Ноември месец времето се мръщи, а МАЙчето се хили в къщи. Тема№20

• 28 001
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Дикси златна си, много благодаря Heart Eyes

# 601
Май много се оплаках и ви вкарвам в проблемите си-----ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ newsm20 А преди да седна на компакакво правих  ooooh!  само за снимка бях-на мойто синче му скочила златната рибка от аквариума на пода и такова ГОНЕНЕ падна doh аз се опитвам да я хвана-тя скок,и пак и пак и накрая викам съпружието ела я хвани да не я хвърля на тиганУ.Оле Мийка разплака ме и както всички останали smile3525 smile3525 smile3525 Бебка заспа,татито също,че нали цял ден ОДИ по горите за диви прасци и беше гроги,баткото е у бабини си и аз  atworkАма и аз ще отпрашвам към кревата,че съм гроги -то не беше разходки,шетане,готвене като друг ден.Лека момичета и сладки сънища на ВАС и БЕБОЦИТЕ. smile3524

# 602
Диана, разплаках се , като прочетох! Кураж! Друго не знам какво  да кажа.
Таня  Hug!

Аз знам, че при обявена грипна епидемия се спират консултациите.

Мама Цвети, аз покрай празника ни нямах време да прегледам, но най-късно в понеделник ще успея. Казах и на една приятелка.

Дайте пак списък какво има, та да не  изпратим куп ненужни неща.

# 603
  • София
Неми, чета аз, чета... Първо се бях потресла от личните истории на момичетата; после от убедеността на доцента, че всичко си е както трябва, а другото са глезотии и няма такива работи по света.  Confused Не знам, май се разскърца работата със сътрудничеството...
Ваньо сутринта пък направи драма - нали има навик да си бърка в гърлото, и този път успя да си докара повръщане. Та ха, а, о, кхъ, дави се... после "Уаааа!".  Crazy Това не му пречи сега пак да си тика пръстите в устата...  Rolling Eyes
Те консултациите се спират, но ето, че явно може да се слагат ваксини по домовете. Омръзна ми с това отлагане, искам да ги минем вече и да не се занимаваме...

# 604
Диана, Танче силно ви прегръщам и сърдечно ви пожелавам да са успешни операциите и след това не се налагат други такива. Наистина е голямо изпитание за вас и вашите семейства. Вие сте силни жени и аз ви се възхищавам, ако има някакъв начин да се помогне с нещо и аз съм на среща. Нямам думи ... много ви гушкам и целувам, много мисля за вас и прекрасните ви дечица. Нека бъдат здравички и щастливи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 605
Мигла, аз съм, аз съм на аватара. Мерси. Hug
Преди малко със сестра ти водихме кореспонденция на лични. Голям пич, да я прегърнеш от мен. И ти преживя много - пожелавам само хубави неща да ти предстоят.

Диана, нека новият ден ти донесе само усмивки.
Айде, да я изписваме тази тема, че се изпъстри с неприятности. Ето, за новата, лелите от Клюто ни помагат със заглавия, кое от кое - по-успешни.  Mr. Green
 Лека ви нощ.

# 606
Diana и на мен ми стана мъчно, дечицата са най-невинните създания и не заслужават да ги боли, дано всичко се оправи  Heart Eyes

# 607
Танче, Диана - момичета, пожелавам ви от все сърце предстоящите операции на вашите съкровища да бъдат УСПЕШНИ и наистина последни! Незнам дали сте гледали скоро даваха в "На кафе" за едно малко момченце -Виктор, за което пак бяха казали, че няма да се оправи в България и събраха парички и го изпратиха в някаква очна болница в Турция- в Истанбул, където го оперираха успешно!!!:peace: В тази връзка, ако има нужда от някаква помощ, само казвайте! Дали ще са дарителски сметки, връзки или просто положителна енергия, само кажете!  Виждате,че майските мами са НАИСТИНА голяма сила! Heart Eyes Защото воля+ емоция+ разум= на фактически резултат. В тази връзка, Дънов казва, че за да се случи нещо, ти първо трябва да го приемеш в сърцето си, после да го пожелаеш в ума си и накрая да го утвърдиш с волята си. Peace Прегръщам ви силно и се моля за вас!!! Praynig
Бобито, Дикси - аз досега пишех бележки, които оставях под чистачките, но тези готови брошурки МНОГО ще ме улеснят!Благодаря!  bouquet

# 608
Хей! И аз съм за Коледно парти! Само че какво ще кажете да е БЕЗ ДЕЦАТА. Ако е в почивен ден все ще се намери някой да ги гледа.
Все пак мъжете ни, когато ходят не водят и бебоците.

