Черен списък на хотелите в България!

• 401 587
  • 1 879
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Бургас
Доста пари трябва да инвестират в отзиви. При над 500 отзива няма да им излезе сметката, по-добре да инвестират в качество.

На практика хотела губи само сумата за комисионната за Букинг. Ако е в парядъка на 10лв могат да си позволят едни 100 коментара предполагам.

# 1 876
  • Варна
Доста пари трябва да инвестират в отзиви. При над 500 отзива няма да им излезе сметката, по-добре да инвестират в качество.

На практика хотела губи само сумата за комисионната за Букинг. Ако е в парядъка на 10лв могат да си позволят едни 100 коментара предполагам.
Доста трябва да са отчаяни.Simple Smile Едвали им е толкова важна оценката. Може би само за прохождащи обекти.

Хексе, и аз мислех така , но Букинг яко си плюят на сурата за да вземат разни таксички.. Ние имахме проблем с дублирана резервация, Букинг не си мръднаха пръста
По принцип Букинг не си мърдат пръста. Те могат да вземат или да върнат пари, а с останалото се оправяш сам. Могат да пишат на някой да разяснят случай, но пак се стига до вземане или връщане на пари.

# 1 877
  • софия
Доста им е важна оценката. За всички тя е един от водещите критерии при търсене.

# 1 878
  • София
И аз четох, четох, и преди време се оказахме в комплекс Европа, Долна баня. Чак познати ни го препоръчаха. Решихме да изкараме там един дълъг уикенд. Вярно, че не беше в разгара на сезона, но комплексът беше почти пълен. И юни месец си е топло там.
Локация приятна. Зеленина -добре. Особено за стаите, които гледат към игрището. И дотам.
Рецепция тип фургон. Време доста топло, никой не ни посреща, портата затворена. Звъняхме по тел. Дойдоха след 5мин. Паркирахме. Настаняване за около 15-20мин, което е сравнително ок, да речем. Слагаме багажа в стаите- джакузито жълтее. Не е проблем, няма да се ползва. ММ реши да го позамие, то текна ръждива вода. Излизаме на басейна- шезлонзите черни, прашни. Питаме за шалтета- под един навес били, да си вземем. Отиваме, те не са пипани с месеци. Паяци, мръсотия. Отказахме се. Бърсахме шезлонзите с мокри кърпи.
Допълнителни хавлии рядко, защото едната камериерка ни каза, че не са в пълен състав и няма как да се носят чисти хавлии всеки ден. "Кой ще ги пере, г-жо?" (цитирам).
Храна- оскъдна. Някакви салами, кашкавали на триъгълници, мухи.
И съботата вече беше невъзможно да си край басейна. Направо се бяха изсипали цели тумби външни посетители. Ние с резервациите едва намирахме по един шезлонг да си оставим кърпите. В басейна "ври". Стотинка да хвърлиш, няма къде да падне. Викове, хвърляници в басейна, пляскане. Направо не е за разправяне.

Явно не е нашето място. Never ever.

Другото ни приключение бе в Парк хотел Кюстендил, но там вече бяхме на мероприятие. Басейна бива, стаите не са кой знае какво, но не са много зле. Обслужването горе-долу добро. Ресторант като в соца. Менюто и то. На сутринта трябваше да тръгваме рано. Дадоха ни сандвичи с някакъв салам, като кучешки едно време, но все пак дадоха- 2 филии, салам, кашкавал, краставица.

Същото приключение имахме преди години в почивна база на БДЖ "Добринище" с приятели, които държаха да отидем там, защото са почитатели на почивка в планината. Те уреждаха всичко, ние само натоварихме багажа и луди, млади тръгнахме.
Природата е уникална, спор няма. Буквално пътят свършва там и запова гора. Въздух, красота и дотам. Студ, мръсотия, соц обстановка и обслужване. Но премъчихме 2 дена заради природата.Smile Сега се чудя на акъла ни. Нито прочетохме отзиви, нито видяхме къде отиваме.Smiley Но мястото е топ. Ако се построи там нещо модерно, бих отишла заради природата.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 00:27 от missence

# 1 879
Писала съм някъде доста по-напред в темата по повод оценките в Букинг. За едни хора в Поморие. Рейтингът беше "Фантастичен", но щом съм писала тук, сещате се...Все едно..., помня как искаха да им платим при настаняването и тутакси анулираха резервацията ми в Букинг. Явно, за да не мога да дам отзив, който далеч не беше "фантастичен". Та, така. От този личен горчив опит, изобщо вече не вярвам на високия рейтинг в Букинг, а си търся повече информация. Нещо повече: прекалено положителните мнения в Букинг , винаги ме хвърлят в тежки съмнения.

Общи условия

Активация на акаунт