Черен списък на хотелите в България!

• 401 824
  • 1 879
  •   1
Отговори
# 1 815
За съжаление не само този хотел, но повечето занижиха чистотата, обслужването за сметка на цените. И, докато резервираш някой хотел на ниска цена е ясно, че няма да е нещо кой знае какво, то при скъпите хотели все пак имаш изисквания за почивката си.... Но...все пак от хотела няма как ефективно да влияята на шума от другите гости. Както вие искате тишина, другите пък може да искат да си говорят. Едва ли е било някакви шумни купони с музика на макс.
Виждам, че дори са се опитали да ви угодят като са ви преместили в друг апартамент. Много хотели не биха го направили, понеже им е допълнителни разходи за почистване и пране. Изключили са аспирацията, когато сте сигнализирали.... спокойно можеше да кажат, че няма такъв звук.
Хубаво е, че споделяте, за да може хората да си направят сметка дали им е ок, но по написаното поне са се опитали за ви угодят.

Спор няма. Угодиха ни. 2 от 5 нощувки поспахме/починахме/отдъхнахме.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 11:55 от Кристал

# 1 816
  • Сф
Кристал, за спокойна почивка не бих избрала точно тоя хотел . Но виж , като че ли е на късмет на какви съседи ще попаднеш. То няма много какво да се направи...да не говорим, че очевидно не е добре строено щом се чува така. Даже съм приятно изненадана ,че са реагирали.Явно толкова са им възможностите.
И ние тръгваме утре на уж спокойна почивка , но не го мисля много,че какъвто съм карък 😂
Ето, времето е кофти ..дали ще се топнем във външния поне ..една шапка пари дадох , много смешно ще е подозирам..дано не дойда тук и аз Simple Smile че ще трябва заедно да ходим на Наречен 🙄😃😆

# 1 817
Затова аз винаги искам да съм или последен етаж при възможност, или последната в редицата стаи (да имам само от едната страна съседи по почивка) То пак не  е гаранция. Сега бях така почти , ама такъв шум беше единия ден по обедната почивка, че реших някъде се нанасят нови хора. Беше теглене, блъскане, влачене, а в стаите едно бюро, две нощни и спалня, гардероб. Друго няма за местене, ама... После разбрах откъде е, защото то се тресеше всичко и не може да разбереш, отстрани, отгоре, под теб ли е. Еми едните от съседите имаха 2 малки деца, бяха с количка, колело и тротинетка. Та..тротинетката явно се е карала и блъскала и то е ехтяло и кънтяло. Отделно крясъци , викове ...всичко се чуваше. Та... а да, вратата беше някаква плъзгаща, ама първо я теглиш, после плъзгаш, то цяла технология и така всички стаи, включително и комарниците на вратите, тях само теглиш обаче. Като се почне едно теглене да влезе по релсите вратата и после дрън-дрън влаченето от всички стаи по етажите))))) Докато разбера какво става...то моята все отворена беше, ама хората с деца явно затваряха. Няма гаранция за тишина , особено и ако семейства с деца са до теб (то си зависи, някъде не се усеща , че има, ама...все по-често е обратното)

# 1 818
  • Beyond the Frontiers
Абе неприятно е, ама за това не е виновен хотела. Не казвам да си върже човек децата, ма все пак тротинетка в стая...Та нещата силно опират и до възпитанието на клиентите. И често ние сами си пречим едни на други.
Цял живот ще помня един иначе хубав 5* хотел във Велинград, където на вечеря в основния ресторант чавето на един видимо едър човечец си караше тротинетка между масите, хвърляше салфетки във въздуха, изсипваше поставените на масата пликчета с клечки за зъби по пода...Персоналът видимо не смееше да направи нещо. А гордите родители просто си пиеха и не обръщаха внимание.

# 1 819
За съжаление не само този хотел, но повечето занижиха чистотата, обслужването за сметка на цените. И, докато резервираш някой хотел на ниска цена е ясно, че няма да е нещо кой знае какво, то при скъпите хотели все пак имаш изисквания за почивката си.... Но...все пак от хотела няма как ефективно да влияята на шума от другите гости. Както вие искате тишина, другите пък може да искат да си говорят. Едва ли е било някакви шумни купони с музика на макс.
Виждам, че дори са се опитали да ви угодят като са ви преместили в друг апартамент. Много хотели не биха го направили, понеже им е допълнителни разходи за почистване и пране. Изключили са аспирацията, когато сте сигнализирали.... спокойно можеше да кажат, че няма такъв звук.
Хубаво е, че споделяте, за да може хората да си направят сметка дали им е ок, но по написаното поне са се опитали за ви угодят.

Никой не казва, че е приятно. Със сигурност не е, на мен също ми се е случвало.... Обаче хотелът какво точно е виновен за тичащи деца?
И все пак са се опитали, сменили са ви стаята, обаждали са се да правят забележка. В много хотели не биха си създавали напрежение....

