Черен списък на хотелите в България!

• 401 809
  • 1 879
  •   1
Отговори
# 1 830
Масово не останаха добри хотели с нормално почистване. Дори само хигиената да е на ниво повечето хотели ще изгледат по много по-различен начин.
Хигиената, добрата храна и места за паркиране са елементарни нужди, които хотелиерите трябва да покрият. Първите две се правят от качествен персонал, на който трябва да се плаща подобаващо. Да третата нужда трябва да се намали застроена площ за сметка на паркинг. И трите се пренебрегват заради алчност.

# 1 831
После защо хората ходят в Гърция

# 1 832
  • Бургас
Хора, не зная вие в коя Гърция сте ходили. В тази Гърция дето аз ходих нито хигиена имаше, нито добра храна (в хотела, не по ресторантите), нито паркинг. И плажа беше супер малък, неудобен и каменист. А цените бяха колкото в БГ, но в евро. Не знам как ги намирате тези евтини и хубави курорти.

# 1 833
В Гърция отсядаме в апартаменти/студиа. Винаги са били чудесни от към чистота и обзавеждане. Паркира се свободно, не си като в софийски квартал, нито си плащаш за синя зона (Поморие примерно). Плажовете са големи, почти свободни, не са нагъчкани като при нас през август.
Цената на нощувка е горе-долу като у нас (130-180 лв/вечер срещу 80-100 евро). Храната е в евро, вярно е, но пък не отиваме за два месеца.
Както и да е, де, всеки има право на избор....

# 1 834
Тоест,у нас хората и чужденците нарочно се "нагъчкват" на плажовете?!

# 1 835
  • Бургас
Къде е това? Дайте локации/курорти.

# 1 836
  • софия
Това, че в Гърция е евтино е мит. Имаш и отношение, и спокойствие, и чистота. Цените са нормални в евро, но в Гърция не се ходи в "курорти". Ходим в семеен тип настаняване, таверни, в които ходят местните. По възможност далеч от северната част.
Тук подобни удобства дори и в не всички най-нафръцкани хотели има. Манталитет.

Има тема за Гърция, в която се споделят хиляди посоки и локации.

# 1 837
Звънче, много добре си го обобщила.

У нас не се мисли за туриста, за морето или природата, а за печалби на всяка цена и е ден година храни... Хотелите, плажовете, персонала, отношението са на санитарния минимум.

# 1 838
  • Бургас
За мен обслужването в Турция е на светлинни години от обслужването в Гърция. Говоря като почистване на стаите, смяна на хавлии, чаршафи и др.

# 1 839
  • София
За мен обслужването в Турция е на светлинни години от обслужването в Гърция. Говоря като почистване на стаите, смяна на хавлии, чаршафи и др.

За хора, които искат да почиват на ол инклузив е така. На Гърция не и е сила ол инклузива. Там определено би трябвало да се търси друг тип туризъм -  настаняване в семейни хотели, апартаменти, храна в местните таверни, пътуване с кола до хубавите плажове. Вие вероятно не си падате по такъв тип почивка и може би сте отишли с погрешни очаквания.

# 1 840
  • Бургас
Падам си, ама не можах да намеря такова място.

# 1 841
На мен ми харесва Неа Перамос.

# 1 842
  • Варна
Падам си, ама не можах да намеря такова място.

Защото няма. Сравняваш с Турция, а там са богове в обслужване и глезене, не само в инклузива.

# 1 843
  • Beyond the Frontiers
Ще се радвам някой да посочи еквивалент на Турция като обслужване, храна, глезотии, екстри...
Няма го. Нито в Тунис, Египет, в Европа въобще няма смисъл да споменавам.
All inclusive в Гърция или Италия за мен е престъпление. Там идеята е друга. Цените като в БГ, ама в евро. Демек по 2. Евтино ама друг път.
В рамките на 6 месеца зад гърба си имам Испания, Италия, Гърция, Тунис, Египет, а в момента и Турция. Покрих основните дестинации за БГ туриста. Нивото в Турция е различно, рязко отличаващо се. При това аз не съм фен на all inclusive.

# 1 844
  • София
Не виждам защо сравняваме круши с ябълки. И темата все пак е Черен списък на хотелите в България, а не Гърция срещу Турция, България, Египет и къде ли още не. В крайна сметка всеки почива различно, лошото за един, си е съвсем наред за друг.

Общи условия

Активация на акаунт