Черен списък на хотелите в България!

• 401 624
  • 1 879
  •   3
Отговори
# 1 860
  • Русе
Хотел Елица в Албена,никога повече,жалко за чудесното им местоположение, и до там.Изключително стара база и ужасен инклузив.

# 1 861
Black Sea star на къмпинг Градина-най-мръсния и занемарен хотел, в който някога съм отсядала! Паяжини висят отвсякъде, всичко е потънало в мръсотия и мизерия! Няма смисъл да казвам,че кърпи и чаршафи не се сменят(имам чувството,че не бяха сменяни и при настаняването ни). Храната е много съмнителна, постоянно се преработва за следващото хранене това,което не е изконсумирано,въртят се макарони и ориз сутрин, обед и вечер.Хванах стамашно-чревен вирус, хигиена нулева! Изключително незаинтересован персонал, 5 човека обслужват този голям хотел(всъщност,толкова го и обслужват). Цял един ден нямаше вода, лъжеха ни,че няма в целия къмпинг, но се оказа,че няма само във въпросния хотел. И най-ужасното беше, че последния ден си раздрах ходилото на ръждясала решетка на преливника на басейна, а дори и “съжаляваме” не получих, само един човек половин час по-късно претича да смени решетката!!! Този хотел окончателно ме отказа от българското Черноморие!!!

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 23:01 от Syreen_84

# 1 862
За съжаление явно не умея да ги проучвам добре хотелите.Оценката му в booking е 8,9, доверих се на това 😒 И между другото не чух никаква руска реч там,всъщност доколкото разбрах голяма част от апартаментите в момента са частна собственост. Естествено не генерализирам от тук за всички хотели на българското Черноморие, това, естествено, не е единствения хотел,в който сме почивали 😉 Със сигурност има и много луксозни, чисти и приветливи места, просто ЗА МЕН  цените им са необосновано високи за  българската действителност в момента. Ако трябва да дам 6000лв примерно за седмица море за 4-членно семейство, предпочитам да прекарам лятната си почивка в Италия например.Пак казвам, това е само мое мнение и не ангажирам никой с него.Лек ден!

# 1 863
За съжаление явно не умея да ги проучвам добре хотелите.Оценката му в booking е 8,9, доверих се на това 😒

Обаче от само 77 отзива Wink

Btw, аз съм го посещавал преди години, менежираше се от Homecare hotels и беше на ръба да излезе от приемливото. Но това беше преди доста години. После знам, че спря да работи. Сега съм изненадан, че функционира с изхранване.

# 1 864
  • There I was on a July morning
Има някакво несъответствие за този апартаментен комплекс. Проверих в Букинг от любопитство и там се предлага 1 апартамент от частен собственик с много висока оценка над 9 и други типове помещения /апартаменти и стаи/, които са с оценка 8.9, обаче са без изхранване. Дори в раздел "допълнителни въпроси от пътуващите" са запитали за закуска и отговорът е, че не предлагат.
Възможно е Syreen_84 да е резервирала за друга част от комплекса, обособена като апартаментен хотел с изхранване, предвид множеството различни собственици?

# 1 865
Включвам се със семеен хотел "Мимоза" в Царево, кв.Василико.
Излезе ни ангажимент в Царево и решихме да изкомбинираме с 2 дни почивка.
То, че всичко беше от вчера за днес , е ясно. Най-близкият "хотел" със свободни места беше именно този. За нетактичността на собственичката няма да отварям дума, защото явно не го направи с лоша умисъл, но определено мина границата.
Т.нар. "хотел" предлага точно само легло и топла вода. Климатика трещи, скърца, вие, щрака и създава впечатление  че ще мре. Хладилник има, но не работи. ТВ има, но няма платен нито един канал, т.е. не работи. То и батерии в дистанционното нямаше, но ни беше връчено най-тържествено.
Банята, която е 1,50 м на 1,50 м е задръстена и трудно използваема. Чешмата е недостъпна за деца, защото е вдигната на високо, тъй като под нея има биде. Неизползваемо, разбира се, но има. Душ "кабината" е всъщност една завеса, която трябва да се махне, за да се ползва WC.
Знаехме, че не е луксозно, а и не сме търсили такива условия, но все пак се води "хотел".

Имайте едно на ум и избягвайте точно това място, освен в краен случай, както при нас.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 13:49 от gerata

# 1 866
  • В.Търново
Тоя хотел Мимоза съм го виждала итвън на живо като сме почивали преди години в Серенити Бей. Добре изглеждаше външно, но явно е занемарен от собствениците.

На Букинг не разчитам на отзивите. Много пъти съм попаднала на фалшиви отзиви, които вдигат оценката. Там гледам главно снимки и местоположение.

# 1 867
И аз не разчитам на отзивите и на рейтинга в Букинг. Преди години точно повлиани от високата оценка 9.6, резервирахме хотел Ягодина. Пристигайки там изпаднахме в потрес. Ресторантът късен соц, цените като за ресторант 5 звезди, абе тотал щета. 2 часа по-късно го напуснахме срещу 50 лева неустойка. Така че отзивите в Букинг не са ми достоверни.

# 1 868
  • Бургас
Е, че то си има специална техника за писане на хубави отзиви, които хотелиерите открай време си ползват.
Скрит текст:
Човек на хотела или някой услужлив приятел си прави резервация, плаща си, не ползва хотела, но нощувката се регистрира в системата на Букинг. После пише хубав отзив. И после хотела му връща парите Grinning

# 1 869
  • софия
Е, че то си има специална техника за писане на хубави отзиви, които хотелиерите открай време си ползват.
Скрит текст:
Човек на хотела или някой услужлив приятел си прави резервация, плаща си, не ползва хотела, но нощувката се регистрира в системата на Букинг. После пише хубав отзив. И после хотела му връща парите Grinning
Коментарите за фалшиво генерирани положителни оценки се трият, въпреки че е по темата.

# 1 870
  • Бургас
Съжалявам. Просто исках да хвърля малко светлина защо се получава така, че някои хотели имат много добри отзиви, а в действителност като отидеш в хотела се оказва много зле.

# 1 871
За фалшиви отзиви не знам, но от познат държащ хотел знам, че се трият лоши коментари, за да оставят хубавите поддържащи оценките. Това в зависимост колко си плащат хотелиерите…

# 1 872
  • Варна
За фалшиви отзиви не знам, но от познат държащ хотел знам, че се трият лоши коментари, за да оставят хубавите поддържащи оценките. Това в зависимост колко си плащат хотелиерите…
Глупости!
Букинг няма да си плюе на физиономията за да взима пари и трие коментари.
Скрит текст:
Доста пари трябва да инвестират в отзиви. При над 500 отзива няма да им излезе сметката, по-добре да инвестират в качество.

# 1 873
Хексе, и аз мислех така , но Букинг яко си плюят на сурата за да вземат разни таксички.. Ние имахме проблем с дублирана резервация, Букинг не си мръднаха пръста

# 1 874
Не е лошо наистина да поговорите с хотелиери имащи или имали договори с букинг, за да се уверите , че не всичко е в полза на потребителя ….

Общи условия

Активация на акаунт