# 1 820

Никой не казва, че е приятно. Със сигурност не е, на мен също ми се е случвало.... Обаче хотелът какво точно е виновен за тичащи деца?
И все пак са се опитали, сменили са ви стаята, обаждали са се да правят забележка. В много хотели не биха си създавали напрежение....

Истината е, че досега в такава ситуация не сме попадали. Може би хотелите са имали правила и са се спазвали от почиващите. Виновен е хотелът и още как, отиваш на почивка, а не на зоопарк все пак. Поискал си безшумна стая, не е като да не си знаят кусурите по стаите. Много добре от хотела си знаят слабите места. Изобщо, ама изобщо не ги оправдавам. Факт е, че почивката ни бе провалена.
И ние също сме с две деца, ама отивам с ясното съзнание, че има и други почиващи в хотела, а не са само моите на хоризонта. Децата ми знаят как да се държат.

# 1 821
Всички новопостроени хотели нямат шумоизолация, кухнята и паркинга са под стаите и аспирации минават до някои стаи. При старите хотели не е така. Затова винаги предпочитам реновирани стари хотели. От новите фаворит ми е парк хотел "Пирин" в Сандански. Последния ден разбрах,че в стаята до нас е рускиня с 3 малки деца. Друг такъв е хотел "Рига"в Русе.

# 1 822
Кристал, ти за теб си си права. Но все пак не сте сами в хотела. Така, както вие искате нещо, така другите пък искат друго. Просто не ходите повече там и това е.

Писала съм и друг път , но по друга причина аз няма да отива в Боляри - Велико Търново. Мръсни стаи, студено през късна есен, отказаха ми допълнителна печка, а детето беше на 3 тогава.

# 1 823
Орфей сме го отхвърлили като вариант още като го стояха, на пъпа на Пампорово, при все че има много хотели далеко в гората. Но лъжат се хората заради АИ и ниските цени, в топ летвн сезон -30%, не ще да е, защото са сл повишили качеството.. Като цяло големите хотели са си шумни.
Аз също предпочитам рековираките хотели, най-малкотл имат големи  паркинг, двор и ресторант

# 1 824
  • София
И моите впечатления от Орфей не са много уау. Вярно че беше доста отдавна, но ММ претърпя инцидент на пистата и впоследствие се наложи да освободя стаята за да си търся друг хотел в близост до болницата.
Абсолютно никакво съдействие не получих от тяхна страна, дори елементарно да ме упътят как се стига до станцията на Студенец. Разбира се, таксуваха ме както си трябва, с цяла нощувка при освобождаване в ранния следобед.
За съжаление това беше сутринта след като пристигнахме и нямам много впечатления от хотела,  но не съм си и помисляла да го повтаряме.
Добре че поне в Смолян попаднах на хора тогава, беше си гадна ситуация.

# 1 825
Хотел Орфей е от старите хотели в Пампорово. Сестра на моята баба работеше там и съм прекарала  доста лета в хотела. Говоря за преди 35 - 40 години и разбира се не изглеждаше така.  Сега е реновиран и разширен, а ремонтът му явно не е много удачен. Но името и местоположението му е както преди 40 години.

# 1 826
Хотел Орфей е от старите хотели в Пампорово. Сестра на моята баба работеше там и съм прекарала  доста лета в хотела. Говоря за преди 35 - 40 години и разбира се не изглеждаше така.  Сега е реновиран и разширен, а ремонтът му явно не е много удачен. Но името и местоположението му е както преди 40 години.

Не, не е ремонтиран, а старият е съборен и на негово място е построен нов.. с изключителен компромис като започнеш от липсата на паркинг и двор, та до липсата на тераси при новоизграждащ се хотел, който смяташ да ползваш целогодишно.  Видяхме леенето на основите едната година..

"Хотел Орфей се намира на 100 м от центъра на един от най-известните ски курорти у нас – Пампорово. Сградата е построена на мястото на стария хотел Орфей."

# 1 827
И ние обичаме тишината и спокойствието, но в последния хотел, който бяхме такова нямаше. Бутиков комплекс Тракиец, изключително шумно и прекалено скъпо, спрямо тва което предлага. Лаещи кучета по стаите и около басейна. Вратата на стаята от течението по коридора постоянно се блъскаше. Миналата година си изкарахме много добре, но тази година беше страшно, а отзивите за комплекса са все положителни...

# 1 828
Спа хотел Златоград! Пълно с доста възрастни хора, които бяха с автобусни организирани екскурзии до Златоград (нямам нищо против, но за д асе нахраниш трябва да си един от първите). Хранихме се другаде на вечеря. От три резервирани нощувки, останахме за две. Стаите са много тъмни и не добре почистени. В басейна е пълно с деца, шумно и претъпкано. И най-неприятното: хлебарки в банята!!!

# 1 829
  • Sofia
Масово не останаха добри хотели с нормално почистване. Дори само хигиената да е на ниво повечето хотели ще изгледат по много по-различен начин.

Общи условия

Активация на акаунт