Черен списък на хотелите в България!

• 402 752
  • 1 882
  •   1
Отговори
# 1 560
В такъв случай слагайте абсолютно всички хотели в черния списък. На морето хората са безстрашни и там ковид няма.

# 1 561
  • Варна
Веднъж съм била на ол инклузив. На Албена, Ралица Примасол. Еми беше топ, храната беше в изобилие и много разнообразна. Явно зависи от хотел, курорт, управител.

Отвратителна и студена храна. Недостатъчно места в ресторанта, мръсни стаи и ужасно арогантен и груб персонал в Ралица-та.

# 1 562
На морето те гледат като луд, ако сложиш маска.
За седмица видях само един продавач с маска.

# 1 563
  • Варна

Нормално, чист въздух, слънце и море.

# 1 564

М дааа, и блъсканица, народ, лудница......

# 1 565
  • Варна

М дааа, и блъсканица, народ, лудница......

Да ти кажа честно, с нетърпение чакам да се опразни Варна.

# 1 566
Не знам във Варна, но южно от Бургас е някаква лудница. За пореден път си казвам, че не трява да ходя на нашето море. Не е почивка - оцеляване е.....хахахахха

# 1 567
  • Сф
Добре д е, аз бях края на юни в Панорама Китен-2 *. Тогава даже нямаше хич кв. Но персонала сипваше храната и с ръкавици и с маски бяха.Значи може .. въпрос на организация на хотела. Сега има бум на юг ,не знам каква си зона , а те съвсем през просото я карат, не става така. Хотела от веригата Бест уестърн беше ок по отзиви от Мин.година и с мерки ,беше хвален, сега обратнито.Естествено че е за черния списък ,като се насъберат няколко негатива на куп.Пък нека всеки сам преценява! Иначе вдигнаха цените..И аз се връщам от Банско 4* .Последния ден караха хората да слагат маски и ръкавици, но не следяха стриктно. Да не говорим децата как бъркат или някои неандерталци как висят над манджите .. Сега нали по новините ги плашат с проверки, та може и някъде да се засилят да спазват.
.

# 1 568
  • Варна
Не знам във Варна, но южно от Бургас е някаква лудница. За пореден път си казвам, че не трява да ходя на нашето море. Не е почивка - оцеляване е.....хахахахха

Ужас е, кошмар. На 43 години съм и такъв наплив в града ни не помня.

# 1 569
  • В царството на игрите:)
Липсата на маски си е точно за черния списък.
Нито шум, нито бавно обслужване, нито лоша храна могат да се сравняват с това показнО, че не им пука за здравето и живота на клиентите.
Ааа, не, ако клиентът е много уплашен въобще няма място в препълнените хотели, а ако този клиент се заблуждава, че маската /!!!!/  на персонала го предпазва от нещо, то той е мнооооого заблуден и измамно спокоен, когато вижда срещу себе си маскиран сервитьор или камериерка, примерно ... Simple Smile

# 1 570
Не знам на кое море, но аз в кварталния магазин по чехли не мога да отида без маска. Варна, централна част. И нито по улиците, нито по плажа виждам чак толкова хора. В детството ми на гроздове висяха хора по автобусите, сега са почти празни

# 1 571
  • Сф
Липсата на маски си е точно за черния списък.
Нито шум, нито бавно обслужване, нито лоша храна могат да се сравняват с това показнО, че не им пука за здравето и живота на клиентите.
Ааа, не, ако клиентът е много уплашен въобще няма място в препълнените хотели, а ако този клиент се заблуждава, че маската /!!!!/  на персонала го предпазва от нещо, то той е мнооооого заблуден и измамно спокоен, когато вижда срещу себе си маскиран сервитьор или камериерка, примерно ... Simple Smile
Измамно, неизменно, има ли мерки е редно да се спазват, не да се разсъждава върху тях. Ще дам подобен пример-пияни 3 ма скачат в басейна по нощите и крещят..от хотела не знаели какво да правят ??? Сериозно? Мм вика, ми добре , на 112 сигурно знаят. Така че правила за всичко си трябват и не само за нашата нация.Санкции и контрол, не става въпрос за страх ,а за ред.  То във всичко си личи не само в мерките. Тая година доста се пише в черния, това забелязвам и мисля че има резон

# 1 572
Непретенциозен басейн в София. Ами въобще не ми липсва блъсканицата по морето.

# 1 573
В Албена, Ралица Примасол. Еми беше топ, храната беше в изобилие и много разнообразна. Явно зависи от хотел, курорт, управител.
Миналата година смених почивка в Анталия за Ралица. Това "изобилие" не може да полее на малкия пръст на среден клас хотел, за същите пари в Анталия. Нито обстановка, нито хигиена, нито храна, нито обслужване. Говоря за над 400лв на ден за нашето семейство. В Албена сутрин лягам на басейна и един чичак почва да мие с маркуча, като мокри чанта и мен. Искам коктейл - не може. Паркинг - 10лв.  В Турция за същите 400лв, ме срещат на вратата, качват ме на количка и ме возят до вратата на стаята. Безплатен подземен паркинг, коктейли с вносен алкохол, студена диня с виличка на табличка ми носят на шезлонга. Обгрижвана отвсякъде. Е няма как да сравня Албена с Анталия, говорим за една цена хотели.

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 16:21 от Pisa

# 1 574
storm76 , кой е този басейн? Отдавна не ходя на басейни в София именно заради блъсканицата....

Общи условия

Активация на акаунт