# 609
Добро утро!Къде сте, бре хора?
Диана, Танче, Hug! Когато и за каквото имате нужда, ние сме тук!
Плами, честит ви мини рожден ден!Бъдете много здравички   party023
Честити месечинки на всички бебчовци, които празнуват днес!

# 610
  • София
Добро утро и от нас, момичета! Hug
Плами! Честита половин годинка!Ей, че хубав ден, да сте здрави и да си хапвате повечко!
Честито и на Ема и на Кристиян!
А днес който е именяк да се чувства поздравен!
Дендри, благодаря ти за хубавите думи за любимата ми сестричка! Радвам се, че сте се запознали. Аз си знам, че си голяма сладурана! И от мен имаш едно голямо пожелание да закрепваш и да свършват здравословните ти неволи след раждането! Да са ни живи и здрави децата! Рада е бонбонче!
Времето е необичайно топло и ще се ходи в парка. Да видим само как ще ни се подреди режимът, че Божко е непридвидим.
Спокоен ден на всички!

# 611
  • вече Пловдив
Здравейте, момичета, минавам набързо да поздравя днешните ни малки именници - Рада на Дендринна, бебетата Рая на рони.к и Славаа, Радослав на Стела74, Миихаил на Мушинка, Радина на Глъм!  newsm51 smile3525 newsm67  bigdance2 Бъдете много здравички и щастливи за радост на семействата си!
Ние с Бела изчезваме на разходка, тук е слънчево и малко духа...  1stroller

# 612
Честит имен ден на всички именници.

Дени, честити ти именнички! да са ти живи и здрави и много да сте щастливи Simple Smile))

# 613
Добър ден и от нас! Честито на всички месечковци!!!   bouquet  Heart Eyes
ЧЕСТИТ празник на всички, които имат повод днес!!!

Момичета, имам нужда от съвет. Какво да направя, за да започнат зайците да ядат малко повече мляко?

Ситуацията е следната. Преди около 2-3 седмици шушоните си хапваха много добре - сутрин по около 160-170 мл мляко, вечер по около 130-140 мл, на предпоследното хранене по 60 до 100 мл и после плодово пюренце и т.н. Зеленчуковото пюре и кашата също са задължително с мляко. ОБАЧЕ напоследък взеха да ядат все по-малко мляко. Докато пюрето и кашата са все по-големи количества. А на всичкото отгоре, понеже са поспалани и денят им е по-къс, минаха на 4-кратно хранене през 4 часа някъде. Та последните дни ситуацията е сутрин и вечер мляко, другите две хранения са каша+плодово пюре и зеленчуково-месно или зеленчуково-яйчно пюре. Но сутрешното и вечерното мляко са по 100тина мл само. Предпочитат гладни да седят сякаш. Като дам вода или чай или сок, пият. Пробвам веднага да заменя с мляко, ама не - познават го и плюят. Какво да правя? Изобщо да правя ли нещо или да ги оставя да правят каквото искат? В края на този месец трябва да започнем и с попарата и се чудя кога да я давам.  newsm78

Извинете, че ви занимавам с подобни глупости, ама нещо ми се е изчерпала фантазията, какво ли не пробвах... Благодаря предварително!!!  Hug

# 614
Ей Ваня мерси, че се сети.  А, аз не знаех кой ден сме, че трябва да празнуваме с Рада?  Laughing Ти ме хвърли... в музиката. Laughing
Сега разбрах, че е Архангел Михаил. Ами да и малката, и голямата Рада - майка ми, имат имен ден, и най-добрата ми приятелка Михаела... Благодаря Ваня,Минолтичка, Зайо... трогната съм от вниманието. Blush Черпя ви, с каквото се сетите и каквото ви се иска. beer beer3 beer2 newsm38   newsm38  party023  cook cheers

Общи условия

Активация на акаунт