Черен списък на хотелите в България!

• 408 412
  • 1 894
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Варна
Леле.. къде ги намират такива служителки... Laughing

# 1 111
Пиша и тук, за да знаете:
Обаждам се по телефона в хотел Арго за да питам за свободни стаи. Питам служителката дали работи СПА центъра, а тя ми казва че не работи, защото ползването му е включено в цената, а това сега не й е изгодно. Трябвало да се поддържат включени сауните, пък се харчело много ток. Питам я, дали и закуска има, тъй като е включена в цената, пък и тя струва пари (последния път, когато бях там закуската беше мнооого икономична - чай и 2 тъъънички филийки със следи от печено сиренце). Служителката ми отговаря, че още не съм направила резервация и се заяждам. Е, как да направя резервация, при такова отношение!?

Е не, не мога JoyJoyJoy

# 1 112
Падам просто.....къде е този хотел? дай линк....

# 1 113
Ей, много прост персонал има по хотелите! Ми да беше казала, че е в профилактика или нещо подобно -тя нямала интерес. Кой я е карал да си включва в цената подобна услуга? Или така се лъжат по-лесно балъците, с повечко екстри.

# 1 114
Падам просто.....къде е този хотел? дай линк....
Рибарица. Извинете, пропуснах да напиша. Аз попитах специално, защото съм ходила няколко пъти в хотела и често се е случвало да не работи по разни причини. Единият път беше паднал тавана и аз това го видах лично.
Аргументът  сега обаче ме срази. Работел външния басейн и не си струвало да се поддържат работещи и сауните. Зимата щял да работи и СПА центъра.
А хотелът иначе ми харесва, но с такова обслужване ще трябва да си потърся нещо друго в Рибарица.

# 1 115
Ей, много прост персонал има по хотелите! Ми да беше казала, че е в профилактика или нещо подобно -тя нямала интерес. Кой я е карал да си включва в цената подобна услуга? Или така се лъжат по-лесно балъците, с повечко екстри.

Ама не лъжат, казват си ако питаш без заобиколки Joy Прости, Прости! То в града не се намира свестен персонал, камо ли на село.

# 1 116
Не се намира, щото не му плащат. Я да вземаше няколко бона и да има риск да си загуби работата дали щеше така да откровеничи и да се заяжда? Едва ли.

# 1 117
  • Поморие
За да дава такива обяснения ,че не и е изгодно, може и собственичката да е. Макар, че наистина можеше да измисли някаква друга причина.

# 1 118
  • There I was on a July morning
И аз предполагам, че е била собственичката.

Това ми напомни един друг случай, в който бяхме наели къщичка в затворен комплекс в Банско с вътрешен басейн и СПА. Отзивите в Букинг бяха много високи, както и цените. Всичко беше хубаво, предоставиха ни и дърва за камината. Обаче, казаха, да ги предупредим 1 час по-рано, ако искаме да ползваме сауната, за да я включат и да загрее. Е, за този 1 час не се беше стоплило кой-знае колко - нито сауната, нито т.нареченият "СПА-център". А водата в басейна беше ледено студена и никой освен мен не се прежали да се натопи.
Не смятам, че този комплекс в Банско заслужава да бъде в черния списък /затова и не му пиша името Close/, защото имаше доста плюсове, но никога не повторихме там.

# 1 119
  • Варна
И аз предполагам, че е била собственичката.

Още по-зле, направо си плаче за КЗП.

# 1 120
За да дава такива обяснения ,че не и е изгодно, може и собственичката да е. Макар, че наистина можеше да измисли някаква друга причина.
мисля, че не е собственичката. Доколкото знам собственикът е мъж, а и никога не съм попадала на тази особа. Друг път са били любезни. Тази жена се държеше така сякъш съм натрапница дето иска за малко пари да има всичко. Каза ми “е, ама вие какво искате, за един човек да харчим толкова ток!”  Тази жена живее в едно отдавна минало и забравено време.
Сигурно има проблем с персонала. Забелязах преди, че служителката на рецепцията беше и сервитьорка в ресторанта. малко хора изпълняват няколко длъжности.

# 1 121
  • Поморие
мисля, че не е собственичката. Доколкото знам собственикът е мъж, а и никога не съм попадала на тази особа. Друг път са били любезни. Тази жена се държеше така сякъш съм натрапница дето иска за малко пари да има всичко. Каза ми “е, ама вие какво искате, за един човек да харчим толкова ток!”  Тази жена живее в едно отдавна минало и забравено време.
Сигурно има проблем с персонала. Забелязах преди, че служителката на рецепцията беше и сервитьорка в ресторанта. малко хора изпълняват няколко длъжности.
За мен това показва, че хотелът е слабо посещаван явно. Няма клиенти - няма пари за персонал. Няма клиенти - СПА-то е нерентабилно да работи и това е логично. Проблемът е, че след като не работи не трябва да се обявява, че го има, защото така хората остават излъгани. Искали са да направят нещо, но явно не им се получават нещата.

# 1 122
Да си намалят цените тогава, без да се включва СПА-то. Ако с него е 67 лв/двойната стая, без него да е примерно 57 лв. Пък хората ще си решават искат или не...

# 1 123
  • Поморие
Какви цени ще обявят си е тяхна работа - клиента преценя дали да купи. По-важното в случая е да няма невярна информация в това, което се предлага и после да изпадат в режим на обяснения по телефона.

# 1 124
Здравейте, пиша на няколко места, за да стигне до повече хора. Не ходете в хотел Мимоза - Царево. Негостоприемни, нагли лъжливи. Направих ранна резервация през туристическа агенция, за да ми излезе по евтино, както всички си мислим. Платих за нощувки и закуски, естествено няколко месеца по рано. Е да ама не. На място се оказа, че хотелиерката "не била казвала че имам и закуски". От там кореспонденция, спорове и т.н. с туристическата агенция и хотела. Оказва се Собственичката на хотела е обещала едно, а в действителност друго. И така закуска платена няма. В действителност ранната резервация ми излезна на цена, като през силен период без никаква отстъпка. А на всичкото отгоре при допълнителните разговори разбирам, че закуската която на място струва 3,50 лв. те са я таксували на туристическата агенция по 7 лв . за човек на ден. А туристическата агенция за да не помрачат почивката ни са я платили, и така получихме закуска. Хотела е леш от всякъде. С персонал 4 човека, от които 3 ма собственици - мъж и жена на рецепция, ресторант и всякакво обслужване. Майката на собственичката - готвачка и адютантка, и една камериерка. С пръдня - боя не става. Обще взето бяхме преследвани постоянно да си оставим ключа, да си измием краката , да не шумим, да не вдига шум и детето ми на 5 г. от басейна в двора. Да не пуска чешмата в двора. Какво ли още не. Единствено мъжът, който не е българин си мълчи, но явно е безгласна буква пред двете кобри майка и щерка. Не ходете там, само нерви и главоболия получих, но за да запазя спокойствието на мъжът и детето ми се опитах да не обръщам внимание и да се абстрахирам от тези остоятелства. Сега след като се върнах и разбрах, че са фактурирали на туристическата агенция закуските по 7 лв . на човек на ден и полудях и реших, че е редно повече хора да знаят за този хотел и тези собственици, които са изключително нагли и безочливи. Чудя се как може да има толкова наглост. Дано да съм помогнала за избора или по скоро за НЕизбора на хора, които са решили да ходят в този хотел. Слънчев ден от мен

Общи условия

Активация на акаунт