването на гъбичките със всякакъв вид антибиотици в даден момент или ги прави резистентни или не ги лекува. Пробвайте с друг метод и тогава ин витро.

Общи условия

Активация на акаунт